گرده افشانی کل منو: آجیل ماکادمیا +…


پنکیک نارگیل ماکادمیا آجیل آبکاری شده

سپتامبر، ماه ملی عسل است، زمان مناسبی برای جشن گرفتن زنبورهای عسل برای تمام کارهایی که آنها برای ارائه رنگ و طعم به رژیم غذایی ما انجام می دهند، اما ما فقط در مورد طلای مایع همنام آنها صحبت نمی کنیم. در واقع، ماه ملی عسل به همان اندازه که مربوط به زنبورهای عسل است، عسلی است که آنها درست می کنند.

هیئت ملی عسل (NHB) همیشه اهمیت زنبورهای عسل و فواید عسل را تشخیص داده است، بنابراین در سال 1989، NHB با وزارت کشاورزی ایالات متحده همکاری کرد تا عسل را ستایش کند و بنابراین سپتامبر به طور رسمی عسل ملی شناخته شد. ماه. چرا سپتامبر؟ به سادگی، این ماهی است که اکثریت عسل در ایالات متحده برداشت می شود.

در حالی که ما در تمام سپتامبر ماه ملی عسل را با بازگشت ما جشن می گیریم عسل کهیر را نجات می دهد برنامه (برای آشنایی با روش‌های ساده و خوشمزه برای کمک به زنبورها اینجا را کلیک کنید)، این هفته مهمانی را با یک نسخه جدید از مجموعه وبلاگ خود گرده افشانی کل منوی خود به میز صبحانه می‌آوریم!

اگر تازه وارد وبلاگ ما شده اید، امسال یک وبلاگ خوشمزه و سری دستور العمل با متخصص تغذیه و تناسب اندام Mitzi Dulan، RD، CSSD، متخصص تغذیه آمریکا راه اندازی کردیم، که بر تغذیه کامل مواد غذایی تمرکز دارد و در عین حال مواد گرده افشانی زنبور عسل را برجسته می کند. این دستور العمل ها شامل همه چیز از میوه + آجیل و گرانولا گرفته تا سالادهای تازه و نان تخت است، این دستور العمل ها نشان می دهد که چگونه زنبورهای عسل مواد را گرده افشانی می کنند که کل منوی شما را از صبح تا شب در بر می گیرد. تا این هفته، یک تغییر جالب در یک صبحانه کلاسیک است – آجیل ماکادمیا + پنکیک نارگیل با عسل!

در حالی که به خاطر میوه ها و سبزیجاتی که گرده افشانی می کنند، خیلی ها ندانند که زنبورهای عسل مسئول گرده افشانی انواع آجیل نیز هستند، از جمله بادام که شیر و آرد این پنکیک ها را تامین می کند و آجیل ماکادمیا که روی آن قرار می گیرد. ناگفته نماند که آنها از نارگیل های استفاده شده در سراسر آن سود می برند!

عناصر:

  • 1 فنجان – آرد بادام
  • 2 عدد بزرگ – تخم مرغ
  • 2 T – عسل
  • 2 T – روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری. – پودر خمیرمایه
  • 1/3 فنجان – نارگیل، خرد شده و شیرین نشده
  • 1 قاشق چایخوری. – وانیل
  • 2 T – شیر بادام
  • 2 تی – کره

تاپینگ ها:

  • 1/4 فنجان – آجیل ماکادمیا، خرد شده
  • 2 T – نارگیل، خرد شده و شیرین نشده
  • عسل

جهت ها:
آرد، تخم مرغ، عسل، روغن زیتون، بیکینگ پودر، 1/3 فنجان نارگیل، وانیل و شیر بادام را با هم مخلوط کنید.

یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید و کره را اضافه کنید. به ازای هر پنکیک حدود 1/4 فنجان خمیر اضافه کنید. پس از تشکیل حباب های پنکیک و کمی سفت شدن کف آن، آن را برگردانید. معمولاً حدود 3 دقیقه در طرف اول و 2-3 دقیقه در طرف دیگر.

به صورت دلخواه مواد روکش را اضافه کنید.

ما امیدواریم که شما هم مانند ما این دستور غذا را دوست داشته باشید و مطمئن باشید که در ادامه جشن ماه ملی عسل با ارائه یک دستور غذای جایزه در اواخر این ماه با ما همراه باشید.

سفارش فوری عسل ♥