
یکی از بزرگترین محصولات جانبی گرده افشانی جهان را با دو مورد از بهترین بوهای روی زمین ترکیب کنید و در سال 2022 دو روند عطر و طعم نیرومند خواهید داشت: گیاه شناسی و کباب. امکان ترکیب طعم با شیرین کننده مادر طبیعت تقریباً بی پایان است – به خصوص وقتی تأثیر جهانی کباب و انواع گل های جهان را به ترکیب اضافه کنید.
بوتانیکال وزوز
می پرسی گل خوردن؟ محققان بازار، مصرف کنندگان و کارشناسان مواد غذایی و نوشیدنی می گویند گل های دلخواه خود را متوقف کنید، بو کنید و حتی بخورید یا بنوشید. جستجو برای طعم داغ بعدی ادامه دارد، که برخی از آنها در وبینار Symrise North America “Top Flavor Trends for 2022 and Beyond” تشریح شده است. سلتزرهای گیاهی و “کامبوچای ارتقا یافته” با اسطوخودوس و هیبیسکوس که در روندهای امروزی به سرعت در حال رشد هستند، در فهرست گیاهان دارویی قرار داشتند.
بر اساس این وبینار، برندهای نوآور نوشابه از ترکیبات گیاهی و میوهای استفاده میکنند تا مشتریانی را که به دنبال طعمهای تصفیهشدهتر هستند، جلب کنند. طعمهای گیاهشناسی برای مصرفکنندگانی که علاقهمند به طعمهای پیچیده، طعمهای الهامگرفته از طبیعت و ترکیبهای طعمی الهامگرفته از کوکتل هستند، جذاب است.