
اعتبار عکس: علت گمشده میدری
اولین مسابقه صنعتگران مید هیئت ملی عسل، 344 مید را از سراسر آمریکای شمالی به نمایش گذاشت. داوران مزه ها را به دلیل عطر، ظاهر، طعم، حس دهان و تاثیر کلی آنها چشیدند. Meadow Lost Cause Meadow مستقر در سن دیگو یک مدال طلا و جایزه بهترین نمایش را به عنوان مقام سوم به ارمغان آورد، و ما با بیلی بلتز، یکی از بنیانگذاران Lost Cause Meadow درباره هیاهوی اطراف Heavy Meadow گپ زدیم.
چگونه به مفهوم Heavy Meadow رسیدید؟
میادهای میوه ای بزرگ یا ملومل ها در حال حاضر واقعاً محبوب هستند و راهی عالی برای به نمایش گذاشتن میدی با شیرینی باقیمانده بالا که با اسیدیته زیاد متعادل می شود. این سبکی است که بسیار پرطرفدار است و ما هنوز آن را نساخته بودیم، بنابراین میخواستیم نظر خود را در مورد آن و سبک بیان کنیم. در میادهای خود ما دوست داریم گونه عسل را برجسته کنیم. ما دوست داریم میدهایی درست کنیم که گونه های منحصر به فرد عسل در آن بدرخشند. ما به یک عسل بسیار منحصر به فرد نیاز داشتیم تا در مقابل این همه میوه بایستیم، و من می دانستم که می خواهم برای مدتی یک انگور شراب قرمز شاه توت تهیه کنم، بنابراین فکر کردم بیایید این کار را انجام دهیم. بنابراین ما یکی را با انگور سیاه و سفید و انگور قرمز انجام دادیم. برای میوههای اسیدی بزرگ و میوهای عالی بود، و من یک نوع عسل منحصربهفرد میخواستم، بنابراین عسل شکوفه فوم عسل را انتخاب کردم.
Meadowfoam خوشمزه است!
یک شیشه فوم چمنزار را باز میکنید، و انگار بمب مارشمالو وانیلی منفجر شده است. افرادی که مقدار زیادی عسل نخورده اند و آن را امتحان می کنند – می بینید که چشمان آنها روشن می شود. این یک عسل عالی برای استفاده برای آموزش مردم در مورد انواع عسل است. این یک تضاد طعمی بزرگ است – شما طعمهای واقعاً تیره و ریزه سیاه توت سیاه را با مقدار زیادی تانن، اسیدیته زیاد دارید. با عسل کاملا برعکس است: وانیل، گل ختمی، آب نبات – من آن را کرکی می نامم. از نظر طعم و مزه قطبی مخالف است و آنها ترکیب شگفت انگیزی را ایجاد کردند. طعم آن تقریباً شبیه شراب قرمز شاه توت است. رویکرد ما برای تهیه مید این است که این فقط ترکیب مواد با هم نیست، بلکه چیزی است که واقعاً به عنوان یک کنتراست عالی عمل می کند. Heavy Meadow برداشت ما از سبک کلاسیک مید شیرین میوه ای است، اما گونه عسل نقش اصلی را دارد و تضاد زیبایی با میوه دارد.
بیایید در مورد تخمیر با عسل صحبت کنیم و اینکه طعم عسل چمنزار چگونه در محصول نهایی ظاهر شد؟
این همان فرآیند میدهای دیگر با Heavy Meadow است، اما با این یکی ما به دنبال قند باقیمانده بالاتر، بدن بزرگتر هستیم، بنابراین اسیدیته و تانن اضافی را که معمولا انجام می دهیم متعادل می کنیم. ما این یکی را در بلوط کهنه کردیم. ما بلوط آمریکایی را برای تکمیل نتهای وانیلی عسل انتخاب کردیم و به گره خوردن همه چیز کمک کرد.
ما همچنین مخمر خانگی خودمان را داریم که کمی غیرمعمول است، که به طعم و میوه بودن کمک می کند. ما در دمای خنک تخمیر می کنیم و تا جایی که می توانیم از عسل های معطر حفظ می کنیم.
نام Heavy Meadow جالب است. چگونه این اتفاق افتاد؟
این بازی با کلمات و این واقعیت است که ما می خواستیم یک نام متناسب با موضوع مید، که بزرگ و جسورانه و کمی افراطی بود. ما هنرمندی از اوکلند داشتیم که کنسرتهای راک اند رول زیادی را در منطقه خلیج برگزار میکند و بستهبندی آن را طراحی میکند.
چه چیزی باعث شد وارد Heavy Meadow به mead comp شوید؟
هیجان انگیز بود که این مسابقه افتتاحیه بود، اما معلوم شد که همه بهترین های کشور وارد شدند! مسابقات مید زیادی وجود ندارد که همه در آن شرکت کنند. حدس میزنم داوران آن را با سبک مید که در حال حاضر محبوب است، پسندیدهاند. آنها آنها را بمب میوه می نامند – با این سبک گاهی اوقات عسل ممکن است گم شود یا اصلاً اهمیتی نداشته باشد، و این مایه شرمساری است برای چنین پاکدامنی مثل من. من فکر می کنم به همین دلیل است که مشخصات طعم خوب عمل می کند، زیرا عسل به خوبی میوه است.
برای مشاهده لیست کامل برندگان، لطفاً به http://meadcrafterscompetition.com/2019-winners/ مراجعه کنید.
ما در حال ثبت نام برای مسابقه صنعتگران Mead 2020 هستیم. درباره ارسال اطلاعات بیشتر در اینجا بیاموزید: http://meadcrafterscompetition.com/.