لقمه های کوچک کیک پوشیده شده با پوشش آب نبات – چه چیزی می تواند بهتر باشد؟ کیک پاپ یک غذای عجیب و غریب است که همه آن را دوست دارند. آنها را می توان به هر شکل یا تمی متناسب با علایق یا موقعیت خاص شما ساخت. با استفاده از این دستور غذا می توانید خودتان درست کنید کیک زنبور عسل پاپ می کند برای یک بیابان سرگرم کننده یا تولدهای موضوعی.
طرز تهیه کیک پاپ با تم زنبور عسل

در ابتدایی ترین شکل خود، این خوراکی ها به صورت توپ های کوچک نورد شده شکل می گیرند. پس از اضافه کردن پایه چوب، آنها شبیه آبنبات چوبی نمادین هستند – از این رو به آن “کیک پاپ” می گویند.
یک میان وعده کوچک، آنها نسبت به کیک های کوچک کثیف تر هستند (کاغذی برای جدا کردن ندارند). اما، لذت واقعی تمام تزئیناتی است که می توانید برای شخصی سازی آنها انجام دهید.
قبل از صحبت در مورد چگونه کیک زنبوری خود را خودتان درست کنید، اجازه بدهید یک پیشنهاد بدهم. از اینکه آنها را کاملا صاف و گرد کنید نگران نباشید. اگر استعداد دارید – به دنبال آن بروید.
اما، اگر شما هم مثل من هستید – با برخی مسائل اضطرابی یا هر مشکلی که گاهی منجر به لرزش دست می شود.. اجازه ندهید که شما را از لذت بردن از سرگرمی باز دارد. آنها هنوز هم طعم لذیذی خواهند داشت – حتی اگر ماشینی کامل به نظر نرسند.

عناصر
برای تهیه کیک پاپ فقط به چند چیز نیاز دارید – به خصوص اگر از میانبر مخلوط کیک استفاده می کنید. اگر قبلاً کیک پاپ درست نکرده اید – پیشنهاد می کنم از مخلوط کیک استفاده کنید.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.
- مخلوط کیک زرد – طبق دستورالعمل تهیه می شود
- آب نبات زرد ذوب می شود
- رنگ کیک سیاه
- بادام ورقه شده
- عسل
- چوب نبات – چوب آبنبات چوبی – چوب پاپ کیک
هر مخلوط کیک به خوبی برای پاپ های زنبور عسل شما کار خواهد کرد. پیشنهاد می کنم یک ترکیب ساده مانند وانیل، شکلات یا توت فرنگی را انتخاب کنید. سعی کنید از مخلوط های غنی که حاوی نارگیل، آجیل و سایر موادی هستند که ممکن است لکه دار شوند، خودداری کنید.
آب نبات آب می شود بهترین انتخاب برای تهیه کیک پاپ هستند. بله، می توانید از پوست بادام یا شکلات چیپسی نیمه شیرین استفاده کنید. اما، فرآیند غوطه وری و ضخامت پوشش آب نبات با ذوب آب نبات آسان تر است.
تزیین کیک سیاه (ژل) برای تشکیل چشم و راه راه استفاده می شود. گاهی اوقات ژل خسته کننده است زیرا دیر خشک می شود – اما پیدا کردن آن برای من ساده ترین است. فقط زیاد اضافه نکنید
بادام برای بال. شما فقط به چند بادام خلال شده نیاز دارید تا احساس بال داشته باشید. اگر چه زنبورهای عسل دارای 4 بال هستند – من فقط 2 قرار می دهم.
(اختیاری) من دوست دارم یکی دو قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید به مخلوط هر نوع عسل خوب است زیرا ما فقط از مقدار کمی استفاده می کنیم. طعم و مزه میافزاید و کمک میکند اشیا کنار هم بمانند. اما در صورت تمایل می توانید این مرحله را حذف کنید.
میتونی پیدا کنی میله های آب نبات کوچک در بخش پخت و پز یا صنایع دستی خواربار فروشی محلی شما. فقط به دنبال مواردی باشید که در ساختن مکنده یا آبنبات چوبی استفاده می شوند.
همه اش را بگذار کنار هم

1. مخلوط کیک را طبق دستور روی جعبه آماده کنید. آن را در قالب 9*13 بپزید و بگذارید کاملا خنک شود.
2. کیک خنک شده را در یک کاسه بزرگ همزن خرد کنید. از دست های تمیز استفاده کنید تا آن را به قطعات کوچک زیادی تقسیم کنید. 1/3 تا 1/2 فنجان فراستینگ به مخلوط کیک و در صورت تمایل کمی عسل (1 تا 2 قاشق غذاخوری) اضافه کنید.
به ترکیب و مخلوط کردن ادامه دهید تا فراستینگ در کل مخلوط یکپارچه شود. زمانی که می توانید مقداری را در دست خود فشار دهید و فرم آن را حفظ کنید، قوام یا بافت مناسبی دارید.
3. توپ های کوچک درست کنید – حدود 2 قاشق غذاخوری از مخلوط – نه بزرگتر. نگه داشتن توپ های بزرگتر روی چوب دشوارتر خواهد بود. آنها را روی یک ورقه پخت یا تابه قرار دهید.
4. قالب کیک را به مدت 10-15 دقیقه در فریزر قرار دهید. اجازه ندهید یخ بزنند – فقط سرد کنید.

5. این یک مرحله مهم است – از آن نگذرید. از یک چوب غواصی برای ایجاد یک سوراخ کوچک در مرکز هر توپ استفاده کنید – فقط 1/2 راه را از آن عبور دهید.
مقدار کمی از آب نبات خود را در یک ظرف کوچک ذوب کنید. یک چوب را در آب نبات آغشته کنید و سپس آن را در توپ کیک فرو کنید – حدود 3/4 مسیر.
6. این کار را تا زمانی ادامه دهید که تمام توپ های کیک پاپ را با میله هایشان آماده کنید. آنها را مجدداً به مدت 20 تا 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا به چسبیدن چوب کمک کند.
7. آب نبات های خود را با ذوب آنها در مایکروویو در فواصل زمانی کوتاه آماده کنید. در این بین هم بزنید تا همه چیپس ها ذوب شوند.
سپس می توانید هر یک از کیک های خود را در آب نبات زرد رنگ فرو کنید. ملایم باشید، چوب را به طرف ظرف نپیچانید و ضربه نزنید تا اضافی آن از بین برود – بگذارید چکه کند.
یک روش مطمئن تر، استفاده از روش قاشقی است. کیک زنبور عسل را روی فنجان آب نبات ذوب شده نگه دارید و از یک قاشق برای پوشاندن آن استفاده کنید.
8. هنگامی که پاپ پوشیده شد – یک راه عالی برای خنک شدن آن استفاده از فنجان پر از برنج است. (من مقداری برنج باقی مانده بود ساختن کوتوله های زنبور عسل من! ) ایده دیگر یک تکه فوم است.

9. هنگامی که کت آب نبات زرد خود را گرفت، از آیسینگ ژل مشکی خود برای ایجاد چشم و راه راه استفاده کنید. اکنون همه چیز بیشتر شبیه زنبور عسل شده است.
10. به عنوان آخرین مرحله، از دو برش بادام برای ظاهر بال استفاده کنید. آره، زنبورها 4 بال دارند اما در یک کیک پاپ خیلی شلوغ به نظر می رسد. اگر ملایم هستید، می توانید بادام ها را داخل روکش آب نبات قرار دهید.
اکنون، متوجه خواهید شد که مال من کمی ناهموار است – اما همانطور که قبلاً گفتم، من روی تفریح تمرکز می کنم. این روند کار می کند و شما می توانید با استفاده از کیک زنبوری خود هر قدر که می خواهید خلاق باشید.
ذخیره و استفاده
هنگامی که همه چیز خنک و خشک شد، می توانید به آرامی پاپ های خود را در یک ظرف در بسته قرار دهید و در یخچال قرار دهید. آنها بهتر است ظرف 7 روز خورده شوند.
برای نگهداری طولانیتر، هر پاپ را به آرامی در پلاستیک بپیچید و سپس با جاروبرقی در کیسه ببندید. آنها باید تا یک ماه در فریزر خوب عمل کنند.
اکنون، شما یک ایده عالی برای قسمت های بعدی یا رویداد ویژه خود دارید. اگر میخواهید واقعاً به سراغ تم زنبور عسل بروید – این را امتحان کنید کیک زنبور عسل. با قهوه داغ سرو می شود.
در واقع، ده ها راه عالی وجود دارد می توانید با عسل بپزید – و برای موفقیت لازم نیست در آشپزخانه یک غوغا باشید.

دستور پخت کیک زنبور عسل
این دستور غذا از یک جعبه مخلوط کیک و مقداری فراستینگ برای ایجاد این کیک های زنبور عسل دوست داشتنی و دوست داشتنی استفاده می کند. یک پوشش آب نبات زرد رنگ و برخی تزئینات ظاهر را تکمیل می کند. درست کردن آنها سرگرم کننده است و مطمئناً هر عاشق زنبور عسل را خوشحال می کند.
- 1 جعبه مایه کیک سفید *تهیه شده
- 1/3 فنجان فراستینگ
- 2 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری)
- 1 pkg آب نبات زرد ذوب می شود
- 1 آیسینگ ژل تزیین کیک – مشکی
- 1/4 فنجان بادام ورقه شده
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
مخلوط کیک را طبق دستور روی جعبه آماده کنید. احتمالاً به تخم مرغ، روغن، آب و غیره نیاز خواهید داشت. آنها در این لیست مواد گنجانده نشده اند زیرا بسته به ترکیب کیکی که انتخاب می کنید، موارد مورد نیاز متفاوت است.در قالب 9*13 در فر بپزید. بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.
-
با دست تمیز کیک خنک شده را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. 1/3 فنجان فراستینگ و 2 قاشق غذاخوری عسل (در صورت تمایل) اضافه کنید. از دستان خود برای ترکیب همه مواد استفاده کنید.باید مقدار فراست را تنظیم کنید تا زمانی که به غلظت دلخواه برسید. این مخلوط نباید خیس باشد اما زمانی که در دست فشرده می شود باید به هم بچسبد.
-
خمیر را به صورت گلوله های گرد کوچک در آورید. دو قاشق غذاخوری معمولاً اندازه خوبی است. آنها را خیلی بزرگ نکنید وگرنه نگه داشتن آنها روی چوب ها دشوارتر خواهد بود! توپ ها را به مدت 10-15 دقیقه در فریزر قرار دهید. آنها را خیلی طولانی نگذارید – آنها نباید یخ بزنند.
-
مقدار کمی از پوشش آب نبات را در ظرفی ذوب کنید. گلوله ها را از فریزر خارج کرده و در هر کدام یک سوراخ کوچک ایجاد کنید.یک انتهای چوب را در آب نبات ذوب شده فرو کنید و آن را به سرعت در سوراخ شروع شده فرو کنید تا حدود 3/4 از مسیر کیک خارج شود.کیک ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه دیگر در فریزر قرار دهید.
-
تکه های باقیمانده آب نبات را با فواصل 30 ثانیه ای در مایکروویو ذوب کنید تا ذوب شوند. به هم زدن ادامه دهید و مراقب باشید که نسوزد.توپ ها را از فریزر خارج کنید و یا – سر کیک زنبور عسل را در مذاب فرو کنید – یا – از روش قاشق استفاده کنید – روکش آب نبات را آغشته کنید و اجازه دهید تا در سرتاسر پاپ جریان پیدا کند.
-
هنگامی که مخلوط کیک با پوشش پوشانده شده است، دسته چوب را در یک تکه فوم (یا یک فنجان پر از برنج) قرار دهید تا پوشش خود را بگیرد.
-
پس از اینکه روکش سفت شد. از یک لوله ژل تزئینی کیک استفاده کنید تا به کیک زنبوری خود چشم های پاپ و چند راه راه بدهید. ژل کثیف است – اگر می خواهید شیک شوید، ممکن است نوارهای کوچکی از فوندانت سیاه را برای راه راه در نظر بگیرید.
-
به عنوان آخرین مرحله، به این زنبورهای کارگر چند بال بدهید. 2 تکه خلال بادام را در پوسته آب نبات هر کیک زنبور عسل قرار دهید.
خدمت: 1gکالری: 87کیلو کالریکربوهیدرات ها: 18gپروتئین: 1gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 0.4gچربی های چند غیر اشباع: 0.2gچربی اشباع شده: 0.5gچربی ترانس: 0.1gسدیم: 143میلی گرمپتاسیم: 20میلی گرمفیبر: 0.3gقند: 10gویتامین A: 0.01IUویتامین سی: 0.01میلی گرمکلسیم: 48میلی گرماهن: 0.4میلی گرم