به دنبال میان وعده ای هستید که خوشمزه و دارای مواد سالم نیز باشد؟ این دستور برای کلوچه بلوبری عسلی تمام خوبی های خوشمزه ای را دارد که می توانید بخواهید. به طور جدی چه کسی یک کلوچه خوب را دوست ندارد؟ یک میان وعده خوشمزه قابل حمل یا صبحانه سریع – کلوچه ها چیزهای زیادی برای ارائه دارند. استفاده از مواد کامل مانند بلغور جو دوسر، زغال اخته و عسل خام، این یک راه عالی برای شروع روز است.
پخت کلوچه بلوبری با عسل

مافین ها به طور سنتی قوی تر یا دلچسب تر از کیک های فنجانی هستند. آنها کیفیت غذایی کمی بیشتر از کیک های فنجانی ارائه می دهند. و آنها را می توان با استفاده از ترکیبات مختلف مواد تشکیل داد.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
با استفاده از عسل به جای شکر سفید مقداری شیرینی و همچنین خاصیت مرطوب کنندگی عسل را به آن اضافه می کنیم. به عنوان یک مرطوب کننده عمل می کند – عسل کمک می کند تا تمام مواد پخته شده مرطوب و خوشمزه باقی بمانند.
این دستور غذا جای زیادی برای جایگزینی دارد. موز، سیب و بلغور جو دوسر از بهترین انتخاب های مافین هستند و ترکیبی از مغزها و ادویه ها را فراموش نکنید.
چرا بلوبری در مافین مفید است؟
ما چندین بوته بلوبری اینجا در خانه کوچکمان داریم. آنها تولیدکنندگان فوق العاده ای هستند. وجود چند کندوی زنبور عسل در این ملک مطمئناً تولید را افزایش می دهد گرده افشانی عالی زنبور عسل.
به عنوان یک دختر جنوبی واقعی، من عاشق یک پینه دوز خوب زغال اخته هستم. اما، من همیشه به دنبال راه های سالم تری برای لذت بردن از زغال اخته ام هستم.
پس از تهیه چند پای، محصول اضافی توت ها برای استفاده بعدی منجمد می شود. گاهی اوقات به دلیل یخ زدگی مقداری از آن را بیرون می اندازم – چه ضایعاتی.
ساختن اینها کلوچه بلوبری عسلی یک راه عالی برای افزودن زغال اخته سالم به رژیم غذایی ما – بدون کالری پینه دوز بوده است.
زغال اخته یک گزینه غذایی سالم حاوی آنتی اکسیدان ها و فیبر و ویتامین C است که یک ابر غذای واقعی است. این باعث می شود آنها افزودنی خوبی برای دستور مافین ما باشند.
عناصر:
ممکن است متوجه شوید که بیشتر این مواد را در انباری که به خوبی ذخیره شده است دارید. ملزومات اولیه پخت در قفسه پایدار هستند. عسل هیچوقت بد نمیشه اما اگر به درستی ذخیره شود برای همیشه ماندگار است.
- جو معمولی یا سریع پخته می شود
- عسل
- ماست یونانی وانیلی یا بدون طعم
- زغال اخته یخ زده
- آرد گندم کامل سفید/آرد ساده
جو دوسر: در این دستور مافین عسلی می توان از جو معمولی یا سریع استفاده کرد. جو معمولی ضخیم تر است و بافت بیشتری ایجاد می کند. آنها همچنین در پخت بهتر مقاومت می کنند. اگر آنها را در دسترس دارید – من جوی معمولی را به شدت توصیه می کنم.
عسل: خام عسل یکی از مواد مورد علاقه من در دستور العمل ها است که نیاز به کمی لمس شیرین دارند. در اکثر دستور العمل ها به خوبی ترکیب می شود و با استفاده از مقدار کمتری که شکر سفید معمولی نیاز دارید به شیرینی اضافه می کند.
البته شما مختار هستید که از هر نوع عسل استفاده کنید با علم به این که خوب عمل می کند. عسل پاستوریزه نیز همین کار را می کند، اما ممکن است برخی از فواید تغذیه ای عسل خام را از دست بدهید.
عسل یک شیرین کننده طبیعی است ساخته شده توسط زنبورهای عسل. بله، برای شما خوب است اما هنوز شکر است، بنابراین اگر نگران کالری هستید، مصرف آن را در حد اعتدال فراموش نکنید.
ماست: ماست یونانی به خاطر طعم و گرانروی غلیظش ارزشمند است. استفاده از ماست ساده یا وانیلی، مانع از تحت تأثیر قرار دادن طعم کلی مافین می شود.
بلوبری: دستور پخت زغال اخته منجمد را می طلبد اما مطمئناً می توانید از آن تازه استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که آنها را بشویید و آب اضافی آنها را تخلیه کنید.
ارد: به جای استفاده از آرد ساده، در این دستور غذا از مقدار جزئی آرد گندم کامل سفید استفاده می شود. این کار فیبر و مواد مغذی بیشتری به کلوچه اضافه می کند.

دستورالعمل ها:
این دستور پخت آسان عسل به تکنیک های پخت و پز پیچیده زیادی نیاز ندارد. شما فقط قرار است همه چیز را با هم مخلوط کنید و بپزید. ابتدا مواد مایع یا مرطوب خود را در یک کاسه بزرگ با جو دوسر ترکیب کنید.
در حالی که فر از قبل گرم می شود، در صورت تمایل، آسترهای کاپ کیک را در قالب مافین خود قرار دهید. من آنها را توصیه می کنم زیرا بعداً از دردهای قلبی چسبنده جلوگیری می کند.
مواد خشک را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. یک قاشق غذاخوری آرد را با زغال اخته در یک کیسه پلاستیکی بریزید و به آرامی بریزید تا پوشش داده شود.
حالا مواد خشک و مرطوب را به آرامی با هم مخلوط کنید، فقط تا زمانی که این دو مخلوط خوب با هم ترکیب شوند.

زغال اخته های آرد شده را به مخلوط خود اضافه کنید و به آرامی آنها را داخل آن بریزید. فقط چند دور با یک قاشق بزرگ یا کاردک.
قالب های مافین را حدود 3/4 پر کنید. اگر بیش از حد پر کنید، سرازیر می شوند و به هم می ریزند یا مراقب باشید از اضافه کردن بیش از حد خودداری کنید. در دمای 400 درجه فارنهایت بپزید تا پخته شود.
این دستور تقریبا 24-36 مافین درست می کند. اگر از قالب معمولی 12 عددی مافین استفاده می کنید، برنامه ریزی کنید که در 2 دسته بپزید. البته، اگر 2 تابه دارید – این کار را آسان تر می کند.
آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

طرز تهیه کلوچه بلوبری عسلی
- 2 فنجان ها جو دوسر آشپز معمولی یا سریع
- 2/3 فنجان عسل
- 2 فنجان ها ماست یونانی وانیل یا بدون طعم
- 4 قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
- 3 قاشق غذاخوری شیر
- 1 قاشق سوپخوری عصاره وانیل
- 2 تخم مرغ های بزرگ
- 2 فنجان ها آرد گندم کامل سفید
- 2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 2 فنجان ها زغال اخته یخ زده
- 2 قاشق غذاخوری ارد
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
جو را با عسل، ماست، روغن، شیر، عصاره وانیل و تخم مرغ مخلوط کنید.
-
خوب هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند سپس کنار بگذارید. اگر از جو دو سر قدیمی استفاده می کنید (مورد علاقه من – اما جو سریع هم موثر خواهد بود) 12 دقیقه بنشینید.
-
قالب مافین خود را با آستر بپوشانید. این دستور حدود 24 مافین سایز متوسط درست می کند. از 1 تابه استفاده کنید یا برای پخت در دو دسته برنامه ریزی کنید. اگر فر با دمای 400 درجه فارنهایت گرم شده است، تابه (های) خود را آماده کنید.
-
آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.
-
مقدار کمی آرد (یک دو قاشق غذاخوری) را به یک کیسه پلاستیکی اضافه کنید و زغال اخته یخ زده را اضافه کنید. به آرامی روی توت ها را بپوشانید – زیاده روی نکنید.
-
مواد مرطوب را به آرامی با مخلوط آرد مخلوط کنید. از یک کاردک یا مشابه آن استفاده کنید تا مواد را با هم بریزید تا کاملا مخلوط شوند.
-
توت های یخ زده که با آرد پوشانده شده اند را اضافه کنید و به آرامی داخل مواد دیگر بریزید. فقط چند چرخش سریع
-
فنجان های مافین را تقریباً 3/4 پر کنید.
-
در دمای 400 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. از تست خلال دندان (هنگامی که داخل مافین قرار می گیرد، تمیز بیرون می آید) برای تست آماده بودن استفاده کنید. از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. سپس از تابه بردارید و بگذارید روی توری کوکی خنک شود.
خدمت رسانی: 1gکالری: 108کیلو کالریکربوهیدرات ها: 18gپروتئین: 4gچربی: 3gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 1gچربی ترانس: 1gکلسترول: 12میلی گرمسدیم: 114میلی گرمپتاسیم: 66میلی گرمفیبر: 2gقند: 8gویتامین A: 24IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 43میلی گرماهن: 1میلی گرم
نحوه نگهداری مافین
حالا شما انبوهی از کلوچه های خانگی خوشمزه دارید. پس از سرد شدن، اگر قصد دارید ظرف یک یا دو روز آنها را مصرف کنید، آنها را در یک کیسه یا ظرف دربسته ببندید.
برای نگهداری تا یک هفته در یخچال نگهداری شود. اگر میخواهید در صورت نیاز، دستهای را برای ذوب شدن تهیه کنید – فریزر یک گزینه عالی است.
2 گزینه ذخیره سازی برای فریزر وجود دارد. برخی از افراد ترجیح می دهند هر مافین را جداگانه بپیچند (پلاستیک یا فویل) و منجمد کنند.
در صورت نیاز، مافین را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید تا مافین روی توری خنک کننده یخ بزند تا مایه خیس نشود. افراد دیگر فقط مافین ها را در یک کیسه فریزر پلاستیکی با حوله کاغذی قرار می دهند تا رطوبت اضافی را جذب کند.
آماده برای تلاش بیشتر دستور العمل های پخت عسل? وقتی می خواهید یک کوکی خوب برای فریز کردن برای استفاده بعدی در نظر بگیرید، من کوکی های عسلی ترد شرط بندی خوبی هستند
حالا اگر اشتهای زغال اخته شما ارضا نشد، این پاپ توت ماست عسلی دستور غذا برای تابستان عالی است و اگر واقعاً به یک شیرینی خوشمزه نیاز دارید، اینها لاک پشت های کاراملی عسلی می تواند تاریک ترین روز را روشن کند.