کوکی های عسلی کره بادام زمینی سالم


به دنبال یک شیرینی سریع با استفاده از عسل به عنوان یک شیرین کننده طبیعی هستید؟ اینها را امتحان کنید کوکی های عسلی کره بادام زمینی. به عنوان یکی از محبوب ترین مواد در بسیاری از دستور العمل ها، عسل در هنگام استفاده در محصولات پخته شده واقعا می درخشد. این کوکی ها تمام طعم های کره بادام زمینی و عسل را به نمایش می گذارند.

بشقاب بزرگ زرد پر از کوکی های عسلی کره بادام زمینی.

پخت کوکی های کره بادام زمینی با عسل – بدون شکر

اگر شما هم مانند من یک هیولای کوکی هستید، احتمالاً قبلاً با لذیذ بودن کره بادام زمینی در کوکی ها آشنا هستید.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.

و از آنجایی که یک زنبوردار با مقدار زیادی عسل اضافی در دست دارم، همیشه به دنبال راه های علاقه مند برای استفاده از عسل هستم.

خوب، عسل شکر است اما با کیسه های شکر دانه ای که اغلب استفاده می کنیم بسیار متفاوت است. عسل علاوه بر آن شیرینی که همه ما می شناسیم، به عنوان یک مرطوب کننده عمل می کند. رطوبت را جذب می کند و به مرطوب ماندن محصولات پخته کمک می کند.

جمع آوری مواد:

علاوه بر چند مورد اصلی آشپزخانه، شما نیاز دارید:

کره بادام زمینی: اگرچه من معمولاً از کره بادام زمینی خامه ای در دستور العمل ها استفاده می کنم، در صورت تمایل می توانید از کره بادام زمینی خامه ای استفاده کنید. البته هر نوع یا برندی به خوبی کار خواهد کرد. اما، کره بادام زمینی طبیعی انتخاب خوبی است زیرا حاوی شربت ذرت با فروکتوز بالا نیست.

عسل: این دستور غذا از یک فنجان عسل استفاده می کند و بیشتر طعم آن احتمالاً با خوبی خوشمزه کره بادام زمینی و چیپس پخت پوشانده می شود. با این حال، برخی از انواع عسلی (رنگ تیره) می تواند طعمی قوی داشته باشد. هنگام انتخاب عسل برای دستور غذا، این را در نظر داشته باشید.

چیپس کره بادام زمینی ریس: این تراشه ها اختیاری هستند اما تفاوت زیادی ایجاد می کنند. آنها واقعا طعم بادام زمینی را تقویت می کنند.

آرد سبوس دار سفید: استفاده از آرد سبوس دار ارزش غذایی بیشتری می دهد. به نظر من گندم سفید بافت نرم تری برای شیرینی ها دارد. با این حال شما در انتخاب آزاد هستید و در صورت تمایل می توانید از آرد معمولی استفاده کنید.

طرز تهیه کوکی های کره بادام زمینی

در حالی که فر با دمای 350 درجه فارنهایت گرم می شود، ورقه های کوکی خود را با کاغذ روغنی بپوشانید. می توانید به جای آن ماهیتابه را با کره بمالید اما کاغذ تمیز کردن را بسیار آسان می کند.

اگر عسل و کره بادام زمینی در دمای اتاق گرم باشند، مخلوط کردن آنها با هم راحت تر است. هر دو محصول ممکن است سفت و سخت باشند و مخلوط کردن آنها در زمان سرد دشوار باشد.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعات در مورد زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

مراحل ساخت کوکی های کره بادام زمینی، مخلوط کردن مواد.

برای اطمینان از مخلوط شدن یکنواخت، مطمئن شوید که مخلوط آرد را در مقادیر کم – فقط کمی در یک زمان – اضافه کنید. وقتی زمان اضافه کردن چیپس های پخت کره بادام زمینی فرا رسید، ملایم باشید. می توانید از مخلوط کن در حالت آرام استفاده کنید یا از یک قاشق بزرگ برای اضافه کردن چیپس به خمیر استفاده کنید.

وقت آن است که خمیر شیرینی را روی سینی فر بریزید. شما می توانید از هر قاشقی استفاده کنید، اما به نظر من اندازه قاشق غذاخوری به خوبی انجام می شود و یک کلوچه با اندازه متوسط ​​تولید می شود. به راحتی می توانید از یک چنگال استفاده کنید تا آنها را به شکل سنتی کوکی – کامل با الگوی دریچه ای متقاطع، پایین بیاورید.

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

بشقاب بزرگ زرد پر از کوکی های عسلی کره بادام زمینی.

طرز تهیه کوکی های عسلی کره بادام زمینی

شارلوت اندرسون @ Carolina Honeybees, LLC

کوکی های خوشمزه کره بادام زمینی که با عسل و آرد گندم کامل تهیه شده اند. کلوچه های کره بادام زمینی مطمئناً مردم را خشنود می کنند و هیچ چیز با یک فنجان قهوه بهتر نمی شود.

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

دوره خوراک مختصر

غذا آمریکایی

خدمات 30 کلوچه ها

کالری 157 کیلو کالری

  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 تخم مرغ های بزرگ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 فنجان کره بادام زمینی
  • 1 فنجان عسل
  • 1 فنجان چیپس پخت کره بادام زمینی ریس
  • 2 فنجان ها آرد گندم کامل سفید

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • فر را از قبل با دمای 350 درجه گرم کنید و با کاغذ روغنی کاغذ شیرینی پزی را آماده کنید.

  • کره بادام زمینی و عسل را خوب مخلوط کنید. وقتی خوب مخلوط شد، تخم مرغ و طعم دهنده وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

  • در یک کاسه جداگانه جوش شیرین و نمک را با آرد مخلوط کنید.

  • مخلوط آرد را به مخلوط کره بادام زمینی و عسل اضافه کنید و کم کم اضافه کنید تا خوب مخلوط شده و خمیر به دست آید.

  • چیپس های کره بادام زمینی را به آرامی داخل خمیر هم بزنید.

  • تکه های خمیر را به اندازه قاشق غذاخوری بردارید و به شکل توپ در آورید. در صورت تمایل، با استفاده از یک چنگال، توپ ها را به آرامی به سمت پایین فشار دهید و به آنها طرح متقاطع مشخصه بدهید.

  • به مدت 10-11 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا شیرینی ها شروع به قهوه ای شدن طلایی کنند.

  • از فر خارج کنید، اجازه دهید 1 دقیقه روی تابه استراحت کند، سپس روی توری سیمی خنک شود.

*کوکی های عسلی کره بادام زمینی خود را زیاد نپزید زیرا خشک و شکننده می شوند. *اگر عسلی که استفاده می کنید عطر و طعم قوی داشته باشد، در طعم شیرینی نیز منعکس می شود.

خدمت رسانی: 1gکالری: 157کیلو کالریکربوهیدرات ها: 21gپروتئین: 5gچربی: 7gچربی های اشباع شده: 3gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 2gچربی ترانس: 1gکلسترول: 5میلی گرمسدیم: 112میلی گرمپتاسیم: 65میلی گرمفیبر: 1gقند: 13gویتامین A: 8IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 11میلی گرماهن: 1میلی گرم

کلمه کلیدی کوکی ها، کوکی های تهیه شده با عسل، کوکی های کره بادام زمینی

آیا کلوچه های عسل کره بادام زمینی شما خیلی سفت هستند؟

اگر اینطور است، احتمالاً آنها را کمی طولانی پخته اید. کوکی های کره بادام زمینی پس از خارج شدن از فر به مدت یک دقیقه یا بیشتر به پختن ادامه می دهند. دفعه بعد کمی زودتر آنها را از فر خارج کنید و باید مرطوب و نرمتر شوند.

اجازه دهید بگویم که دستور تهیه کوکی‌های کره بادام‌زمینی عسلی بدنه بیشتری نسبت به انواع چرب سنتی دارد.

اگر آنها را زیاد نپزیدید اما کمی سفت تر از آنچه ترجیح می دهید هستند – من صمیمانه 10 ثانیه در مایکروویو را توصیه می کنم – خوشمزه است!

ذخیره کوکی ها برای بعد

  • در صورت بعید که خانواده شما فوراً اینها را نجوید، به خوبی یخ می زنند.
  • در یک ظرف در بسته با حداکثر هوای خارج شده قرار دهید و به مدت یک ماه نگهداری کنید.
  • مقداری را در فریزر برای مواقعی که به یک میان وعده سریع نیاز دارید و زمانی برای پخت ندارید نگهداری کنید.

در حالی که مشغول درست کردن کوکی ها هستید و همه وسایل را در اختیار دارید، اینها را امتحان کنید کوکی های عسلی ترد همچنین – حتی می توانید آنها را به شکل های سرگرم کننده با تم زنبور عسل درست کنید.

و برای تعطیلات یا مناسبت های خاص، من کوکی های زغال اخته عسلی بی نظیر هستند و اقلام سبد هدیه خوبی را می سازند.

گاهی دنیا فقط به یک کوکی نیاز دارد. اگر عاشق کره بادام زمینی هستید و از استفاده از عسل به عنوان منبع قند طبیعی لذت می برید، باید این را بدهید طرز تهیه کوکی عسلی کره بادام زمینی تلاش.



سفارش فوری عسل ♥