با این کار از طعم لذیذ عسل لذت ببرید طرز تهیه کیک زنبور عسل. با استفاده از مواد ساده ای که ممکن است از قبل در انبار داشته باشید، این کیک تابه ای به راحتی درست می شود. هیچ چیز خیلی فانتزی لازم نیست، اما طعم غنی باعث می شود مردم فکر کنند شما تمام روز را در آشپزخانه کار کرده اید.
طرز تهیه کیک زنبور عسل

غذاهای پخته شده در خانه فقط خاص هستند – مهم نیست از چه نوع دستور پختی استفاده می کنید. شما فقط نمی توانید طعم کالاهای خانگی را از یک جعبه بیرون بیاورید.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.
اما، ما همیشه زمان زیادی برای صرف ایجاد غذاهای خاص نداریم. و شاید، پختن واقعاً چیز “شما” نیست؟ نگران نباشید، این دستور کیک تقریباً اثبات احمقانه است.
بودن یک زنبوردار، من همیشه شیشه های عسل در اطراف دارم. من از آزمایش کردن لذت می برم استفاده از عسل در دستور العمل ها از انواع مختلف
راستش را بخواهید، من همیشه در دستور غذا عسل را به شکر ترجیح نمی دهم. گاهی اوقات، من باید هر دو را امتحان کنم و تصمیم بگیرم که کدامیک برای رسیدن به بافت و طعمی که میخواهم بهتر عمل میکند.

عناصر
پخت کیک زنبور عسل با جمع آوری تمام مواد لازم شروع می شود. البته به آرد با جوش شیرین و کمی نمک نیاز دارید.
همچنین به مقدار کمی شکر گرانول و مقداری طعم دهنده وانیل و پودر قند (فقط برای آیسینگ استفاده می شود) نیاز دارید. اینها اصول اولیه پخت بسیار رایج هستند.
قبل از شروع به مخلوط کردن کیک، تخم مرغ ها، شیر و کره را به دمای اتاق برسانید. در غیر این صورت، مخلوط کردن عسل به درستی در خمیر دشوار است.
عسل:
چی نوع عسل آیا باید برای درست کردن کیک زنبور عسل خود از آن استفاده کنید؟ خوب، این بستگی به ترجیحات شما دارد. انواع طعم دار مانند عسل چوب ترش یا شکوفه پرتقال ممکن است طعم منحصر به فردی بدهد.
اما، از آنجایی که شما فقط از مقدار کمی استفاده می کنید، من در انتخاب عسل خود زیاد فکر نمی کنم. خام همیشه ترجیح شخصی است و در این دستور، انواع گلهای وحشی به خوبی کار میکنند.
ساخت تزیینات زنبور عسل
این کیک متراکم و خوشمزه است و مستقیماً از فر خارج شده است. لازم نیست لعاب شکر عسل را اضافه کنید. اما، لمس خوبی است و شیرینی خاصی به آن اضافه می کند.
اگر واقعاً میخواهید خود را به دست آوریدتم زنبور عسلدر حال تکان دادن، در نظر بگیرید که چند زنبور را برای تزئین استفاده کنید. چندین گزینه برای بررسی وجود دارد:

فوندانت: اگر می توانید یک بسته کوچک از فوندانت زرد، این ساده ترین راه برای ایجاد زنبورهای شایان ستایش برای کیک عسلی خود است.
فقط چند تکه کوچک را برش دهید و با انگشتان خود آنها را به شکل زنبور درآورید. من دوست دارم بدن زنبور را در پایان کمی نوک تیز کنم.
سپس، میتوانید با استفاده از چیزهای جاز واقعاً جاز کنید آیسینگ ژل تزئینی مشکی برای اضافه کردن چند راه راه و چند چشم.
اگر الان واقعاً به آن علاقه دارید و می خواهید دورتر بروید – چند تکه بادام برای بال زدن چطور؟

نکته مفید – هنگام قرار دادن برش های بادام در زنبور فوندانت، استفاده از یک نوک چاقو و بریدن یک شکاف ابتدا باید آسان تر باشد. سپس با فشار دادن خلال بادام به داخل آن، فوندانت نرم از حالت خارج نمی شود.
شاید دستان شما بسیار ثابتتر از دستان من باشند، اما من در وارد کردن بالها بدون ایجاد اختلال در یخ سیاه مشکل دارم. با این حال، اگر ابتدا بال ها را در آن قرار دهید – به دست آوردن راه راه های زیبا سخت تر است.
بگذارید زنبورهایتان روی تکههای موم یا کاغذ روغنی قرار بگیرند تا زمانی که آماده باشید آنها را روی کیک قرار دهید. اگر از قبل آن را در دست دارید، می توانید از مارزیپان برای شکل دادن به زنبورهای کیک نیز استفاده کنید. خوش بگذره.
اگر این پروژه را برای لذت خود انجام می دهید – اگر عالی به نظر نمی رسد استرس نداشته باشید. هنوز هم طعم عالی خواهد داشت! چه کاری برای شما بهتر است.
زنبورهای ژله ای: گزینه دیگری برای استفاده به جای فوندانت، استفاده ساده است لوبیا ژله زرد. از آنجا که آنها کوچکتر هستند، من فقط چند راه راه اضافه کردم تا احساس تم زنبور عسل را ایجاد کنم.
شما کیک زنبور عسل مطمئناً همه عاشقان زنبور را در زندگی شما خوشحال می کند. اگر بخواهید، شاید کمی شربت بلوبری خانگی به عنوان یک تاپینگ لمس خوبی ایجاد می کند. بچه ها عاشق درست کردن و خوردن اینها هستند خرس های صمغی عسلی. درست کردنشون خیلی راحته
برای دوستداران زنبور عسل در زندگی خود، اینها را فراموش نکنید کوکی عسلی تردبه شکل زنبور عسل بریده شده است. اونا خوشمزه اند. و اینها تنها چند راه برای استفاده از عسل در آشپزخانه هستند.
هنگامی که کیک شما آماده شد – به درست کردن آن فکر کنید میگوی عسلی هم بزنید برای غذای اصلی و تعدادی از دوستان را برای تست طعم دعوت کنید. اجازه ندهید آن شیشه عسل در انباری شما هدر برود – از آن استفاده کنید!
آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

کیک زنبور عسل
- 2 1/4 فنجان ها آرد همه منظوره
- 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 12 قاشق غذاخوری کره (دمای اتاق)
- 3/4 فنجان قند
- 1/3 فنجان عسل
- 2 قاشق چای خوری طعم دهنده وانیل
- 2 تخم مرغ (دمای اتاق)
- 3/4 فنجان شیر (دمای اتاق)
لعاب عسل
- 1 فنجان شکر پودر شده
- 2 قاشق غذاخوری عسل
- 1 قاشق سوپخوری شیر
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب نان 9 اینچ در 5 اینچ را با اسپری پخت و پز اسپری کنید یا از یک تابه نچسب استفاده کنید. (در صورت استفاده از قالب های نچسب کیک، دمای آن را تا 325 درجه فارنهایت کاهش دهید)
-
آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم در یک کاسه کوچک الک کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
-
برای ترکیب کردن کره نرم، شکر و عسل با سرعت کم، از ضمیمه پدال روی یک همزن پایه یا دستی استفاده کنید. وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. سرعت همزن را زیاد کرده و هم بزنید تا پفکی شود. (چند دقیقه طول می کشد)حتماً کناره های کاسه را بتراشید تا هر گونه مواد سرگردان در آن گنجانده شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مخلوط کنید.
-
همانطور که مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه می کنید با سرعت کم مخلوط کنید (هم بزنید). مخلوط آرد را به طور متناوب با شیر اضافه کنید – شروع و با آرد پایان دهید. (آرد را اضافه کنید، نصف شیر را اضافه کنید، آرد را اضافه کنید، باقی مانده شیر را اضافه کنید، آرد را اضافه کنید). فقط به اندازه ای مخلوط کنید که مواد ترکیب شوند.
-
خمیر کیک را در قالب آماده شده خود بریزید. به آرامی اضافه کنید و از کفگیر استفاده کنید تا به طور یکنواخت پخش شود. در وسط فر قرار دهید و به مدت 40 تا 55 دقیقه بپزید – تا زمانی که کیک روی آن سفت شود و یک خلال دندان که در وسط فرو کرده اید، عمدتا تمیز بیرون بیاید.
-
بگذارید کیک در قالب روی توری سیمی خنک شود – سپس از قالب خارج کنید. وقتی خنک شد – از آن لذت ببرید یا با لعاب عسل لعاب دهید.
*پخت با دمای کمتر از 325 درجه فارنهایت در ظرف نچسب من – باید 10 دقیقه به زمان پختم اضافه می کردم – حدود یک ساعت طول کشید.
*اگر می خواهید از تابه نچسب تیره استفاده کنید، نیازی به استفاده از اسپری پخت و پز نیست. در واقع بهترین کار برای این تابه این است که قبل از پخت سریع با کمی روغن آن را پاک کنید.
*اگر می خواهید مایه کیک را درست کنید، پودر قند را حتما الک کنید یا از صافی فشار دهید تا گلوله ها از بین بروند.
کالری: 510کیلو کالریکربوهیدرات ها: 70gپروتئین: 11gچربی: 21gچربی های اشباع شده: 12gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 6gچربی ترانس: 1gکلسترول: 243میلی گرمسدیم: 527میلی گرمپتاسیم: 152میلی گرمفیبر: 1gقند: 45gویتامین A: 794IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 92میلی گرماهن: 3میلی گرم