کاپ کیک عسل: یک خوراکی مهیج


آیا به یک دسر خوشمزه با تم زنبور عسل نیاز دارید؟ به این نمناک و خوش طعم نگاه نکنید کاپ کیک عسلی! آنها با استفاده از عسل واقعی زنبور عسل ساخته می شوند. و طراحی عجیب و غریب آنها مطمئناً هر کسی را که طعم عسل را دوست دارد و به زنبور عسل علاقه دارد خوشحال می کند.

کاپ کیک زنبور عسل خانگی

کاپ کیک عسلی با طرح زنبور عسل روی بشقاب قرمز تزئین شده است.

شیرینی های خانگی همیشه خاص هستند. شما فقط نمی توانید آن طعم تازه را از چیزی که در یک جعبه بسته بندی شده است دریافت کنید.

پخت و پز در خانه همچنین به شما این شانس را می دهد که از مواد طبیعی مانند عسل استفاده کنید و از بسیاری از مواد نگهدارنده موجود در مخلوط های بسته بندی شده اجتناب کنید.

وقتی صحبت از پخت کاپ کیک به میان می آید، شیرینی و رطوبت عسل اضافه شده باعث می شود تا یک خوراکی لذیذ را ایجاد کند که مقاومت در برابر آن سخت است.

ناگفته نماند، آنها برای یک مهمانی با تم زنبور عسل یا فقط به عنوان یک لذت شیرین برای هر مناسبتی عالی هستند.

این دستور پخت کیک عسلی به راحتی قابل پیگیری است، حتی برای نانوایان مبتدی. با مواد ساده و دستورالعمل های واضح، در کمترین زمان یک دسته از کیک های خوشمزه مرطوب خواهید داشت.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.

مواد دارای برچسب مورد نیاز برای پخت کیک با عسل.

عناصر

برای دستور اولیه، احتمالاً بیشتر چیزهایی را که نیاز دارید در آشپزخانه خود دارید. دستور تهیه روغن کانولا را می طلبد. اما به جای آن می توانید روغن گیاهی یا روغن نارگیل را جایگزین کنید.

عسل: امیدوارم همه در جایی در انباری یک شیشه عسل داشته باشند. عسل با نگهداری مناسب عملا برای همیشه ادامه می یابد. اگر جامد شد آن را بیرون نیندازید – می توانید عسل کریستالیزه را رفع کنید!

سفر به فروشگاه ممکن است چندین نوع عسل را که می‌توانید بخرید و استفاده کنید، نشان دهد. برای این دستور غذا، انواع عسل مهم نیست – گل وحشی اولیه به خوبی کار خواهد کرد. من همیشه توصیه می کنم عسل خام بیش از حد پاستوریزه یا مخلوط – اما این انتخاب شماست.

گزینه های یخ

در صورت تمایل می توانید کمی مایه خامه ای خانگی درست کنید تا روی کاپ کیک خود قرار دهید. خوشمزه است و می توانید آن را سفت کنید تا به شکلی زیبا روی هم جمع شود.

من ترجیح دادم به جای آن از گزینه آیسینگ از پیش ساخته شده استفاده کنم. هدف من این بود که از کیک کمتر استفاده کنم – شکر کمتر.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعاتی درباره زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

مراحل مشخص شده فرآیند مخلوط کردن خمیر و پخت کاپ کیک.

فرآیند

درست کردن کاپ کیک به آسانی 1 -2 -3 -4 است.

1. همانطور که فر از قبل گرم می شود – قالب مافین خود را با آسترهای دلخواه بپوشانید. من چند عدد طلایی را انتخاب کردم اما شما می توانید از هر چیزی که می خواهید استفاده کنید.

2. دستورالعمل دستور را برای مخلوط کردن مواد خشک و مرطوب و سپس ترکیب آنها دنبال کنید. می توانید از همزن دستی، همزن ایستاده یا یک قاشق استفاده کنید. خوب مخلوط کنید اما خمیر را زیاد نزنید.

3. بعد از اینکه قالب های مافین را حدود 3/4 پر کردید، به مدت زمان توصیه شده در فر بپزید. تست آماده بودن – من مجبور شدم 5 دقیقه دیگر به این دسته اضافه کنم. زمان فر متفاوت است.

4. قبل از افزودن مافین ها، اجازه دهید مافین ها کاملا خنک شوند. مال من رویه مافین قابل توجهی دارد (بیایید زیاد در مورد آن صحبت نکنیم) اما من رویه های قهوه ای پوسته ای را دوست دارم. اگر کمتر می خواهید – فنجان های مافین خود را با این مقدار خمیر پر نکنید.

تغییرات احتمالی

این دستور پخت کیک عسلی در حال حاضر خوشمزه است. با این حال، می توانید مقدار زیادی مایه کیک یا فقط کمی اضافه کنید. در اینجا چند راه دیگر برای سفارشی کردن دستور غذا به سلیقه شما وجود دارد.

  • ادویه جات ترشی جات را به خمیر اضافه کنید: کمی (دارچین، جوز هندی یا زنجبیل – همه با طعم عسل به خوبی کار می کنند).
  • فراستینگ متفاوت: به جای فراستینگ آماده یا باترکریم – از فراستینگ پنیر خامه ای یا وانیل استفاده کنید.
  • افزودن ترکیب‌بندی‌ها: افزودن برخی از این موارد باعث می‌شود کاپ کیک عسل بافت بیشتر (آجیل خرد شده، میوه خشک یا چیپس شکلات).

فقط از تخیل و دانش خود در مورد آنچه خود یا خانواده تان دوست دارید استفاده کنید. این تغییرات دستور العمل باعث می شود این غذای خوشمزه به خلق خود شما تبدیل شود.

چرا من عاشق این دستور غذا هستم

دلایل زیادی برای این وجود دارد دستور پخت کیک عسلی خاص است اول و مهمتر از همه، افزودن عسل به خمیر، عمق طعم منحصر به فردی را اضافه می کند که هم شیرین و هم کمی گلدار است.

عسل اغلب در پخت و پز استفاده می شود. به محصولات پخته شده رطوبت می افزاید و آنها را فوق العاده نرم و لطیف می کند. برای شیرین شدن خمیر فقط مقدار کمی عسل لازم است.

من از آیسینگ آماده استفاده کردم، اما اگر وقت دارید که مایه خامه ای خانگی درست کنید، این یک طعم خاص دیگر به این دسر عسلی اضافه می کند.

آخر از همه، تزئینات زیبای زنبور عسل در بالا به هر مناسبتی سر و صدا می بخشد. آن‌ها به کاپ کیک‌ها حس خاصی اضافه می‌کنند و آن‌ها را برای مهمانی‌هایی با تم زنبور عسل عالی می‌کنند.

نگران نباشید اگر محصولات شما بی نقص به نظر نمی رسند – محصولات پخته شده خانگی زیبایی خاص خود را دارند. حتی اگر مهمانی نگیرید، این کیک های کوچک هنوز هم یک غذای سرگرم کننده و خوشمزه هستند که می توانید در هر زمان از آن لذت ببرید.

نکات تخصصی

هنگام استفاده از عسل در دستور العمل ها برای محصولات پخته شده ممکن است متوجه قهوه ای شدن بیشتری شوید. کاپ کیک های خود را بیش از حد پخته نکنید.

آنها را برای انجام کار آزمایش کنید. در پایان زمان پخت دستور، یک خلال دندان (چاقو و غیره) را در وسط یک کیک کوچک فرو کنید. اگر تمیز نشد، 4 دقیقه دیگر بپزید و دوباره چک کنید.

می توانید از این دستور برای تهیه مینی کاپ کیک استفاده کنید اما احتمالاً باید زمان پخت را کاهش دهید. برای نظارت بر زمان انجام آنها، از نزدیک تماشا کنید.

شش کاپ کیک خانگی با تزئینات زنبور عسل در یک کاسه نگهداری شیشه ای،

ذخیره سازی

کاپ کیک های عسلی شما می توانند تا سه روز در دمای اتاق در یک ظرف در بسته ماندگار شوند. اگر به ماندگاری طولانی تری نیاز دارید، می توانید آنها را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید یا تا سه ماه در فریزر قرار دهید.

برای ذخیره سازی طولانی مدت، ممکن است بخواهید منتظر بمانید تا زمانی که آماده استفاده از آنها هستید، آیسینگ اضافه کنید.

برای تهیه غذاهای خوشمزه لازم نیست یک سرآشپز عالی باشید. این برای من چیز خوبی است زیرا من بهترین آشپز دنیا نیستم. اما، من می توانم با استفاده از برخی از آنها غذاهای خوشمزه درست کنم عسلی که زنبورهای من درست می کنند هر ساله.

اگر می‌خواهید انتخاب‌های بیشتری به چیزهای با تم زنبور عسل اضافه کنید، این را در نظر بگیرید کیک زنبور عسل. می توانید از همان زنبورهای کوچک برای تزئین استفاده کنید. این یک کیک متراکم است که بسیار شبیه کیک پوندی است.

برای جوانترین در میان جمعیت، کیک زنبور عسل پاپ می کند همیشه یک ضربه هستند. بچه ها اشکال سرگرم کننده را دوست دارند و از خوردن آنها از روی چوب لذت می برند.

اگر به برخی از میان وعده های پر انرژی که با عسل تهیه شده اند نیاز دارید، این ها گلوله های عسل، کره بادام زمینی و بلغور جو دوسر مورد علاقه هستند سفر با آنها آسان است و همچنین به خوبی یخ می زنند.

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

کاپ کیک عسلی با طرح هایی با تم زنبور عسل در بشقاب قرمز تزئین شده است.

کاپ کیک عسلی

شارلوت اندرسون @ Carolina Honeybees, LLC

عسل زنبور عسل رطوبت و طعم را به این دستور پخت کیک ساده می افزاید. برای تکمیل این دسر با تم زنبور عسل روی آن را با مایه کیک و چند تزیین زنبور عسل بپوشانید.

زمان آماده سازی 20 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

خنک و یخ 30 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 10 دقیقه

دوره دسر

غذا آمریکایی

خدمات 12

کالری 191 کیلو کالری

  • 1 1/2 فنجان ها آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 3/4 چوب کره (6 قاشق غذاخوری)
  • 1/2 فنجان شکر دانه ریز
  • 2 تخم مرغ (دمای اتاق)
  • 1/2 فنجان عسل
  • 1 قاشق چایخوری از عصاره وانیل
  • 1/2 فنجان شیر
  • 1/4 فنجان روغن کانولا

فراست و تزیین (اختیاری)

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت با توری در حالت وسط گرم کنید. یک قالب مافین 12 عددی را با آستر کاغذی با تم عسل یا زنبور عسل بپوشانید.

  • در یک کاسه متوسط، مواد خشک را برای دستور اولیه با هم مخلوط کنید. آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک.

  • در ظرف دیگری کره نرم شده و شکر را با هم مخلوط کنید. با همزن خوب خامه بزنید. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بکوبید – هر خمیری که در دو طرف کاسه جمع شده است را حتما بتراشید.

  • عسل، روغن و وانیل را به خمیر اضافه کنید. کاملا مخلوط کنید.

  • مخلوط آرد را به آرامی به کاسه خمیر اضافه کنید. تقریباً هر بار یک فنجان تا زمانی که خوب مخلوط شود، خمیر را زیاد نزنید. شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.

  • آستر مافین را حدود 3/4 پر کنید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

  • در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 19 تا 20 دقیقه بپزید. لبه ها باید قهوه ای باشد. یک خلال دندان را در مرکز فرو کنید. اگر تمیز بیرون بیاید، تمام شده اند.

  • ظرف را از فر خارج کرده و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود. سپس مافین ها را از تابه خارج کنید تا خنک شوند.

** کاپ کیک های عسلی سبک و پف دار نیستند – بیشتر بافتی شبیه مافین دارند.
**من ترجیح می‌دهم از آیسینگ خانگی استفاده نکنم و فقط از کمترین مقدار آیسینگ استفاده کنم. کاری را که دوست دارید انجام دهید.
** با خلال دندان یا چاقو چک کنید تا آماده بودن را در زمان اتمام زمان پخت بررسی کنید. در وسط کاپ کیک قرار می گیرند و وقتی آماده شدند تمیز بیرون می آیند.

خدمت: 1gکالری: 191کیلو کالریکربوهیدرات ها: 56gپروتئین: 3gچربی: 12gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 3gچربی ترانس: 0.02gکلسترول: 29میلی گرمسدیم: 132میلی گرمپتاسیم: 60میلی گرمفیبر: 0.5gقند: 21gویتامین A: 56IUویتامین سی: 0.1میلی گرمکلسیم: 40میلی گرماهن: 1میلی گرم

کلمه کلیدی پخت با عسل



سفارش فوری عسل ♥