
Rugenbräu AG بیش از 150 سال است که متعلق به خانواده بوده است، اما یک نوآوری جدید در اتاق بشکه کارخانه تقطیر سروصدا می کند. در اولین پروژه در نوع خود، دو کلنی زنبور عسل تابستان 2018 را گذراندند و خانه خود را در بشکه ویسکی ساختند. وقتی زنبورها در پایان تابستان رفتند، بشکه با ویسکی Swiss Mountain Single Malt پر شد.
این ایده زاییده فکر کورت آلتوس، استاد تقطیر در کارخانه تقطیر روگن بود. زنبورها با قرار گرفتن در یک بشکه چوبی جدید، نتها و رایحههای تولید عسل را منتقل میکنند تا توسط چوب جذب شود و متعاقباً به ویسکی منتقل شود.
ایده پشت آن این است که وقتی یک کلنی زنبور عسل برای مدتی در یک بشکه جدید زندگی می کند، عسل و نت ها و رایحه های تولید عسل توسط بشکه جذب می شود و متعاقباً هنگامی که در بشکه ذخیره می شود به ویسکی داده می شود. ”
علاوه بر جوهر تولید عسل، “کندو بشکه ای” همچنین حاوی بره موم، زنبورهای مرکب از شیره درختان سوزنی برگ و جوانه های گیاهی بود. بره موم محصولی قهوهای مایل به سبز است که توسط زنبورها به عنوان چسب یا درزگیر برای پر کردن سوراخهای کندو یا تقویت لانه زنبوری استفاده میشود. مانند عسل، ترکیب بره موم بسته به درختان و گلهایی که زنبورها به آن دسترسی دارند، متفاوت است.
هدف Althaus از این پروژه این بود که با تولید یک ویسکی با رایحه های متمایز، زمینه جدیدی را ایجاد کند. محصول نهایی دارای یک ویژگی منحصر به فرد خواهد بود که در نسخه محدود تک بشکه ای بطری می شود.
آلتهاوس گفت: «فلسفه من این است که همیشه کارها را یک قدم جلوتر ببرم و میخواستم عناصر کندو مانند بره موم را در این پروژه بگنجانم. «هدف دیگر این بود که تمرکز بر کار زنبورداران و بشکه سازان قرار گیرد. کار زنبورداران، به ویژه، بسیار مهم است و اغلب نیاز به توضیح بیشتر دارد.

انتظار می رود که ویسکی سه سال در انبار ویسکی Rugenbräu بالغ شود.
ما از دیدن چنین نوآوری الهامگرفتهای هیجانزده هستیم و نمیتوانیم منتظر بمانیم تا ببینیم چگونه به نظر میرسد!
ما دوست داریم از شما بشنویم! ویسکی عسلی یا کوکتل ویسکی الهام گرفته از عسل مورد علاقه شما چیست؟ در مورد آن در نظرات زیر به ما بگویید.