
هفته ملی گرده افشان مبارک و به نسخه دیگری از منوی گرده افشانی کل شما خوش آمدید، مجموعه وبلاگ ما با دستور العمل محور با همکاری متخصص تغذیه و تناسب اندام Mitzi Dulan، RD، CSSD، متخصص تغذیه آمریکا. در طول این مجموعه، ما دستور العملهای تازهای را با شما به اشتراک گذاشتهایم که بر تغذیه کامل غذا تمرکز دارد و مواد گردهافشانیشده توسط زنبور عسل را برجسته میکند و اهمیت گردهافشانهای پرمشغلهای را نشان میدهد که به تغییر دنیای غذایی ما کمک میکنند. این ماه در هفته ملی گرده افشان غواصی می کنیم و سالاد آووکادو، اسفناج توت فرنگی پر طعم خود را با سس بالزامیک عسل به اشتراک می گذاریم!
با تمام کارهایی که آنها برای زیبا، تازه و متنوع نگه داشتن جهان و بشقاب های ما انجام می دهند، جای تعجب نیست که گرده افشان ها هفته خاص خود را دارند. تاریخچه هفته ملی گرده افشان درست بیش از یک دهه پیش آغاز شد، زمانی که سنای ایالات متحده تعیین کرد که یک هفته در ماه ژوئن به عنوان “هفته ملی گرده افشان” نامگذاری شود و آگاهی بیشتری از وضعیت بد گرده افشانان در حال کاهش ما ایجاد کند. هفته ملی گرده افشان، همراه با زنبور عسل فروتن، کار ارزشمند سایر گرده افشانان مهم مانند پروانه ها، پرندگان، خفاش ها و سوسک ها را جشن می گیرد. در سالهای پس از آغاز، هفته ملی گرده افشان به یک جشن بینالمللی تبدیل شده است که جوامعی را به نمایندگی از کوچکترین و سختکوشترین موجودات ما گرد هم میآورد.
در اینجا چند آمار سریع گرده افشان آورده شده است:
- تقریباً 75٪ از گیاهان گلدار به کمک گرده افشانی از حیوانات (و بله، گفتیم حیوانات) نیاز دارند.
- در حالی که ما معمولاً حشرات مفید (زنبورها، زنبورها، سوسکها، پروانهها و پروانهها) را گردهافشان میدانیم، حدود 1000 نفر از همه گردهافشانها در واقع مهرهدار هستند، از جمله پرندگان، خفاشها و سایر پستانداران کوچک مانند لمورها (در اینجا درباره آنها بیشتر بدانید. ).
- حدود یک سوم رژیم غذایی ایالات متحده از گیاهان گرده افشانی حشرات گرفته می شود و زنبورهای عسل مسئول حدود 80 درصد این فرآیند هستند.
- زنبورهای عسل در طول زندگی خود از میلیون ها شکوفه دیدن می کنند و گرده افشان های برتر هستند زیرا در طول فصل رشد در دسترس هستند و طیف وسیعی از محصولات را گرده افشانی می کنند.
- مجموع تلاش های این گرده افشان ها سالانه نزدیک به 20 میلیارد دلار محصول برای ایالات متحده تولید می کند – باور نکردنی!
اکنون، ما در مورد شما مطمئن نیستیم، اما این حقایق دقیقاً دلیلی است که ما سخت تلاش می کنیم تا گرده افشان ها را هر روز جشن بگیریم، و یکی از خوشمزه ترین راه هایی که می دانیم این است که از میوه ها (و سبزیجات و آجیل ها) به معنای واقعی کلمه لذت ببریم. از دستور العمل های مورد علاقه ما، مانند این سالاد آووکادو، توت فرنگی اسفناج با سس بالزامیک عسل! به لطف زنبورهای عسل است که میتوانیم از آووکادوی کرهای، توتفرنگی آبدار، اسفناج ترد و – البته عسل شیرین که این غذای مناسب برای تابستان را تشکیل میدهند، لذت ببریم.

عناصر:
- 8 اونس – اسفناج کوچک
- 16 اونس – توت فرنگی، ورقه شده
- 2 – آووکادو، مکعبی
- 1/3 فنجان – گردو، خرد شده
- 1/3 فنجان – فتا، خرد شده
برای پانسمان:
- 1/3 فنجان – سرکه بالزامیک
- 1/4 فنجان – عسل
- 2 T – روغن زیتون فوق بکر
جهت ها:
اسفناج، توت فرنگی، آووکادو، گردو و فتا را در یک کاسه بریزید.
در یک کاسه جداگانه، مواد سس را با هم مخلوط کنید.
سس را روی سبزی ها بپاشید.
ما امیدواریم که شما هم مانند ما از این دستور غذا لذت ببرید و حتماً ماه آینده دوباره بررسی کنید زیرا ما یک دستور العمل جدید الهام گرفته از زنبور عسل را به اشتراک می گذاریم!