
اعتبار عکس: Four Father’s Brewing
کشتی سنگی Four Fathers Brewing’s Stone Ship تقریباً قایق را در این مسابقه آبجو عسل هیئت ملی عسل از دست داد، اما متأسفانه دوستان، موفق شد – و برنده رده براگوت شد و نقره را در بهترین نمایش به دست آورد. ما با Jason Lacny، مالک و مدیر آبجوسازی Four Fathers Brewing، در مورد تاریخچه پشت Stone Ship، دم کردن با عسل، و احساس برنده شدن در سخت افزار در مسابقه Honey Beer صحبت کردیم.
از کشتی سنگی برایمان بگویید.
این یک ترکیب تقریباً 50/50 است، نوعی از مراسم تشییع جنازه وایکینگ موجود ما که با عسل گلهای وحشی سوخته، گردو سیاه و دانههای وانیل ترکیب شده است. این یک همکاری با Misbeehavin’ Meads بود و یکی از دو شاهکار اصلی ما بود که هر سال منتشر می کنیم. یک تنومند هم داریم به نام Viking Funeral که ما هم وارد مسابقه شدیم.
آیا می توانید روند فکری پشت کشتی سنگی را به ما بگویید؟
ما با نام شروع کردیم و به دستور کشتی سنگی بازگشتیم، زیرا سعی می کنیم هر سال یک نوع آن را انجام دهیم. ما میدانستیم که این یک قدرت امپراتوری خواهد بود. ما مواد اولیه وایکینگ زیادی میخواستیم – عسل، دود، و غیره. ما در گذشته با Misbeehavin’ Meads همکاری کردهایم و قبلاً یک لاف زدن انجام دادهایم، بنابراین نامی در مورد مراسم تشییع جنازه وایکینگها پیدا کردیم. کلینت، مالک-بنیانگذار Misbeehavin’ Meads در آبجوسازی توقف کرد و در مورد انجام یک لاف زدن صحبت کرد که در آن عسل را “فوق العاده سوزانده ایم”. و محصول نهایی شما وجود دارد که از یک مکالمه معمولی بیرون آمده است. ما می خواستیم با گردوی سیاه و وانیل آبجو بنوشیم، خوب شد.
چه چیزی باعث شد وارد مسابقه آبجو عسل شوید؟
داشتم مجله The New Brewer را ورق می زدم و آگهی را دیدم. زمان بندی عالی بود، و ما نیاز داشتیم کارهای بیشتری از این قبیل را شروع کنیم. ما بسیار سپاسگزار بودیم که حتی این فرصت را داشتیم، زیرا صادقانه بگویم، من در ماه می یا ژوئن برای مسابقه ثبت نام کرده بودم، و ما در حال انتقال به یک مرکز جدید بودیم. وقتی قرار بود آبجوها ارسال شوند، دیوانه کننده بود. من و همسرم مثل آدمهای دیوانه دور هم میدویدیم و فکر میکردم قرار را از دست دادهایم. ما مدال گرفتیم و تقریباً آبجی مان را به آنجا نبردیم. ما تقریباً در چنین فرصت جالبی قایق را از دست دادیم.
بیایید در مورد دم کردن با عسل صحبت کنیم. کار با عسل را در طول فرآیند چگونه می بینید؟
برای تشییع جنازه وایکینگ و کشتی سنگی، این دو آبجو هستند که ما بیشترین استفاده را از عسل داریم. پایه آن چاودار مالت دودی، لاکتوز و نوک کاکائو است – این یک آبجو پایه بسیار پیچیده است، و من مقدار و نحوه ترکیب عسل را احساس می کنم. هنوز در محصول نهایی می درخشد. ما عسل را قبل از تخمیر اضافه می کنیم، و در کشتی سنگی، عسل یک جزء کلیدی است با توجه به اینکه از نظر فنی مغرور است (نیم آل، نیمی از مید.) عسل باید متمایز و قابل شناسایی باشد. ما از افراد حاضر در اتاقک تمجیدهای زیادی دریافت می کنیم که آنها واقعاً عسل را انتخاب می کنند.
چگونه یک نوع عسل را انتخاب می کنید؟
ما وارد ریتمی شدهایم که سعی میکنیم عسلهایی را انتخاب کنیم که به خوبی با آبجو کار میکنند. بنابراین، برای طعم های قوی، قوی و خاکی، ما یک عسل گندم سیاه می خواستیم. کشتی سنگی ظریف تر است، بنابراین ما با گل وحشی رفتیم. ما آبجو قهوه را نیز با دست انتخاب میکنیم و متوجه میشویم کدام عسل منطقی است. مخصوصاً برای عسل گندم سیاه، این فرآیند واقعاً منظمی است زیرا ما میتوانیم آنچه را که قرار است در محصول نهایی بدرخشد، انتخاب کنیم.
طعم کشتی سنگی را در 10 کلمه یا کمتر توصیف کنید.
وانیل، تنباکوی شیرین پیپ، خاکی، آجیلی، شکلات تلخ، میوه های گلدار و تیره (ببخشید، 11 است).
عسل خود را از کجا برون سپاری می کنید و ماهانه چقدر مصرف می کنید؟
ما ماهانه دم نمی کنیم. اینها سالی یکبار هستند کلینت در Misbeehavin’ Meads دائماً عسل میخرد، بنابراین من از او سطل میگیرم. امسال کمی بیشتر دم کرده ایم و من مستقیماً از داچ گلد شروع کردم. تشییع جنازه وایکینگ یک سیستم سه بشکه ای است، بنابراین یک سطل عسل 55 تا 60 پوندی، که حدود پنج تا شش گالن است.
برنامه های آینده شما با استون شیپ چیست؟
ما مقداری از Stone Ship را در بشکه ای کهنه کردیم و نسخه بسیار کوچک آن در 30 نوامبر عرضه خواهد شد. شاید 100 تا 110 بطری از آن را بطری کنیم. این چیزی است که ما به آن امیدواریم. ما هیجانزده هستیم زیرا Stone Ship یک آبجو فوقالعاده است و گذراندن مدتی در بشکه ویسکی سود بیشتری برای آن خواهد داشت. ما از همه مشتریان خود که به حمایت از ما ادامه می دهند و ما را در دم کردن آبجو نگه می دارند سپاسگزاریم. اگر آنها نبودند ما نمی توانستیم آبجو دم کنیم و در مسابقاتی مثل شما شرکت کنیم.