خدا را شکر که زنبورها عسل را درست می کنند زیرا ما از آن به طرق مختلف استفاده می کنیم. یکی از محبوب ترین روش های استفاده از عسل در پخت است. کوکی های خانگی یک خوراکی خاص هستند که با کوکی های کیسه ای قابل تکرار نیستند. از این دستور العمل آسان عسل لذت ببرید و یاد بگیرید چگونه درست کنیم کلوچه های زغال اخته سالم برای خانواده شما
شیرینی های خانگی کرن بری به راحتی درست می شوند

کوکی های ساده و خوشمزه خانگی – چه کسی آنها را دوست ندارد؟ یکی از دلایلی که من عاشق درست کردن کوکی ها هستم این است که به سختی به هم ریخته می شوند. همچنین، آنها را می توان با بسیاری از مواد مختلف ساخته شده است.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.
شما دستور العمل هایی را پیدا خواهید کرد که می توانند به شکل نوار پخته شوند یا به صورت تکه ای روی صفحه کوکی بریزید. این نوع پخت من است!
این احتمال وجود دارد که شما از قبل مواد لازم برای تهیه انواع دستور پخت کوکی را در انبار خود داشته باشید. با این حال، ممکن است زغال اخته خشک در دست نداشته باشید و برای این دستور غذا به آن نیاز داشته باشید.
درست کردن کلوچه بدون مقداری کره و کالری سخت است. من سعی نمی کنم شما را متقاعد کنم که این دستور غذا نیز فاقد آن است – زیرا اینطور نیست.
با این حال، ما از دو سوپر غذا برای تهیه دستور العمل های کوکی های کرن بری خود استفاده می کنیم. در صورت امکان، استفاده از عسل و شکر معمولی کمتر حرکت خوبی است. این امر به ویژه در پخت و پز صادق است.
عسل در محصولات پخته شده بسیار خوب عمل می کند. کمی شیرینی اضافه می کند و به حفظ رطوبت کمک می کند. اما بیایید واقعی باشیم، عسل شکر است – بنابراین همه چیز در حد اعتدال است.
عناصر
کران بری: مردم که به عنوان یک “ابر غذا” در نظر گرفته می شوند، کرن بری را به اشکال مختلف مصرف می کنند. ژله، سس و حتی آب زغال اخته را میل کنید.
این دستور به زغال اخته خشک شده نیاز دارد. آنها کاملاً خوشمزه هستند بدون اینکه خیلی شیرین باشند. و حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان و ویتامین – همراه با مقداری فیبر هستند. اغلب می توانید آنها را در بخش سالاد بار خواربار فروشی پیدا کنید.
عسل خام: من عاشق استفاده هستم عسل خام زیرا حاوی تمام خوبی های طبیعی به جا مانده از زنبورها است. اما، اگر عسل پاستوریزه آن چیزی است که در دست دارید، اشکالی ندارد.
یاد آوردن، عسل به درستی ذخیره شده برای همیشه ادامه دارد شیشه شما عسل هیچوقت بد نمیشه یا اگر از آن مراقبت کنید منقضی می شود.
را رنگ و طعم عسل های مختلف با توجه به منابع شهد استفاده شده توسط آن متفاوت است زنبورها برای ساختن عسل. اما در یک دستور غذا، تغییر جزئی در طعم معمولاً قابل توجه نیست.
ذخیره سازی کوکی ها
شما می توانید این را بسازید دستور پخت کوکی زغال اخته قبل از موعد خمیر کنید و برای استفاده بعدا فریز کنید. کوکیهای تازه بهخوبی برای چند روز روی پیشخوان آشپزخانه – در ظرف دربسته، نگهداری میشوند.
آشپزی با ایده های عسل
اگر واقعا از پختن غذا لذت می برید و همچنین عاشق زنبورهای عسل هستید، ممکن است به فکر تهیه این غذای خاص باشید کیک زنبور عسل. می توان از آن برای یک موقعیت خاص مانند حمام نوزاد یا جشن عروس استفاده کرد. یا فقط یکی برای خود بسازید – چرا که نه؟
عسل فقط برای دسر هم نیست. غذاهای اصلی زیادی وجود دارد دستور العمل هایی که از عسل استفاده می کنند -مانند این مرغ عسلی هم بزنید. یک راه عالی برای قرار دادن کمی عسل در رژیم غذایی.
از عسل می توان برای تهیه انواع سس و سس نیز استفاده کرد. این دستور غذا را از دست ندهید کره سیب عسل. شما آن را در یک گلدان درست می کنید. فوراً از آن لذت ببرید یا از فرآیند کنسرو حمام آب برای نگهداری طولانی مدت استفاده کنید.
سس عسل تریاکی خانگی راه خوبی برای جلوگیری از تمام آن مواد اضافی است که اغلب در سس های تجاری پیدا می کنیم.
و اگر گرمای تابستان به شما بلوز می دهد، این یخ زده را امتحان کنید ماست عسلی بری پاپ! یک تغییر مغذی از بستنی معمولی.
در مورد پخت کوکی ها، به همین سادگی دستور تهیه کوکی کرن بری با استفاده از عسل خام گل وحشی ساخته شده است. دستور غذا را با انواع مختلف عسل امتحان کنید و ببینید آیا می توانید تفاوت طعم را تشخیص دهید. یا، آنها را با یک جفت کنید هانی بی لاته برای یک هیاهوی خاص
آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

کوکی های زغال اخته سالم
از طعم عسل خام، زغال اخته خشک و شکلات سفید در این دستور تهیه شیرینی سالم لذت ببرید. افزودن زغال اخته خشک شده با سایر مواد ترکیب می شود تا به جوانه های چشایی شما کار کند. یک دستور غذای خاص که به اندازه کافی برای هر روز ساده است – در عین حال به اندازه کافی خاص برای تعطیلات.
- 1/2 فنجان کره بدون نمک
- 1/2 فنجان شکر قهوه ای روشن محکم بسته بندی شده
- 1/4 فنجان عسل
- 1 قاشق سوپخوری عصاره وانیل
- 1 تخم مرغ
- 1 1/2 فنجان ها آرد همه منظوره
- 1 3/4 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1 فنجان زغال اخته خشک
- 1/2 فنجان شکلات چیپسی سفید
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در حالی که فر در حال گرم شدن است، با استفاده از همزن برقی، کره نرم شده، شکر قهوه ای و عسل را با هم مخلوط کنید. مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید. هم بزنید تا کرمی یکدست شود.
-
آرد و جوش شیرین را با هم الک کنید. سپس مخلوط آرد را به آرامی به مخلوط شکر خامه ای اضافه کنید. آنقدر ادامه دهید تا خوب مخلوط شوند.
-
کرن بری ها و چیپس های شکلات سفید را با یک قاشق بزرگ هم بزنید. وقتی خوب مخلوط شد، تپه های خمیر کوکی را به اندازه یک قاشق غذاخوری روی یک ورقه پخت روغنی بریزید. کوکی ها باید چند اینچ از هم فاصله داشته باشند تا پخش شوند.
-
در فر از قبل گرم شده به مدت 14-16 دقیقه بپزید تا لبه ها قهوه ای شده و رویه ها ببندد.
-
از فر خارج کنید و چند دقیقه روی سینی فر بگذارید تا شروع به سفت شدن کنند. کوکی ها را به یک قفسه خنک کننده منتقل کنید تا خنک شوند. در ظرف در بسته نگهداری شود.
خدمت: 1gکالری: 1323کیلو کالریکربوهیدرات ها: 212gپروتئین: 13gچربی: 50gچربی های اشباع شده: 30gچربی های چند غیر اشباع: 3gچربی اشباع شده: 13gچربی ترانس: 2gکلسترول: 204میلی گرمسدیم: 1018میلی گرمپتاسیم: 279میلی گرمفیبر: 6gقند: 133gویتامین A: 1537IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 94میلی گرماهن: 6میلی گرم