کره های آجیل در یک شیشه راه طولانی را پیموده اند! گسترش سنتی در طول سال ها به طور فزاینده ای محبوب شده است و به کاربردهای دیگر فراتر از یک ساندویچ ساده نفوذ کرده است.
کره های آجیل عسلی:
• منبع پروتئین، چربیهای سالم و کربوهیدراتها هستند که آنها را به یک ماده غذایی رضایتبخش و مغذی در تعدادی از محصولات تبدیل میکند.
• تطبیق پذیری را به نمایش بگذارد کره های آجیل عسل را می توانید روی نان تست، نان شیرینی یا کراکر برای یک میان وعده سریع و آسان بمالید. آنها را می توان به عنوان پرکننده ساندویچ ها، افزودن به اسموتی ها، به عنوان سس یا افزودنی سس یا به عنوان یک ماده در محصولات پخته شده مانند کوکی ها، براونی ها یا مافین ها استفاده کرد. آنها طعم شیرین و آجیلی را اضافه می کنند و به مرطوب نگه داشتن محصولات پخته شده کمک می کنند.
• یک اتصال دهنده فوق العاده در میله های غذا هستند. انواع گرانولا و میله های انرژی حاوی کره های آجیل عسل به عنوان منبع پروتئین و طعم هستند. استفاده از کره های آجیل عسل به عنوان پایه نیز به چسباندن مواد سست مانند آجیل، میوه ها و دانه ها کمک می کند.
روندهای پیشران کره های آجیل
تعدادی از روندهای داغ اخیر به عنوان یک کاتالیزور برای تولیدکنندگان محصولات در استفاده از کره های آجیل عسل در طیف گسترده ای از دسته ها عمل می کنند.
پروتئین: براساس Innova Market Insights، از هر پنج مصرفکننده، یک نفر گفت که در سال گذشته مصرف پروتئین خود را افزایش داده است و 17 درصد به دنبال محصولات پروتئین بالا هستند. پروتئین یک نقطه فروش کلیدی برای بازاریابان محصول به دلیل شناخت جهانی در بین مصرف کنندگان و هاله سلامت درک شده است.
در واقع، نانوایی و تنقلات هر دو توسط Innova بهعنوان برترین دستههای غذایی که در بخش پروتئین در سال 2023 رواج پیدا میکنند، نامگذاری شدند.