
به نسخه جدیدی از سری وبلاگهای ما که از مواد غذایی برای جشن زنبور عسل تغذیه میکند، خوش آمدید: گرده افشانی کل منوی شما! اگر این مجموعه را در وبلاگ ما دنبال کرده اید، می دانید که این کمپین با همکاری متخصص تغذیه و تناسب اندام Mitzi Dulan، RD، CSSD، متخصص تغذیه آمریکا ایجاد شده است تا به گرده افشانی زنبورهای عسل و مواردی که آنها (هم به صورت مجازی و هم به معنای واقعی کلمه) سر سفره های ما می آورند. هر ماه ما دستور العملی را به اشتراک گذاشته ایم که بر تغذیه کامل غذا تمرکز دارد و مواد گرده افشانی زنبور عسل را برجسته می کند. با نزدیک شدن به روز ملی زنبور عسل، ما با این نان پهن مدیترانه ای ساده، تازه و پر طعم جشن می گیریم!
پس روز ملی زنبور عسل چیست؟ این جنبشی است که به عنوان یک تلاش مردمی توسط گروه کوچکی از زنبورداران برای ایجاد آگاهی جامعه در مورد هنر زنبورداری آغاز شد. از سال 2009، روز ملی زنبور عسل در سراسر کشور با برگزاری رویدادهای محلی و منطقه ای در سراسر کشور گسترش یافته است. اگرچه تاریخچه آن هنوز نسبتاً کوتاه است، نمی توان انکار کرد که روز ملی زنبور عسل نقش خود را در جلب توجه و علاقه به دنیای زنبورهای عسل و زنبورداری انجام می دهد (در اینجا می توانید درباره تاریخچه روز ملی زنبور عسل بیشتر بدانید). به سبک جشن واقعی، امسال ما دوستان پرمخاطب خود را با دستور العملی تشویق می کنیم که به همان اندازه خوشمزه و مد روز است.
طی چند سال اخیر رژیمهای غذایی و الگوهای غذایی زیادی در رسانهها منتشر شده است، و با انتخابهای زیاد، سخت است که بدانید کدام یک برای شما بهترین است. در حالی که ما در این موضوع متخصص نیستیم، در سال 2020 به بررسی یکی از محبوب ترین رژیم های غذایی – رژیم مدیترانه ای – پرداختیم و اینکه چگونه عسل مناسب است. در حالی که می توانید برای دریافت تمام جزئیات اینجا را کلیک کنید، تمرکز اصلی این الگوی غذایی بر مصرف میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و چربی های سالم است. اکنون همه ما احتمالاً میتوانیم میوهها، سبزیجات و غلات سبوسدار بیشتری را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم، زیرا 87 درصد از بزرگسالان توصیههای روزانه برای سبزیجات را برآورده نمیکنند و سه چهارم افراد نیز این توصیهها را رعایت نمیکنند. توصیه هایی برای میوه در هر روز اما این انتقال نباید دلهره آور باشد، در واقع، با عسل می تواند بسیار آسان و خوشمزه باشد، همانطور که در ما نشان داده شده است. نان عسلی مدیترانه ای! این غذا با ترکیبات گرده افشانی زنبور عسل مانند سیر، جعفری، پیاز قرمز، اسفناج بچه، فلفل دلمه ای قرمز و گوجه فرنگی انگور، به همان اندازه که ساده است تازه است و به زودی مورد علاقه خانواده ها خواهد بود.

عناصر
- 2 – پوسته نان تخت (به سبک نان ترجیح داده می شود)
- 2 T – روغن زیتون
- 2 حبه – سیر
- 2 T – عسل
- 3 تی – جعفری، خرد شده
- 1/2 فنجان – اسفناج بچه
- 1/2 فنجان – فتا، خرد شده
- 1/2 – فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده
- 1 فنجان – گوجه فرنگی، نصف شده
- 1/4 فنجان – پیاز قرمز، نازک برش داده شده
جهت ها
در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سیر، عسل و جعفری را با هم مخلوط کنید. روی هر دو نان تخت بمالید. اسفناج را روی آن اضافه کنید. روی آن را فتا، فلفل دلمه ای قرمز، پیاز و گوجه فرنگی بریزید. در دمای 425 درجه به مدت 10-12 دقیقه بپزید.
ما در مورد شما مطمئن نیستیم، اما زنبورهای عسلی که این را درست می کنند و بسیاری از دستور العمل های دیگر را برشته می کنیم. مطمئن باشید ماه آینده برای دو دستور العمل خوشمزه دیگر با گرده افشانی زنبور عسل به ما بپیوندید!