کره عسل دارچین غنی – زنبور عسل کارولینا


خانگی کره عسل دارچین یک افزودنی خوشمزه برای هر منو است. این اسپرد شیرین و کره ای را تنها با 3 ماده می توان درست کرد. اگرچه ممکن است دستور العمل بسیار ساده ای به نظر برسد، اما نکاتی وجود دارد که باید بدانید تا مطمئن شوید که کره عسل شما فوق العاده است.

طرز تهیه کره عسل دارچین

کره عسل دارچینی خانگی در یک ظرف سفید با حوله زنبور عسل.

مخلوط کردن کره، عسل و دارچین – چه چیزی می تواند ساده تر باشد؟ هر کسی می تواند این غذای خوشمزه را با استفاده از همزن برقی یا حتی یک چنگال برای دسته های بسیار کوچک درست کند.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.

مواد تشکیل دهنده و احتمالی تعویض ها

انتخاب مواد تشکیل دهنده می تواند تفاوتی در شیرینی نهایی پخش شما ایجاد کند. اگر می خواهید طعم شیرین تری داشته باشید – عسل بیشتری اضافه کنید. در حالی که لیست مواد تشکیل دهنده کوتاه است، هنوز هم جای تنوع وجود دارد.

عسل:

عزیزم همینه – درسته؟ اوه نه، نه واقعا. بسیار متفاوت هستند انواع عسل برای استفاده در دستور العمل ها شما با حالات فیزیکی عسل مایع آشنا هستید، خامه شده یا حتی شانه عسل.

با این حال، توسط زنبورهای عسل از شهد گیاهی بیشتر ساخته می شود و نتیجه آن متفاوت است رنگ های عسلی و طعم ها رایج ترین محصول روزمره که در قفسه خواربارفروشی یافت می شود اغلب گل وحشی نامیده می شود.

برای تولید این، زنبورها شهد بسیاری از گیاهان را جمع آوری کردند. متقابلا، چوب ترشمانوکا یا شبدر گونه هایی هستند که از یک منبع اصلی شهد تهیه می شوند. رنگ و طعم قابل تشخیصی دارند.

نیازی به خرید انواع گران قیمت نیست درست کردن کره دارچین عسل – زیرا دارچین آسیاب شده به هر حال مقداری از طعم را پنهان می کند. من پیشنهاد می کنم که اگر از انواع تیره تر استفاده می کنید، محصول نهایی تیره تر خواهد بود.

من از استفاده از عسل خام محلی در دستور العمل هایم لذت می برم و از آنجایی که رنگ آن تیره است (همراه با دارچین)، کره عسل من تیره تر از برخی که ممکن است با آنها آشنا باشید است.

عسل، کره و دارچین در ظروف روی میز.

دارچین:

دارچین آسیاب شده در انواع مختلف موجود است. دارچین سیلان یکی از بهترین انواع آن است. از آنجا که من طعمی غنی و پررنگ می خواستم – این همان چیزی است که در این دستور غذا استفاده کردم.

کره:

هر مارک کره واقعی به خوبی کار می کند. من کره شور را ترجیح می دهم. اما اگر نگران محتوای نمک یا سدیم هستید، کره بدون نمک بسیار خوب عمل می کند. در تجربه من مارگارین به خوبی مخلوط نمی شود.

بدون پودر قند؟

این دستور تهیه کره عسل شامل شکر قنادی نیست (یا پودر قند). بله، اگر می خواهید حجم آن را افزایش دهید و پخش آن را آسان تر کنید، می توانید آن را اضافه کنید. با این حال، برای طعم و مزه لازم نیست و من نمی خواستم کالری اضافه شود.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعات در مورد زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

فنجان سفید با کره عسل دارچینی و دیپر اسپند.

دستور تهیه کره عسل دارچین

شارلوت اندرسون @ Carolina Honeybees, LLC

ترکیب فوق العاده ای از دارچین آسیاب شده، عسل خام و کره واقعی، اسپری عالی برای نان تست، نان، نان شیرینی و غیره ایجاد می کند.

زمان آماده سازی 5 دقیقه

مخلوط کردن 10 دقیقه

زمان کل 15 دقیقه

دوره خوراک مختصر

غذا آمریکایی

خدمات 16 وعده های غذایی

کالری 44 کیلو کالری

  • 1 فنجان کره (دمای اتاق – 2 چوب)
  • 1/2 فنجان عسل
  • 2 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
  • 1/8 قاشق چایخوری عصاره وانیل (اختیاری)

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • کره با دمای اتاق را در یک کاسه بزرگ یا ظرف همزن بریزید.

  • عسل اندازه گیری شده را به آن اضافه کنید – باید دمای اتاق باشد – نه سرد – یا گرم.

  • همزن را با سرعت کم به مدت چند ثانیه اجرا کنید تا مواد شانه شوند.

  • دارچین آسیاب شده (و در صورت تمایل چند قطره عصاره وانیل) را داخل آن بریزید.

  • همه مواد را با سرعت کم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. سپس، کره عسل دارچینی خود را در یک ظرف در بسته بریزید.

*مخلوط را زیاد هم نزنید وگرنه حرارت ایجاد شده باعث آب شدن کره می شود **اگر می‌خواهید پخش شیرین‌تری داشته باشید، مقدار عسل را در دستور غذا دو برابر کنید.

خدمت رسانی: 1قاشق غذاخوریکالری: 44کیلو کالریکربوهیدرات ها: 10gپروتئین: 1gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 1gکلسترول: 2میلی گرمسدیم: 16میلی گرمپتاسیم: 30میلی گرمفیبر: 1gقند: 9gویتامین A: 28IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 28میلی گرماهن: 1میلی گرم

نکاتی برای مکینبهترین کره عسل دارچین

چند نکته وجود دارد که باید در نظر داشته باشید درست کردن کره عسل دارچین. کره باید در دمای اتاق باشد – نه درست بیرون از یخچال.

اگر فراموش کردید که آن را از قبل تنظیم کنید، سعی کنید به آرامی آن را برای چند ثانیه در مایکروویو گرم کنید. با این حال مراقب باشید که آن را ذوب نکنید.

اگر از همزن برقی استفاده می‌کنید، ممکن است تکه‌های کره بخواهند در پیوست مسدود شوند – از یک کاردک برای پاک کردن آن و اطمینان از مخلوط کردن خوب استفاده کنید.

در طول فرآیند اختلاط، مراقب باشید که مواد را “بیش از حد” نزنید. هم زدن زیاد با همزن باعث ایجاد حرارت می شود که می تواند باعث ذوب شدن کره شما شود.

هنگام آماده شدن برای استفاده از اسپرد، بهتر است برای مدت کوتاهی روی پیشخوان رها شود. این اجازه می دهد تا کره و عسل ذوب شوند یا با دمای اتاق تنظیم شوند و بهتر پخش شوند.

کره عسل را با چه می خورید؟

وقتی این اسپری خوشمزه را دارید، کره عسل را با چه چیزی می توانید بخورید؟ بله، می توانید آن را مستقیماً از قاشق بخورید (من نمی گویم). برخی از مردم، به اندازه کافی آن را در وافل.

اما، شریک فوق العاده ای برای رول های تازه، نان تست، شیرینی و غیره است. پختن خودتان را در نظر بگیرید اسکون عسل بلوبری برای سرو با کره خود. یکی دیگر از ترکیبات خوشمزه این است که از اسپری خود در پخت خانگی استفاده کنید کلوچه ها!

ذخیره سازی

کره عسل دارچینی خانگی شما که در یک ظرف دربسته از هوا بسته شده است، می تواند چند روز روی پیشخوان بماند. هفته ها در یخچال و برای نگهداری طولانی مدت ماندگاری دارد – می توانید آن را در فریزر نگهداری کنید. عسل معمولی منجمد می شود خوب هم چه وسیله ای آسان برای تهیه و نگهداری در شیشه های کوچک برای هدیه نیز!

مسلماً این یک خوراکی شیرین است که به دلیل کالری و چربی آن باید در حد اعتدال مصرف شود. با این حال، این یک پخش ویژه است که بهترین طعم را از هر یک از مواد تشکیل می دهد و می تواند یک وعده غذایی هوم را به سطح بعدی طعم برساند.



سفارش فوری عسل ♥