
قبل از اینکه Honeymoon Chocolates در سال 2016 تاسیس شود، شکلات یک سرگرمی آشپزخانه اتاق خوابگاه برای هم بنیانگذار Cam Loyet بود. او در حال آزمایش این بود که یک شرکت شکلات سازی ممکن چه کاری می تواند از نظر جهانی در مقابل محلی انجام دهد، در حالی که اشتباهات را به حداقل می رساند و کیفیت را به حداکثر می رساند. Cam با هیئت ملی عسل در مورد کار با عسل در شکلات، منبع کاکائو و ترکیبات طعم خوشمزه در Honeymoon Chocolates صحبت کرد.
تصمیم به استفاده از عسل در محصولات شما چگونه شکل گرفت؟
به نظر ما کاکائو جنبه جهانی داشت اما از نظر محلی می خواستیم شیرین کننده آن باشد. تنها چیزی که میتوانستیم پیدا کنیم که میتواند یک افزودنی مفید باشد، عسل بود، و ما در 7 سال گذشته از عسل استفاده کردهایم.
الهام از ترکیب طعم خود را از کجا می گیرید؟
با ترکیبات طعم ما، عسل نقطه شروع اصلی را دارد. ما بیشتر از عسلهای بهاری استفاده میکنیم، اما از عسلهای دیگری نیز استفاده میکنیم که خود را به رنگهای درخشان، گلدار و واقعاً طعم شیرین برای میلههای ما نشان میدهند. ما در درجه اول شکلات تیره می فروشیم، اما شیر و انواع سفید آن را داریم. شکلات سفید بلوبری اسطوخودوس بر اساس محصولات مختلفی است که نه تنها گرده افشانی می شوند بلکه بستنی ای است که همسرم در هاوایی داشت. این یک ترکیب واقعا سرگرم کننده است و [lends itself to] عمداً به آنچه مصرف می کنید فکر کنید. در میان سه مورد علاقه برتر طرفداران ما قرار دارد.
مورد علاقه من شکلات تلخ تمشک ما است. این محصول با 70 درصد شکلات تلخ بلیز و همچنین با عسل شیرین شده است.
برخی از چالشهای استفاده از عسل در تولید شکلاتها چیست؟
ما در حال حاضر یک نبرد سخت داریم [with moisture content and honey]. ما یک محصول مبتنی بر چربی – در این مثال کاکائو – را با یک شیرین کننده مبتنی بر آب، عسل، ترکیب می کنیم. یکی از بزرگترین نگرانی های ما شکوفه دادن است، بنابراین هر زمان که کاکائو به طور کامل با عسل مخلوط نشد، شکوفا خواهید شد. گاهی اوقات مقداری رطوبت از نوار خارج می شود که نگران کننده است، یعنی غلظت بالای فروکتوز یا گلوکز. خوشبختانه کاری که ما انجام داده ایم این است که روشی برای حفظ عسل کاملاً یکپارچه و پایدار در دمای اتاق ایجاد کرده ایم.
زمانی که من تنها سازنده بودم، میزان موفقیت من حدود 50 درصد در هر دسته بود. استفاده از شیرین کننده های مبتنی بر آب بسیار دشوار است. شما نمی توانید خیلی شیرین باشید زیرا در این صورت آب زیادی به محصول مخلوط روغنی – کاکائو – و عسل وارد می کنید.
شکلات در صدر مصرف کنندگان شیرینی جات است. چگونه از رقابت جلوتر می مانید؟
وجه تمایز اصلی ما عسل است. ما تمام تلاش خود را می کنیم تا آن را برجسته کنیم و تمام تلاش خود را می کنیم تا نه تنها به مصرف کنندگان اجازه دهیم شکلات را بچشند، که برای ما مهم است، بلکه هر زمان که عسل در یک تخته شکلات دارید، تفاوت را احساس و مزه کنند. ما همچنین از کاکائو از سراسر جهان در تجارت منصفانه یا بالاتر استفاده می کنیم. تفکر پشت محصول با عسل شروع یا متوقف نشد. ما آن را به فرآیند برنامه ریزی و منبع یابی کاکائو منتقل کردیم.
لذت سالم یک روند کلیدی است. وجود یک شیرین کننده کاملا طبیعی در محصول شما چگونه به این امر کمک می کند؟
داشتن دو متمایز کننده به ما این امکان را می دهد که به بخش بسیار جالبی از بازار دست پیدا کنیم. برخی از بهترین مشتریان ما افرادی هستند که سبک زندگی سالم و فعالی دارند. از آنجایی که از محصولات گرده افشان استفاده می کنیم، علاقه زیادی به جنبه گل و هدیه داریم.
آیا میله های جدید ساخته شده با عسل امسال می آیند؟
2.2 اونس معمولی ما با تمام بستهبندیهای خانگی قابل کمپوست ساخته میشود، اما چیز کوچکتری در محدوده قیمتی در دسترستر و شیرینشده با عسل عرضه میشود که مصرفکننده عادی از خرید آن لذت میبرد.