کره سیب عسل در دیگ


رایحه آن به اندازه طعم و مزه هنگام تهیه آن فریبنده است کره سیب عسل. چقدر خوبی طبیعی را می توان در قاشق جا داد؟ این دستور پخت آسان است و به جای اینکه مجبور باشید ساعت ها بالای اجاق بایستید از یک قابلمه استفاده می کند. پر از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی، این یکی از خوشمزه ترین اسپری های اطراف است!

کره سیب عسل خانگی از گلدان در ظرف شیشه ای.

کره سیب – تاریخچه در یک اجاق گاز آهسته

در دوران کودکی همیشه زمانی از سال را دوست داشتم که مادربزرگم کره سیب درست می کرد. زندگی در نزدیکی کوه های کارولینای جنوبی، چندین سفر به باغ های سیب در نزدیکی هندرسونویل، NC رویدادهای سالانه بود.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.

بوی دارچین و جوز هندی و سیب تمام خانه را فرا گرفته بود. و ننه ساعت ها را صرف هم زدن آن دیگ بزرگ سیب پخته می کرد.

او دیگ دیگ یا آرام پز نداشت اما خوشبختانه امروز این گزینه را داریم. من هنوز هم هر زمان که این سیب را پخش می کنم به او فکر می کنم.

مراحل پخت کره سیب در دیگ.

دستورالعمل ها:

1. از سیب های دلخواه خود استفاده کنید. انتخاب انواعی که ترکیبی از تارت و شیرین است اغلب خوب جواب می دهد، اما من کره سیب را با هر نوع سیب درست کرده ام. بشویید – بگذارید پوست برای فیبر اضافی روی پوست بماند و به تکه های تکه برش دهید – دانه ها را دور بریزید.

سپس آنها را در آرام پز بریزید و ادویه ها، عسل و آب را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مخلوط شوند و تکه های سیب را بپوشانید.

2. روی اجاق را بگذارید و بگذارید 8 تا 9 ساعت بپزد. هر چند ساعت یکبار آنها را بررسی کنید – شما باید در مورد اضافه کردن یا عدم افزودن آب بیشتر قضاوت کنید. هر چه سیب ها آبدارتر باشند – ممکن است به آب کمتری نیاز داشته باشید.

3. وقتی همه چیز نرم و آماده شد، مواد شما بسیار متفاوت به نظر می رسند – نگران نباشید. ما هنوز تمام نشده ایم.

4. بهترین راه برای بدست آوردن کره سیب عسلی خوب، استفاده از فرآیند غذایی برای پوره کردن مخلوط است. سپس زمان آن رسیده است که آن را در شیشه بریزید و با درب محکم ببندید. در یخچال نگهداری کنید مگر اینکه بخواهید «فرایند کنسرو کردن» را طی کنید.

ذخیره سازی

کره سیب تازه شما برای چند هفته در یخچال در یک ظرف در بسته نگهداری می شود – اگر زودتر آن را نخورید.

با این حال، شاید دوست داشته باشید برای زمان دیگری – زمانی که ممکن است وقت پخت و پز نداشته باشید – مقداری در دسترس داشته باشید.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعاتی درباره زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

یکی از راه های نگهداری اسپری مخصوص سیب، فریز کردن آن در ظروف کوچک است. سپس می توانید قسمت های کوچک را در یک زمان بردارید.

گزینه دیگر حفظ کره سیب به روش کنسرو کردن با آب جوش است. اگر می خواهید شیشه های کوچکی بدهید، این گزینه عالی است کره سیب عسل خانگی برای هدیه!

این کاری است که من هنگام تهیه این دستور انجام می دهم. این شیشه های کنسرو شده واقعاً مفید هستند و انجام آن کار سختی نیست.

سوالات متداول و نکات تخصصی

میزان رطوبت سیب های مورد استفاده می تواند متفاوت باشد. به همین دلیل پیشنهاد می کنم در ابتدا مقدار کمی اضافه کنید. دستور شما بعد از پخت و پز وقتی سرد شد غلیظ می شود.

با این حال، حتی با 1/2 فنجان آب، من می خواستم کره سیب عسل من کمی غلیظ تر شود. من آن را به یک قابلمه منتقل کردم و روی اجاق گاز گرم کردم.

با کره سیب چه می توان کرد؟

این اسپری لذیذ را می توان روی نان تست، نان شیرینی یا حتی در ساندویچ استفاده کرد تا طعم خاصی به آن اضافه شود. همچنین می تواند به عنوان یک غذای جانبی به تنهایی یا به عنوان بخشی از ماریناد در برخی از سبک های پخت و پز استفاده شود.

اگر کمی وقت اضافی دارید، ممکن است من را امتحان کنید اسکون زغال اخته عسلی با کمی کره سیب خانگی شما.

آیا کره سیب حاوی کره است؟

خیر، کره سیب هیچ گونه کره ای ندارد. در عوض از این اصطلاح برای اشاره به قوام کره ای اسپرید استفاده می شود. در واقع میوه های مختلفی وجود دارد که می توانید از آنها برای تهیه کره استفاده کنید.

تفاوت بین کره سیب و سس سیب چیست؟

بافت و طعم متفاوت است. کره سیب مانند سس کنسانتره سیب است. غلیظ تر است و به طور کلی ادویه های بیشتری دارد.

شیرینی محصول نهایی تا حدودی به سیب هایی که استفاده می کنید بستگی دارد. به نظر من این دستور غذا خیلی شیرین نیست، اما شوهرم آن را دوست دارد، زیرا می‌گوید طعم سیب‌ها غرق نشده است.

تهیه کره سیب عسلی یک راه عالی برای استفاده از سیب هایی است که ممکن است قبل از فاسد شدن در دست داشته باشید. و چه روش خوشمزه ای برای صرفه جویی. کسی می خواهد یک هدیه خانگی داشته باشد؟ بله لطفا.

استفاده كردن عسل در دستور العمل های شما یک راه عالی برای اضافه کردن آن به رژیم غذایی شما – به خصوص برای کسانی از شما که ممکن است از طعم عسل به تنهایی لذت نبرند.

این یک پایه عالی برای این دستور غذا است سس تریاکی خانگی. یا اگر عاشق نوشیدنی های قهوه با طعم هستید، این زنبور عسل را شلاق بزنید لاته.

سایر ایده های عالی شامل آجیل لعاب دار عسلی مانند: بادام بو داده یا بادام هندی لعاب دار. و اگر هرگز امتحان نکرده اید کره عسل دارچین – خوب، واقعاً باید.

آماده اید تا دست خود را در تهیه یک پای خانگی امتحان کنید؟ اگر چنین است، این پای کدو حلوایی شیرین شده با عسل نمی تواند یک پروژه ساده تر برای امتحان کردن باشد.

کره سیب عسل دارچین در ظرف شیشه ای.

کره سیب عسل

شارلوت اندرسون @ Carolina Honeybees, LLC

برای تهیه این دستور العمل آسان برای کره سیب عسلی از دیگ خود استفاده کنید و نمی توانید تمام روز را روی اجاق گاز ایستاده باشید.

عطر فوق‌العاده باعث می‌شود که بخواهید این کار را عجله کنید، اما این کار را نکنید. کره سیب تند شیرین ارزش انتظار را دارد.

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت 8 ساعت

زمان اضافی 30 دقیقه

زمان کل 9 ساعت

دوره ظرف جانبی

غذا آمریکایی

خدمات 6 شیشه های نیم لیتری

کالری 415 کیلو کالری

  • 5 پوند سیب هر نوع به جز ترکیب شیرینی و ترش خوب است
  • 2/3 فنجان عسل
  • 2/3 فنجان شکر قهوهای
  • 2 قاشق غذاخوری دارچین
  • 3/4 قاشق چای خوری جوز هندی
  • 3/4 قاشق چای خوری میخک ها
  • 1 1/2 قاشق چای خوری طعم دهنده وانیل
  • 1/2 – 1 فنجان اب

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • سیب ها را بشویید و در صورت تمایل پوست بگیرید (در صورت تمایل می توانید پوست آن را روی پوست بگذارید). سیب ها را به تکه های بزرگ برش دهید – دانه ها را دور بریزید.

  • سیب ها را در یک قابلمه بزرگ و همه مواد دیگر را بریزید. با یک قاشق بزرگ خوب هم بزنید و سیب ها را با مواد دیگر بپوشانید. فقط با 1/2 فنجان آب شروع کنید.
  • اگر کره سیب خیلی غلیظ است در حین پخت آب بیشتری اضافه کنید. به مدت 8-9 ساعت با حرارت کم بپزید و گاهی اوقات هم بزنید.

  • پس از اتمام پخت، اجازه دهید مخلوط برای مدت کوتاهی خنک شود و سپس به غذاساز اضافه کنید یا از مخلوط کن استفاده کنید. یا اگر مخلوط کن غوطه وری دارید، می توانید مواد را درست در قابلمه مخلوط کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • کره سیب عسل تمام شده خود را تا 3 هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

یادداشت:
*کره سیب عسلی باید غلیظ و قابل پخش باشد، اما قوام ترجیحی از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مخلوط داغ با سرد شدن غلیظ می‌شود، بنابراین هنگام تصمیم‌گیری برای اضافه کردن مقدار آب به دستور غذا، این را در نظر داشته باشید.

خدمت: 4قاشق غذاخوریکالری: 415کیلو کالریکربوهیدرات ها: 110gپروتئین: 1gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 1gسدیم: 16میلی گرمپتاسیم: 472میلی گرمفیبر: 11gقند: 94gویتامین A: 212IUویتامین سی: 18میلی گرمکلسیم: 75میلی گرماهن: 1میلی گرم

کلمه کلیدی کره سیب، گلدان، عسل، کره سیب عسل

سفارش فوری عسل ♥