
در آخر هفته، هیئت ملی عسل (NHB) در میامی آفتابی، فلوریدا برای پانزدهمین جشنواره سالانه شبکه غذا و شبکه غذا و کانال آشپزی جشنواره شراب و غذای ساحل جنوبی که توسط FOOD & WINE (SOBE WFF) ارائه شد، حضور داشت. یک رویداد برای اولین بار برای NHB، عسل در طول آخر هفته از طریق مزه بزرگ و بسیاری از رویدادهای خاص به خوبی نمایش داده شد.
NHB سرآشپز دیوید گواس و استاد میکسولوژیست کیم هاسارود را همراهی کرد تا به نمایش تطبیق پذیری عسل در کل منو، به ویژه در کوکتل ها و ماکتل ها کمک کند. بازدیدکنندگان غرفه مزه بزرگ ما از اینکه نوشیدنیهای عسلی چقدر خوشمزه هستند شگفتزده شدند و نمیتوانستند برای اطلاعات بیشتر بازگردند. با همکاری کیم هاسارود، NHB سه نوشیدنی جدید با الهام از عسل به شرکت کنندگان ارائه کرد:
و یک رویداد شراب و غذا بدون کمی چیزی برای خوردن درست چه خواهد بود؟ علاوه بر 700 نمونه از هر نوشیدنی عسل، NHB هر روز 2100 نمونه از گلابی برس دار عسلی ما را به تقریباً چهار هزار بازدید کننده ارائه می دهد.
علاوه بر غذاها و نوشیدنیهای خوشمزه، اعضای تیم NHB به بازدیدکنندگان غرفه چوبهای عسل، پخت با آهنرباهای تبدیل عسل و بالم لبهای وانیلی عسلی انحصاری ما، مناسب برای ساحل، به بازدیدکنندگان غرفه دادند.
شنبه شب هیجان انگیز و شیرین بود. دیوید گواس سرآشپز تحت حمایت NHB به بیش از 25 سرآشپز از سراسر کشور پیوست که در دومین دوره سالانه Meatopia، جشن همه چیز گوشت شرکت کردند. در این رویداد که توسط مایکل سایمون، مجری و سرآشپز شبکه غذا و کانال آشپزی برگزار شد، جمعیتی در مرکز مراسم جمع شدند، در حالی که سرآشپز گواس، عسل کبابی خوشمزه پلینزی خود را کباب کرد، مشتاقانه یک لقمه را امتحان کند.
NHB همچنین مفتخر شد که حامی رسمی عسل برای رویداد فروخته شده Chicken Coupe باشد. چه کسی مرغ سوخاری را دوست ندارد، درست است؟ مرغ و وافل کسی هست؟
ما به عنوان دوستداران همه چیز برگر، از شراکت با MEAT Eatery & Taproom با اهدای عسل به غرفه آنها در دهمین رویداد سالانه Burger Bash که توسط سرآشپز مشهور و مجری برنامه گفتگوی راشل ری برگزار شد، خوشحال بودیم.
اگرچه آخر هفته طولانی بود، اما نمیتوانستیم از تصمیم خود برای شرکت در جشنواره شراب و غذای SOBE خوشحال باشیم و احساس کنیم که عسل به خوبی معرفی شده است. ما مشتاقانه منتظر هستیم تا در رویدادهای آینده با دوستداران عسل ارتباط برقرار کنیم و تعداد بیشتری را ایجاد کنیم.