Flavor Experience به نام آن و موارد دیگر ارائه می دهد


IMG 9478

در آگوست امسال، هیئت ملی عسل (NHB) این امتیاز را داشت که دوباره به عنوان حامی در Flavour Experience – کنفرانس سالانه برتر صنعت خدمات غذایی که تصمیم گیرندگان منو از سراسر کشور را ترسیم می کند، شرکت کند. نمایشگاه امسال ناامید نشد و به ما فرصتی عالی داد تا عطر و طعم منحصر به فرد و تطبیق پذیری عسل را برای تأثیرگذاران صنعت غذا و نوشیدنی به نمایش بگذاریم.

عسل در طول کنفرانس سه روزه ای که در نیوپورت بیچ، کالیفرنیا برگزار شد، در منوی غذا به نمایش گذاشته شد. در اینجا نمونه‌ای از اقلام الهام گرفته از عسل است که الهام‌بخشی شیرین به شرکت‌کنندگان در Flavour Experience ارائه می‌کند:

  • اسکون چدار بیکن عسل
  • کلوچه بلوبری با عسل نمکی
  • کدو حلوایی عسلی “شروع” پوک
  • سریراچا و تخم‌مرغ شیطانی عسل
  • مرغ عسلی تنوری
  • پودینگ عسل چیا
  • مینی تارت های کشک لیمو عسلی

NHB همچنین دو نوشیدنی غیر الکلی را در ناهار بیرونی کنفرانس به نمایش گذاشت – یک کومبوجا گیلاس عسل و یک شات انرژی زغال اخته هویج عسل، که در لیوان های مارک NHB سرو می شود. نوشیدنی‌های خوش طعم و با روند رو به جلو در زیر آفتاب گرم ماه اوت، تشنگی را رفع می‌کنند.

برجسته کردن مشارکت NHB در Flavour Experience 2017 نمایشگاه Pinnacle بود که در دومین شب کنفرانس برگزار شد. رویداد مورد انتظار شامل یک ایستگاه اختصاصی NHB بود که چهار غذای متنوع الهام گرفته از عسل را که توسط سرآشپز مستقر در سیاتل کتی کیسی از استودیو غذای کتی کیسی و تیم با استعدادش ارائه می‌کرد، ارائه می‌کرد:

نوشابه چای پروانه عسل

– نوشابه مرکبات عسل شکوفه پرتقال همراه با چای نخود پروانه آبی (یکی از محبوبیت مردم برای رنگ های سرگرم کننده و طعم طبیعی شیرین و با طراوت)

چغندر برشته و پرتقال خونی محمدی

– ماست یونانی و عسل شکوفه پرتقال انار با روغن زیتون فوق بکر، گرده زنبور عسل Zaatar و Pani Pani ترد (ترکیبی از طعم ها و بافت ها، ترکیب شده با عسل)

کاسه پوک ماهی سالمون کره ای

– ماهی قزل آلا با عسل شبدر گوچوجانگ، سیب سبز و کیم چی کنجد که روی برنج با دانه باستانی با سورگوم غبارآلود عسل گوچوجان سرو می شود (تعادل کاملی از شیرینی و گرما، به علاوه کمی ترش و بافت)

شکلات شراب قرمز عسلی

– شکلات داغ و شراب قرمز با ختمی برشته عسل گل وحشی و نمک شراب قرمز (ترکیبی جذاب از طعم ها و طعم مخملی در یک نوشیدنی دسر)

با قضاوت بر اساس تعداد بازدیدکنندگان مکرر غرفه NHB در آن شب (ما نامی را نام نمی بریم)، ​​ما نسبتاً مطمئن هستیم که در میان شرکت کنندگان تجربه طعم 2017 به “نقطه شیرین” رسیده ایم. این کنفرانس یک بار دیگر ثابت کرد که یک انجمن عالی برای برانگیختن هیجان در مورد عسل و تأثیرگذاری بر نوآوری منو توسط متخصصان خدمات غذایی در برخی از رستوران های زنجیره ای پیشرو در آمریکا است.

سفارش فوری عسل ♥