
اینجا در هیئت ملی عسل (NHB)، ما خوش شانس هستیم که با بسیاری از جوامع، سازمان ها و افراد بزرگ کار می کنیم. از سرآشپزهای مشهور و نویسندگان کتاب آشپزی گرفته تا متخصصان تغذیه و ورزشکاران حرفهای، شرکای بسیار خوبی داشتهایم که به ما کمک کردهاند خبرهای خوب در مورد عسل و فواید فراوان آن را در داخل و خارج از آشپزخانه منتشر کنیم. همانطور که برای فصل کباب تابستانی آماده می شویم، هیجان زده هستیم که دوباره با وبلاگ نویسان فوق العاده در Tasting Spoon Media (TSM) به نیروها می پیوندیم.
Tasting Spoon Media انجمنی از وبلاگ نویسان غذا و توسعه دهندگان دستور العمل است که دستور العمل های خلاقانه و خوشمزه را ایجاد، آزمایش و به اشتراک می گذارند. ممکن است به یاد داشته باشید که NHB در سال 2015 با این گروه از وبلاگ نویسان بر روی یک سری دستور العمل ها با محوریت سرگرمی های تعطیلات کار کرد که همه آنها را در honey.com خواهید یافت:
به عنوان عنصری که کل منو را در بر می گیرد، این همکاری یک مناسب طبیعی برای NHB است و منجر به بسیاری از کاربردهای خلاقانه خوشمزه از عسل شده است. بهار امسال، ما با TSM روی موضوع کباب کردن عسل کار می کنیم و در مورد همه غذاهای خوشمزه جدید الهام گرفته از عسل هیجان زده هستیم! ما با هم فواید عسل در گریل را به همه یادآوری میکنیم، نه تنها از نظر طعم، بلکه عملکرد نیز – مانند متعادل کردن طعمها، چسباندن مواد در مارینادها و قفل کردن رطوبت.
با تمام کارهای بزرگی که عسل می تواند انجام دهد، به اشتراک گذاشتن آن کار سختی است، و ما دوست داریم که دوستان وبلاگ نویس ما اشتیاق ما را نسبت به شیرین کننده یک ماده ای مورد علاقه ما، عسل به اشتراک بگذارند. مطمئن شوید که با کانال های رسانه های اجتماعی ما برای این دستور العمل های سرگرم کننده و جشن که مطمئنا ستاره هر آشپزی تابستانی هستند، همراه باشید! همچنین می توانید وبلاگ نویسان را برای ایده های عالی تر دستور پخت دنبال کنید:
چگونه از عسل در تابستان لذت می برید؟ در نظرات زیر به اشتراک بگذارید.
کباب کردن مبارک!