
جشن ملی ماه عسل در این نسخه جدید از مجموعه وبلاگ خوشمزه گرده افشانی منوی شما ادامه دارد! این مجموعه که با همکاری متخصص تغذیه و تناسب اندام Mitzi Dulan، RD، CSSD، متخصص تغذیه آمریکا ایجاد شده است، زنبورهای عسل را با برجسته کردن تلاش سخت آنها در گرده افشانی یک لقمه از هر سه لقمه غذایی که مصرف می کنیم، به خط مقدم می آورد. با تمرکز بر تغذیه کامل مواد غذایی، هر دستور غذای این مجموعه حاوی عسل است و انواع مواد گرده افشانی شده با زنبور عسل را به نمایش می گذارد، و از آنجایی که ماه ملی عسل است، ما با یک دستور غذای پاداش – تاکو مرغ لیمو عسلی با سریراچا!
اگر پست اخیر ما را در مورد پنکیک ماکادمیا نارگیل شیرین و آجیلی با عسل بررسی کرده باشید (و چطور نمی توانید؟ آنها خوشمزه هستند!)، سپس کمی در مورد اینکه چگونه سپتامبر به عنوان ماه ملی عسل در نظر گرفته شد، آشنا شده اید.
اما علاوه بر توجه بیشتری که این نام برای زنبورهای عسل به ارمغان می آورد، عسل به عنوان یک ماده نیز ارزش تجلیل دارد. در این زمان از سال، ما واقعاً همه چیز عسل را جشن می گیریم، از بیش از 300 گونه منحصر به فرد (و این فقط در ایالات متحده!) تا تطبیق پذیری آن در دنیای آشپزی. از مرطوب نگه داشتن محصولات پخته شده شما (و افزایش ماندگاری آنها) تا متعادل کردن طعم در کوکتل ها، عسل تنها عنصری است که کل منو را در بر می گیرد! در اینجا می توانید درباره فواید طبیعی عسل بیشتر بدانید. واقعاً نمی توان منکر فواید عسل به عنوان یک ماده کاملاً طبیعی و منفرد شد.
همانطور که در این مجموعه نشان دادیم، عسل یک ماده همه کاره است که به دستور العمل های شیرین محدود نمی شود، بلکه می تواند در غذاهای خوش طعم نیز به عنوان عاملی برای نمایش باشد. توانایی منحصر به فرد عسل در بازی خوب با سایر مواد، آن را به یک فوق ستاره آشپزی تبدیل می کند، همانطور که در این موارد نشان داده شده است. تاکوی مرغ لیمو عسلی با سریراچا. با رام کردن گرمای سریراچا در ماریناد، عسل تعادل کاملی از شیرینی و تند را در این فستای زنبور عسل به ارمغان می آورد. و افزودن مواد گرده افشانی زنبور عسل مانند سیر، کلم، کلم بروکلی و هویج مطمئناً مهمانی تاکو شما را به سطح بالاتری می برد.

عناصر:
برای ماریناد:
- 2- لیمو ترش، آب میوه
- 1/4 فنجان – عسل
- 6 حبه – سیر، خرد شده
- 2 T – روغن زیتون
- 2 قاشق چایخوری – سریراچا
- کمی نمک
- 4- سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
برای تاکو:
- 10- تورتیلاهای آرد یا ذرت
- 12 اونس – مخلوط سالاد کلم (کلم، کلم بروکلی و هویج)
- 1 T – عسل
- 2 T – آب لیموترش
- 1 تی – سرکه
- 3 T – سس مایونز
- نمک و فلفل برای چشیدن
جهت ها:
تمام مواد ماریناد را با همزن بزنید. ماریناد و سینههای مرغ را در کیسهای قرار دهید و اجازه دهید مرغ به مدت حداقل 1 ساعت و در صورت امکان یک شب مارینت شود. مرغ را از کیسه خارج کرده و کباب کنید تا کاملا پخته شود.
در حالی که مرغ در حال کباب شدن است، مخلوط سالاد کلم، عسل، سس مایونز، سرکه و آبلیمو را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. هم بزنید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود. نمک و فلفل برای چشیدن.
مرغ کبابی را به اندازه لقمه خرد کنید. تاکوهای خود را با مرغ جمع کنید و روی آن را با سالاد بریزید.
امیدواریم که شما نیز مانند ما این دستور غذا را دوست داشته باشید! مطمئن باشید که ماه آینده برای آخرین دستور غذای گرده افشانی منوی شما که بهترین راه برای استقبال از فصل پاییز است، هماهنگ کنید. تا آن زمان، غذا خوردن مبارک!