
مواد اولیه تازه و باکیفیت مشخصه منوی کوکتل «باغ تا شیشه» است که به تازگی راه اندازی شده PF Chang. جای تعجب نیست که PF Chang انتخاب کرده است تا عسل را در آبمیوه های جدید خود به همراه آبمیوه های فشرده شده با دست و ارواح ممتاز برجسته کند. مری ملتون، مدیر نوشیدنی PF Chang’s گفت: “ما توافق کردیم که عسل ماده ایده آلی برای یکی کردن کوکتل های باغ ما و شیشه است.” “این توسط زنبورها از شهد گل ها ساخته می شود. چه چیزی می تواند کامل تر و طبیعی تر باشد؟”
منوی جدید و الهام گرفته شده از باغ تا شیشه PF Chang دارای کوکتل های زیر است:
- خیار کالینز
- ویسکی ترش پیچ خورده
- آویشن عسل G&T
- آنجو وزوز
PF Chang با استاد ترکیبشناس کیم هاسارود از معماری مایع برای ایجاد منوی کوکتل عسل جدید کار کرد و با هیئت ملی عسل (NHB) برای راهاندازی آموزش کارمندان (از جمله نمونهبرداری از عسل) و طرحهای بازاریابی مشارکتی از طریق فیسبوک، توییتر و اینستاگرام همکاری کرد. . منوی Garden to Glass همچنین در تابلوهای فروشگاهی در تمام مکانهای USPF Chang وجود دارد.
NHB همچنین در همان ابتدا با PF Chang در مورد انواع مختلف عسل و گزینه های منطقه ای مشورت کرد. Melton گفت: “در نهایت، ما عسل شکوفه پرتقال را برای کوکتل های جدید خود به دلیل نت های مرکباتی ظریف آن انتخاب کردیم، و به دلیل احساس گلی که به ابتکار Garden to Glass ما می دهد.” عسل شکوفه پرتقال توسط زنبورهای عسل از شهد شکوفه های درختان پرتقال تهیه می شود و بنابراین معمولاً در کالیفرنیا، فلوریدا و تگزاس یافت می شود.
به گفته هاسارود، که همچنین پیشرو نوآوری نوشیدنی برای NHB است، عسل به طور فزاینده ای به عنوان یک شیرین کننده جایگزین برای کوکتل ها و نوشیدنی های غیر الکلی مورد استفاده قرار می گیرد. عسل نه تنها نوشیدنیها را شیرین میکند، بلکه میتواند تعادل، پیچیدگی و حس دهان و همچنین طعمهای بر اساس گونههای عسل را اضافه کند.
کوکتل های الهام گرفته از عسل در 211 مکان PF Chang در سراسر کشور موجود است. برای یافتن نزدیکترین مکان PF Chang به شما مراجعه کنید: www.pfchangs.com.