
گوشت گاو کجاست؟ مطمئناً در نمایشگاه شیرینی و اسنک همراه با گوشت گیاهی بود. تندرو تغذیه شده با علف; و ترکیبات گوشتی شیرین و خوش طعم منجر به یکی از روندهای اصلی نمایشگاه می شود.
بازار تنقلات گوشتی در حال رونق است و دارن سیفر، تحلیلگر صنعت در گروه NPD، در نمایشگاه اکسپو گفت که تنقلات/ خوراکی های توسعه یافته به مصرف کنندگان کمک می کند تا بسته به خلق و خوی خود آسایش پیدا کنند. پنج دسته خلقی که سیفر برای نشان دادن این مفهوم استفاده کرد عبارتند از:
- خسته
- افسرده
- آرام
- لعنتی
- استرس گرفت
اسنکهای گوشتی در چهار دسته از پنج دسته بهعنوان افراطهای شیرین و طعمدار نامگذاری شدند که مصرفکنندگان هنگام خوردن بر اساس خلق و خوی به آن روی میآورند.
تنقلات خوش طعم نیز در موقعیتهای خاص، مانند مصرف میانوعده در زمان نمایش (بالا 9 درصد) و در شبهای فیلم و بازی (افزایش 12 درصد) رونق داشتند. ما تعدادی از محصولات گوشتی عالی ساخته شده با عسل را پیدا کردیم که همگی چیزی کمی متفاوت در دسته شیرینی ترکیب شده با طعم دهنده به ارمغان آوردند.