
جک اسپی، بنیانگذار و مدیر عامل Spirited Hive، به عسل علاقه زیادی دارد. او روی همه چیز عسل می گذارد و در سلامت و تناسب اندام واقعاً بزرگ است. استفاده از شیرین کننده کاملاً طبیعی از استفاده روزانه به یک آزمایش مخلوط کوکتل در طول کووید با دوستان تبدیل شد. نتیجه یک تصادف شاد عسل و یک تجارت پر رونق بود که اسپای هرگز رویای ساختن آن را هم نمی دید.
داستان لحظه وقوع لامپ را برای ما بگویید: یک قاطر مسکو ساخته شده با عسل؟
جاسوسی: وقتی همهگیری شیوع پیدا کرد، داشتم چند کوکتل کنسرو شده برای دوستانم مخلوط میکردم و دو نوشیدنی مورد علاقهام را درست میکردم: یک قاطر مسکو و یک قاطر مکزیکی. آنها می گفتند: “جک، این بهترین چیزی است که تا به حال داشته ام!” در آن زمان رونق کوکتل کنسرو شده تازه شروع شده بود. اما اسم آن را چه میگذاریم؟ در مورد نام زنبور نعناع چطور؟ آنها فکر می کردند این احمقانه ترین چیزی است که تا به حال در مورد آن شنیده اند زیرا قاطرهای مسکو عسل ندارند. واضح است که به طور سنتی در هیچ یک از این نوشیدنی ها عسل وجود ندارد، بنابراین این یک حادثه خوشحال کننده بود که شروع به کار این نام تجاری کرد. و همه اینها به این برمی گردد که من نسبت به عسل به عنوان یک شیرین کننده وسواس داشتم.
وقتی فهمیدید عسل شیرین کننده انتخابی است، بقیه مراحل تحقیق و توسعه چگونه پیش رفت؟
جاسوسی: یکی از چیزهای دشوار در مورد عسل این است که چسبناک است بنابراین نمی توانید آن را فقط در نوشیدنی بیندازید. برخی از تحقیق و توسعه که در این زمینه انجام شد، متوجه شدند که چگونه عسل را به صورت شربت درآورند و نه خیلی رقیق یا خیلی غلیظ باشد. چقدر آب باید داخل آن بریزید؟ از آنجا می خواستم عصاره ها و آب میوه های ارگانیک را اضافه کنم. آیا قرار است آن ها را به عسل تزریق کنیم یا بعداً آن را اضافه کنیم؟ بنابراین این یک فرآیند بزرگ در سمت توسعه تحقیق و توسعه بود. وقتی مواد را داخل عسل ریختیم طعم بهتری داشت. بعد باید تصمیم می گرفتیم از چه عسلی استفاده کنیم. ما روی یک عسل گل وحشی فرود آمدیم که طعم بهتری به آن داد.
کوکتل های کنسرو شده در حال حاضر رونق گرفته است. Spirited Hive چگونه متمایز می شود؟
جاسوسی: در آن مقطع زمانی که به این ایده رسیدم که هیچ کوکتل کنسرو شده دیگری با عسل به عنوان شیرین کننده در آنها وجود نداشت. همچنین، کیفیت مشروبات الکلی – بسیاری از کوکتلهای کنسرو شده وجود دارند که از مالت استفاده میکنند، یا از مالت استفاده میکنند و میگویند این یک روح است، که اینطور نیست. ما می خواستیم یک روح با کیفیت داشته باشیم و از آنجایی که از عسل به عنوان شیرین کننده استفاده می کنیم، پایه مالت نمی خواستیم. همچنین، ترکیبات طعم بی نظیری که ما استفاده می کنیم. من هرگز طعم رزماری دیگری در فضای RTD ندیده ام.
ما چهار کوکتل مختلف داریم: بوربون و رزماری. تکیلا و آهک برداشت ما از یک قاطر مکزیکی است. ودکا و آهک جهان وطنی بودن. و سپس جدیدترین ما، جین، که لیمون و جونیپر بری است – برداشت ما از یک تام کالینز.
آیا می توانید در مورد عملکرد عسل و جنبه بازاریابی آن که یک شیرین کننده کاملاً طبیعی در Spirited Hive است صحبت کنید؟
جاسوسی: از آنجایی که عسل قدیمی ترین و طبیعی ترین نوع شیرین کننده است، ما با آن به بازار می پردازیم و همچنین در بازار بسیار متفاوت است. طراحی بسته بندی بسیار متفاوت است. من چیزی ندیدم که واقعاً با بسته بندی لانه زنبوری از قفسه بیرون بیاید. طراحی بسته جین جدید با آن آبی و زرد واقعاً آن را نیز برجسته می کند.
کندو شما کیست؟ از کجا الهام گرفته اید؟
جاسوسی: این سرگرم کننده ترین جنبه این برند است. من به نوعی با ساختن آن نوشیدنی ها در طول کووید وارد این شرکت شدم. این بر اساس یک حادثه مبارک ساخته شده است، و من آن را با دوستانم، کندوی من، اگر بخواهید، درست کردم. و کندو شما می تواند هرکسی باشد که می خواهید با آنها وقت بگذرانید – دوستان کاری، دوستان جدید، دوستان قدیمی و لذت بردن از زمان درون کندو با کندو.