
برای پایان دادن به ماه ملی عسل 2018 چه راهی بهتر از نوشیدن یک آبجو سرد یخی. حتی بهتر از آن، یک آبجو عسل یخی. آبجوسازی جزیره Goose و اتاقک آن در خیابان Fulton به ما کمک کردند تا با زدن دو آبجو عسل جدید به مناسبت ماه ملی عسل این کار را انجام دهیم.
این دو آبجو هر کدام از انواع عسل تک گل استفاده می کردند که توسط کارخانه آبجوسازی برای دادن طعم های پیچیده به آبجوی تمام شده انتخاب شده بود. ما شش نوع عسل را به کارخانه آبجو فرستادیم تا از بین آنها انتخاب کنید و برنده ها عسل هندوانه و عسل تربچه بودند!
این دو گونه کمیاب مورد علاقه دوستداران عسل است که مشخصات طعم منحصر به فرد هر کدام را درک می کنند. عسل هندوانه دارای طعم میوه ای شدید با رایحه هایی از هندوانه است. در دهان شما منفجر می شود، شبیه به هندوانه Jolly Rancher. عسل تربچه طعمی مغایر با نام آن دارد. عسل تربچه به جای تلخی، شیرینی شدیدی شبیه ذرت آب نبات ارائه می دهد.
آبجوسازان جزیره Goose این نوع عسل را برای تکمیل دستور العمل های آبجو که هر کدام منحصر به فرد و خوشمزه هستند، انتخاب کردند.
- قهوه ای عسلی: این دمنوش قهوه ای بر ویژگی های منحصر به فرد عسل و مالت استفاده شده در دستور غذا تاکید می کند. آبجو دارای طعم کارامل و شکر قهوه ای با بینی گلدار و ظاهری بسیار با طراوت است.
- لیگر بابونه عسلی: این لیگر رنگ روشن که به عنوان یک پیشنهاد مورد علاقه تکرار می شود، همه نت ها را برای طرفداران پیلزنر آلمان شمالی به ارمغان می آورد، اما با ویژگی نسبتاً واضح، کاملاً یکپارچه و عسلی گلدار و لمس بابونه.

این دو آبجو اولین تلاش جزیره غاز برای دم کردن با عسل نیستند، و در واقع، این آبجو در بسیاری از آبجوهای آبجو و محصولات ملی خود از عسل استفاده کرده است. جیلیان محبوب و پرطرفدار این شرکت، یک آلی مزرعه ای به سبک بلژیکی است که با انتشار محدود، فلفل سفید، توت فرنگی و عسل را با ترکیبی هماهنگ ترکیب می کند. آبجو در بشکه های شراب کهنه می شود و به آن ظاهری کمی ترش و شیرین می بخشد.
اگر در منطقه شیکاگو هستید، حتماً از تاپروم خیابان فولتون در جزیره گوز دیدن کنید و این آبجوهای عسل عالی را تا زمانی که ماندگار هستند امتحان کنید!