
روز زمین نزدیک است و بهترین زمان برای شناخت دوستان گرده افشان ما برای تمام کارهایی است که برای زیبا و پر نعمت نگه داشتن سیاره ما انجام می دهند. سال 2020 پنجاهمین سال جنبش جهانی را رقم زد (در اینجا می توانید اطلاعات بیشتری در مورد تاریخچه روز زمین بخوانید) و همچنان جنبشی است که به برخی از بزرگترین مسائل سیاره زمین از جمله آلودگی، هوای پاک و آب و گرمایش جهانی و در سال 2021، EarthDay.org رسیدگی می کند. به راههایی برای بازگرداندن زمین ما™️ توجه دارد.
دوستان ما در EarthDay.org در وب سایت خود منابع و راه های زیادی برای جشن گرفتن روز زمین دارند، از جمله 51 راه برای بازیابی زمین ما™️یکی از آنها کمک به محافظت از گرده افشان هایمان است. اگر برای مدت طولانی با ما معاشرت کردهاید، میدانید که چقدر برای دوستان گردهافشان، متولیان واقعی عرضه جهانی غذای ما ارزش قائل هستیم، و ما دوست داریم راههای سرگرمکننده و ساده برای کمک به آنها را به اشتراک بگذاریم – در اینجا آمده است. پنج مورد مورد علاقه ما:
- در باغ و حیاط خود گل های دوستدار زنبور عسل و گیاهان گلدار بکارید.
- استفاده از مواد شیمیایی و آفت کش ها را برای درمان چمن یا باغ خود در زمانی که گیاهان در حال شکوفه هستند، کاهش دهید یا محدود کنید.
- زنبورها تشنه هستند. یک حوض کم عمق از آب شیرین با سنگ مرمر یا سنگ در آن قرار دهید تا زنبورها بیرون از خانه شما فرود آیند.
- بیاموزید که چگونه با شیوه های پایدار یک زنبوردار باشید.
- به سازمانی که برای کمک به محافظت و ترویج زنبورهای عسل و سایر گرده افشان ها اختصاص داده شده است، اهدا کنید.
اکنون نمیتوانیم در مورد اینکه چگونه زنبورهای عسل بیش از 90 محصول و از هر سه لقمه غذایی که میخوریم یکی را گرده افشانی میکنند بدون اینکه یکی از دستور العملهای جدید مورد علاقه خود را به اشتراک بگذاریم صحبت کنیم!
از طریق همکاری ما با متخصص تغذیه و تناسب اندام Mitzi Dulan، RD، CSSD، متخصص تغذیه آمریکا، ما نشان می دهیم که چگونه زنبورهای عسل کل منوی غذای شما را گرده افشانی می کنند با دستور العمل هایی که بر تغذیه کامل غذا تمرکز دارد و مواد گرده افشانی زنبور عسل را برجسته می کند. این ماه ترکیب خوشمزه تربچه فلفلی، تخمه آفتابگردان ترد و عسل شیرین را در این لذیذ بررسی می کنیم. تربچه لعاب دار عسلی با تخمه آفتابگردان دستور آشپزی. ما در مورد شما مطمئن نیستیم، اما این غذا در تمام فصل به میزهای ما خواهد خورد!

عناصر:
- 1 پوند – تربچه خرد شده و نصف شده
- 1/4 فنجان – سرکه بالزامیک
- 3 T – عسل
- 1/3 فنجان – آب
- 1/4 قاشق چایخوری – نمک
- 3 T – دانه های آفتابگردان تقسیم شده
- جعفری، خرد شده، برای تزئین
جهت ها:
تربچه، سرکه، عسل، آب و نمک را در یک قابلمه متوسط با هم مخلوط کرده و به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و به مدت 10-12 دقیقه روی متوسط بجوشانید تا مایع کم شود. 1 1/2 تن دانه آفتابگردان را هم بزنید.
تربچه ها را در ظرف سرو بریزید و 1 1/2 تن باقیمانده دانه های آفتابگردان و جعفری را روی آن قرار دهید.
سرو کنید و لذت ببرید!
ما امیدواریم که شما هم مانند ما از این دستور غذا لذت ببرید و حتماً هر ماه دوباره آن را بررسی کنید زیرا ما یک دستور العمل جدید الهام بخش زنبور عسل را به اشتراک می گذاریم!