
در این زمانهای نامطمئن، نگاهی به یک روز شاد میاندازیم: مسابقه صنعتگران Mead Crafters هیئت ملی عسل. تعداد شگفتانگیز 344 مید از سراسر آمریکای شمالی برای این رویداد ارسال شد، و S’mores the Merrier از Dragon’s Lair Meady در لیکوود، WA، افتخارات بهترین نمایش را به خود اختصاص داد.
The S’mores the Merrier از Dragon’s Lair Meady با برنده شدن در بخش “تخصص-شیرین” به بهترین های دوره نمایش صعود کرد و ما با کریس وبر، مرد پشت مید برنده جایزه، در مورد داستان منشأ مید صحبت کردیم و عسل مرغابی خوشمزه که همه را با هم جمع کرده است.
NHB: پیروزی شما را تبریک می گویم! چگونه به ایده و ایده S’mores the Merrier رسیدید؟
وبر: ارسال آن یک فکر بعدی بود. ما انتظار زیادی نداشتیم، بنابراین کسب پیروزی یک شوک کامل بود. مدتی بود که مید را در ذهن داشتم. ما از عسل، میوه ها و انواع توت های شمال غربی اقیانوس آرام استفاده می کنیم. چند ماه پیش، یک دسته آزمایشی از مید درست کردیم تا ببینیم آیا میتوانیم چیزی بسازیم که طعمی شبیه S’more داشته باشد.

برای بدست آوردن طعم گل ختمی از عسل میادوفوم اورگان استفاده کردیم، سپس مقداری نوک کاکائو و دانه های کامل وانیل اضافه کردیم. خیلی عالی بود، بنابراین تصمیم گرفتیم در مسابقه شرکت کنیم. ما دستههای مناسبی از مید درست میکنیم – یک دسته به حدود 10 گالن عسل نیاز دارد – و حدود یک یا دو سال در کارخانه شرابسازی ماند و منتظر ایده بود. من مقداری دانههای وانیل و کاکائو برداشتم و سالها پیش این ایده را به وجود آوردم که این مایهی S’mores مانند را درست کنم، و هرگز وقت آن را نداشتم.
یک سال و نیم پیش تشخیص داده شد که من مبتلا به مولتیپل میلوما هستم و همه چیز به شدت متوقف شد. بعد از حدود شش ماه از درمان خارج شدم و توانستم به شراب سازی بروم و یک دقیقه در اطراف بازی کنم. چند آزمایش انجام دادم و فوم مرغزار و سایر موادی که جمع کرده بودم را گرفتم و این دسته از مید را فرموله کردم. چند ماه طول کشید تا این روند طی شود، و من از دوستان خواستم آن را آزمایش کنند. در همان زمان بود که هیئت ملی عسل این مسابقه را اعلام کرد.
NHB: بیایید کمی بیشتر به آن مواد خوشمزه بپردازیم.
وبر: من از عسل فوم چمنزار برای طعم “مارشملو” استفاده کردم. ما نوک های کاکائویی شکلاتی را از سیاتل دریافت می کنیم، همچنین با طعم عالی. اگر می خواهید یک مید خوب درست کنید، باید مطمئن شوید که بهترین مواد را دریافت می کنید. دانههای وانیل به ظاهر شدن طعم کاکائو کمک میکند و ما با عسل فوم و شکر قهوهای شیرین شدهایم تا طعم کراکر گراهام را نشان دهیم.
چگونه بدون گذاشتن 20 پوند طعم های مورد نظر خود را بدست آوریم. از کراکر گراهام در آنجا؟ من میاد را برداشتم و آن را به اجزای طعم دهنده تقسیم کردم. من شراب را نه با انگور، بلکه با اجزای دیگر ساختم، آن را ساختارشکنی کردم تا اجزای طعم را تجزیه کنم، و سپس آن را دوباره ساختم. من فکر میکنم که در نهایت به یک بازی فوقالعاده رسیدیم. ما می دانیم که S’mores ما بهترین دسری است که می توانیم درست کنیم.

NHB: چگونه توانستید چنین حضور قوی عسل را با سایر مواد موجود در این مید حفظ کنید؟
وبر: یکی از چالشهایی که من در مورد تخمیر عسل مشاهده کردهام این است که بسیاری از طعمهای آن تخمیر میشوند. شما هنوز هم می توانید گوشت مرغ با کیفیت خوب داشته باشید، اما آنقدر قوی نیست. در نتیجه با عسلی که در ابتدا استفاده می کردیم، گوشت ماهی را شیرین می کنیم. ما این دسته را طوری می سازیم که به حدود 14 تا 15 درصد الکل حجمی (ABV) برسد – زیرا هنگام شیرین شدن، الکل را کمی رقیق می کنید. این به ما عطر و طعم گل ختمی را می دهد که می خواهیم در میاد برگردد و همچنین به ما توانایی کنترل سطح شیرینی مورد نظرمان را می دهد. این به ما کمک میکند تا از لحاظ تجاری یک ثبات را حفظ کنیم که بتوانیم دستهای به دستهای از آن خارج کنیم.
مسابقه Mead Crafters دارای گواهی BJCP است و برای شرکتهای تجاری تجاری در ایالات متحده آزاد است. میادهای ارسالی بر اساس عطر، ظاهر، طعم، حس دهان و تأثیر کلی آنها مورد قضاوت قرار گرفتند. برای ثبت نام در مسابقه 2020 Mead Crafters به سایت مراجعه کنید http://meadcrafterscompetition.com/.