
این یک آب و هوای سرد مورد علاقه است که امتحان خود را پس داده است، اما آیا تاریخچه آن را می دانید؟ این دستور العمل محبوب از کجا سرچشمه گرفت؟ اختراع آن چه کسی است؟ نوشیدنی خوشمزه برای چه کسی ساخته شده است؟ ما کمی در نوشیدنی مورد علاقه کاوش کردیم، و چیزی که پیدا کردیم این است که……خب، هیچ کس واقعاً نمی داند.
تادی داغی که امروزه آن را می شناسیم از نوعی پایه روح، برخی ادویه ها، یک شیرین کننده دلخواه (البته ما عسل را ترجیح می دهیم) و نوعی مایع داغ مانند آب، چای یا حتی سیب تشکیل می شود. اما عروسک داغ گذشته با کشورها، فرهنگ ها، سنت ها و حتی دوره های زمانی مختلف پیوند دارد.
برخی معتقدند که تادی داغ از هند تحت کنترل بریتانیا در دهه 1610 سرچشمه می گیرد. به گزارش دیکشنری دات کام، کلمه هندی «تدی» به «نوشیدنی ساخته شده از تخمیر شده شیره خرما» اشاره دارد. اعتقاد بر این است که دستور رسمی مکتوب در سال 1786 آمده و به عنوان “نوشیدنی ساخته شده از مشروب الکلی با آب داغ، شکر و ادویه جات” تعریف شده است. گفته می شود که این دستور محبوب از هند به بریتانیا راه پیدا کرد.[1]
برخی دیگر ادعا می کنند که این نوشیدنی مدیون پزشکان اسکاتلندی قرن 18 است که آن را به عنوان دارو تجویز می کردند. نوشته شده است که شیرین کننده و ادویه ها برای پوشاندن طعم اسکاچ خام که به مبتلایان به علائم سرماخوردگی داده می شود، اضافه شده است.[2]
هرکسی که با اسکاچ آشنا باشد طعم دودی قوی آن را میداند، به همین دلیل است که برخی بر این باورند که این دستور غذای کمآب، شیرین و ادویهای به عنوان «جایگزینی با طعم شیرینتر برای خانمها» در دهه 1700 اسکاتلند ایجاد شد.[3]
آخرین داستانی که ما پیدا کردیم به رابرت بنتلی تاد، دکتری در اواسط قرن نوزدهم اشاره دارد که برای بیمارانش ترکیبی از “براندی، کانلا (دارچین سفید)، شکر و آب داغ” تجویز می کرد.[4]
تاریخچه آن هرچه که باشد، مسلم است که تادی داغ جایگاه خود را به عنوان یک دستور غذای مورد علاقه که در سراسر جهان محبوب است، تثبیت کرده است. در واقع، تا سال 1837، مطبوعات آزاد برلینگتون، این نوشیدنی را به عنوان درمان سرماخوردگی اعلام کرد.
ما معتقدیم که تطبیق پذیری و امکانات طعم و مزه تادی داغ کلید محبوبیت حاکم بر آن بوده است (مثل عسل). از ساقی های مختلف بخواهید تا یک عروسک داغ تهیه کنند و نوشیدنی های متنوعی دریافت خواهید کرد. شاید جالب ترین چیز در مورد دستور پخت، انعکاس محیط محلی آن باشد، به عنوان مثال، یک تادی داغ در ایرلند سفارش دهید و از نوشیدنی گرم ویسکی ایرلندی لذت ببرید، در اسکاتلند سفارش دهید و یک نوشیدنی اسکاچ دریافت کنید، و در جنوب آمریکا سفارش دهید. و از نوشیدنی بوربون لذت ببرید (تقریبا باعث می شود به آهنگ چومباوامبا فکر کنید: “او نوشیدنی ویسکی می نوشد، نوشیدنی ودکا می نوشد…”).
حالا هر طور که دوست دارید از عروسک داغ خود لذت ببرید، اتفاقاً ما مال خود را با کمی مشعل پرتقال و همه چیزهای خوشمزه مانند چای با طعم پرتقال، براندی، لیکور پرتقال و البته عسل شیرین دوست داریم. آیا میدانستید که عسل به ماسک کردن و نشان دادن نتهای طعمی دیگر مواد در دستور غذاها کمک میکند؟ به همین دلیل است که برای متعادل کردن کوکتل هایی مانند مرکبات خوشمزه ما عالی است هانی تادی.

عناصر:
- 1 چای کیسه ای با طعم پرتقال
- آب جوش
- 1 تن عسل
- 1 اونس. لیکور پرتقال درجه یک
- 1 اونس. براندی
- برش های پرتقال
جهت ها:
یک چای کیسه ای با طعم پرتقال را در یک لیوان بریزید و آب جوش را 3/4 پر به آن اضافه کنید. بگذارید چای به مدت 5 دقیقه دم بکشد.
چای کیسه ای را بردارید و عسل، براندی و لیکور پرتقال را اضافه کنید. با برش های پرتقال تزئین کنید.
همچنین، همکاری فوقالعادهای را که با برند چای Celestial Seasonings داریم، فراموش نکنید. با بیش از 100 طعم، غیرممکن است که یک جفت عسل و چای برای عشق پیدا نکنید! برای صرفه جویی انحصاری هنگام خرید عسل و چای سلستیال ادویه، حتماً بخش کوپن روزنامه محلی خود را این یکشنبه (25/2) بررسی کنید. در اینجا با این کمپین بیشتر آشنا شوید.
آیا دستور پخت عروسک داغ مورد علاقه دارید؟ ما دوست داریم در مورد آن در بخش نظرات زیر بشنویم!