
اعتبار عکس: Branch & Bone Artisan Ales
برت اسمیت، یکی از بنیانگذاران Branch & Bone Artisan Ales و شرکت کننده در اجلاس آبجو عسل 2018، می گوید آزمایش و یادگیری از دیگر آبجوسازان، دم کردن با عسل را به یک تجربه جادویی تبدیل می کند. ما موافقیم، و از اینکه با برت بنشینیم و در مورد تجربیات او در دم کردن عسل صحبت کنیم، که در یک جشنواره بزرگ آبجو در کانون توجه ملی قرار گرفت، هیجان زده شدیم.
تنها دو سال از عمر حرفهایاش در آبجوسازی، برت و سایلنس میلش در مزرعهخانه آل، برنز را در بخش Wild Ale در جشنواره معتبر آبجوی چوبی و بشکهای در شیکاگو به دست آورد. هفدهمین مسابقه سالانه با 223 اثر در 12 دسته برگزار شد. سمیت اسمیت با عسل از زمانی که او در اجلاس آبجو عسل 2018 گذراند، الهام گرفت، یک کارگاه آموزشی با تمرکز بر دم کردن و عسل.
او گفت: “آبجوسازی ما در آن زمان تنها دو ماه بود که باز بود و حضور در اجلاس آبجو عسل یک تجربه عالی بود.” “من با دانستن چیزهای زیادی در مورد عسل و دم کردن با آن وارد این کار شدم، اما در مورد روش های انجام کارها چیزهای بیشتری یاد گرفتم.”
سال بعد، اسمیت، که کارخانه آبجوسازی او در دیتون، اوهایو قرار دارد، به هیئت ملی عسل کمک کرد تا یک جلسه یک روزه آبجو عسل را برای آبجوسازان محلی به سینسیناتی بیاورد. او در آنجا با نمایش Silence Mill از تجربیات خود در دم کردن با عسل صحبت کرد.
اسمیت می گوید: «برای من، عسل یک عنصر رمانتیک است. دم کردن آبجو از انواع مختلفی از شکر تشکیل شده است. این کاری است که ما انجام می دهیم، ایجاد آب قند برای تخمیر. عسل فقط یک روش بسیار منظم برای افزودن شکر به آبجو است.
اسمیت گفت که دم کردن با عسلی که توسط زنبورهای عسل ایجاد میشود «باحالترین چیز در جهان» است. در Silence Mill، عسل به عنوان یک تخمیر ثانویه اضافه می شود که به شخصیت عسل اجازه می دهد تا در آبجو برجسته شود.
آبجوهای ما آبجوهای تخمیر مخلوط هستند که به نوعی بد بو و اسیدی هستند و عسل آبجوها را بسیار تغییر می دهد. اسمیت میگوید: من نمیتوانم درباره کاری که آن را به صورت علمی انجام میدهد صحبت کنم، اما به طور حکایتی فقط تفاوت ایجاد میکند.
نت های طعم دهنده سایلنس میل عبارتند از تارت، میوه های رسیده، یونجه و اسید لیمو، با خاصیت شیرینی عسل. اسمیت گفت اگرچه این یک آبجو شیرین نیست، اما یک ته رنگ از عسل در آن وجود دارد.
سایلنس میل که سالی یک بار دم میشود، حدود دو ماه تا تمام شدن بطریهای این دسته باقی مانده است. با این حال، در Branch & Bone Ales تعداد زیادی آبجو با عسل وجود دارد. Ghost Heart از تمشک سیاه استفاده دوم و عسل اضافه شده تخمیر می شود. علاوه بر این، یک عسل IPA در قوطی ها و یک سایزون عسل در افق هستند. شایان ذکر است، عسل سایسون با آبجوهای مستقر در PA ساخته شده است که اسمیت در نشست عسل در سال 2018 با آنها ملاقات کرد.
او گفت: “ما دور هم جمع شدیم و آبجو درست کردیم – فقط استفاده از عسل در آن مناسب است، زیرا ما با هم آشنا شدیم.” “تجربه اجلاس آبجو عسل چیزی است که من نمی توانم به اندازه کافی توصیه کنم. قرار دادن تمام آن ذهن های خوب در یک اتاق – جادو اتفاق می افتد. ما همیشه با عسل دم می کنیم، پس مراقب خود باشید. همیشه چیز جدیدی وجود دارد.»