
هیئت ملی عسل (NHB) این امتیاز را داشت که از برخی از متخصصان برتر صنعت خدمات غذایی کشور در نشست عسل 2017 که در اواخر ژوئیه در موسسه آشپزی آمریکا (سیا) در سنت هلنا، کالیفرنیا برگزار شد، استقبال کرد. شرکت کنندگان محترم شامل نمایندگانی بودند. از Jamba Juice، Wendy’s، Sun Basket، Landry’s/Chart House، و بیشتر.
نشست عسل بهعنوان یک تجربه غوطهوری عمیق و چند روزه انجام شد که شامل ارائهای توسط سوزی باداراکو، پیشبینیکننده روند، از جزر و مد آشپزی، چشیدن انواع عسل توسط سرآشپز سیا، آلمیر دفونسکا، یک جلسه جفت کردن عسل و روح توسط استاد میکسشناس کیم هاسارود از Liquid بود. معماری، به غیر از بازدید از زنبورستان محلی، و بسیاری از نوآوری های عملی در آشپزخانه های بکر سیا.
اجلاس با یک شام شب افتتاحیه در Archetype در سنت هلنا آغاز شد، که شامل منوی الهام گرفته از عسل است که توسط سرآشپز اجرایی آنتونی پائون برای گروه ما ایجاد شده است. دو کوکتل عسل ارائه شد و به دنبال آن سه انتخاب از پیش غذاها، پیش غذاها و دسرها – همه شامل عسل بود. هر مورد دلپذیر بود. با این حال، نان تست خانگی کدو حلوایی با پنیر بادام هندی، عسل، بیکن و زغال اخته به نظر می رسید که در میان گروه کاملاً خوش خوراک ما سر و صدای بیشتری ایجاد کند.
سپس، برای یک روز و نیم بعد، شرکتکنندگان در اجلاس عسل به دنیای عسل شیرجه زدند و در مورد تطبیقپذیری، عملکرد و طیف وسیعی از طعمهای عسل یاد گرفتند. در نهایت، آنها از دانش جدید خود برای ایجاد نوشیدنی ها و غذاهای نوآورانه با الهام از عسل استفاده کردند. در اینجا فقط نمونه ای از مواردی است که گروه برجسته ما در Honey Summit 2017 به دست آوردند:
- لیموناد عسل شکوفه پرتقال با تکه های یخ توت فرنگی
- هالیبوت سرخ شده، پوره پارسنیپ عسل و گرمولاتا لانه زنبوری
- چیپس بادمجان ترشی عسل با پنیر گیاهی
- انجیر سوخاری عسلی با گیاه ریکوتا
- سالاد توت فرنگی ترشی عسل با نبات شیرین
- راویولی خرچنگ و ترافل سیاه با عسل شکوفه پرتقال و کرم بادام هندی
- عسل گندم سیاه گوش دودی را درمان کرده است
- زغال اخته و عسل Crostata
نیازی به گفتن نیست، در حالی که ما قصد داشتیم شرکت کنندگان در نشست عسل خود را در مورد عسل الهام دهیم، در نهایت آنها الهام بخش ما شدند — با استعداد، اشتیاق و ایده های جدید خود برای برنامه های غذایی و نوشیدنی الهام گرفته از عسل. ما خوشحالیم که این متخصصان غذا و نوشیدنی را در میان فارغ التحصیلان Honey Summit خود قرار می دهیم و مشتاقانه منتظر الهامات آینده آنها از عسل هستیم – شاید برخی از آنها به منوی نزدیک شما بیایند.