
اوایل این هفته از اینکه گرگ وید از نان با کیفیت Publican، یکی از نانوایان مورد علاقه ما و دوست هیئت ملی عسل، با جایزه جیمز ریش به عنوان نانوای برجسته شناخته شد، هیجان زده شدیم. جوایز جیمز ریش اسکار صنعت غذا و نوشیدنی است و این شناخت معتبر برای هر آشپز یا نانوایی یک دستاورد عالی است.
در طول سال ها، ما خوش شانس بوده ایم که چندین بار با گرگ کار کرده ایم. او در یکی از اولین اجلاس های پخت عسل ما شرکت کرد، و همچنین در رویداد Baking All-Star ما شرکت کرد، جایی که او یک سیاباتای عسل کنف دانه شگفت انگیز ساخت.
گرگ علاوه بر اینکه یک نانوای عالی است، به شدت در تغییر سیستم غذایی ما در آمریکا نیز نقش دارد. در پنج سال گذشته، ما مفتخریم که از تلاشهای او از طریق کمپ سالانه نان که او با بنیاد مزرعه اسپنس اداره میکرد، حمایت میکنیم.
فینالیستهای امسال جیمز بیرد بیکر برجسته با نانواییهایی که در یکی از نشستهای Honey Baking Summits شرکت کردهاند، که سالانه در پراویدنس، رود آیلند برگزار میشود، جمع شدند. سایر فینالیست ها عبارتند از:
- Zachary Golper از Bien Cuit در بروکلین، نیویورک، زاج اجلاس پخت عسل 2016
- لیزا لودوینسکی از Sister Pie در دیترویت، میشیگان، زاج سال 2017 Honey Baking Summit
- مائورا کیلپاتریک از نانوایی و کافه سوفرا در کمبریج، ماساچوست، زاج اجلاس پخت عسل 2018
- Avery Ruzicka از نان Manresa در لس گاتوس، کالیفرنیا، شرکت کنندگان در نشست پخت عسل 2019
به گرگ برای برنده شدن جایزه جیمز ریش تبریک می گویم. شما شایسته آن هستید و ما مشتاقانه منتظر همکاری با شما در آینده هستیم!