چگونه عسل را کم آب کنیم – زنبورهای عسل کارولینا


شاید قبلاً از طرفداران این خوراکی شیرینی باشید که روی بستنی ریخته شده، در قهوه صبح خود هم بزنید یا به آن کوکی‌های پخته شده مورد علاقه خود اضافه کنید. اسمش را هر چه می خواهید بگذارید: عسل کم آب، پودر عسل یا کریستال – این فقط راه دیگری برای لذت بردن از یک ماده قابل توجه ساخته شده توسط زنبورها است. سعی کنید چیز جدیدی را امتحان کنید و یاد بگیرید چگونه عسل را کم آب کنیم در خانه.

آیا واقعاً می توان عسل را خشک کرد؟

عسل خشک شده به صورت پودر در یک شیشه شیشه ای با تصویر بسته رطوبتی.

آره، عسل را می توان به شکل پودری خشک کرد -با حذف بیشتر رطوبت زنبورها قبلاً کار را با کاهش آب موجود در شهد گیاه آغاز کرده اند. می توانید کارها را به مرحله بعدی ببرید و حتی مقدار بیشتری از محتوای آب را حذف کنید.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.

فرم پودر چیزی بیش نیست عسلی که کم آب شده است و به صورت کریستال های کوچک یا پودر آسیاب می شوند.

اینکه چقدر خوب محصول نهایی را آسیاب می کنید، ترجیح شخصی است. می توانید پودر بسیار ریز یا حتی یک کریستال کمی بزرگتر شبیه شکر خام را انتخاب کنید.

البته که می توانی خرید پودر عسل آماده برای استفاده. با این حال، حتما برچسب ها را بخوانید. ممکن است حاوی مواد دیگری برای اطمینان از ریختن خوب باشد.

این کاملاً اشکالی ندارد، فقط مطمئن باشید که می دانید برای چه چیزی می پردازید. وقتی تو عسل خود را در خانه کم آب کنید، هر گونه افزودنی را کنترل می کنید.

فواید عسل کم آبی

عسل که در حال حاضر یکی از پایدارترین مواد غذایی است، تقریباً برای همیشه ماندگار است. چه زمانی عسل به درستی ذخیره شود بد نمی شود بله، ممکن است به یک قوام جامد متبلور شود.

اما، این یک حالت طبیعی است که اکثر عسل های خالص در نهایت به آن تبدیل می شوند. آن را بیرون نریزید! تو می توانی خیلی راحت آن را دکریستالیزه کنید.

عسل متبلور در شیشه ها به تصویر جامد.

از آنجایی که این غذای ساخته شده توسط زنبورها در حال حاضر بسیار شگفت انگیز است، چرا کم آبی را به خود مشغول کنید؟ گاهی اوقات می خواهیم از آن به شکل دیگری استفاده کنیم. طعم پودر عسل که روی غذا پاشیده می شود، بافت متفاوتی نسبت به نوع مایع دارد.

نگهداری عسل کم آب راحت تر است زیرا فضای کمتری را اشغال می کند. در نوشیدنی ها – به خصوص نوشیدنی های سرد – سریعتر حل می شود.

همچنین، بسیار راحت تر است استفاده در پخت زیرا لازم نیست سطح مایع را در دستور العمل ها تنظیم کنید. در این فرم می توانید درست مانند شکر از آن استفاده کنید. با این حال، از آنجایی که از شکر شیرین تر است، ممکن است کمتر از آن استفاده کنید.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعاتی درباره زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

انتخاب بهترین عسل

انواع زیادی برای پروژه کم آبی خود در نظر بگیرید. را رنگ عسلی و طعم تا حد زیادی توسط منبع شهد گیاهی که توسط زنبورها استفاده می شود تعیین می شود.

هنگامی که از منابع مختلف شهد تهیه می شود، اغلب به آن “عسل گل وحشی” می گویند. اگر فقط از یک منبع شهد در درجه اول استفاده شود، انواعی مانند عسل چوب ترش، عسل شبدر یا حتی شکوفه پرتقال.

وقتی که هستی برنامه ریزی برای خشک کردن عسل، هر تنوعی کار خواهد کرد. با این حال، محصول مستقیماً از زنبوردار اغلب بهترین نتایج را به همراه دارد. این نباید تعجب آور باشد زیرا یک تولید کننده در مقیاس کوچک این فرصت را دارد که به دقت به هر شیشه رسیدگی کند.

برای مقاصد تجاری، بسته بندی های بزرگ مواد غذایی، گاهی اوقات محصول خود را فیلتر می کنند تا شیشه را برای مدت طولانی زیبا نگه دارند. این فرآیند بسته بندی ممکن است برخی از مزایای خوب این غذای خام را از بین ببرد.

با این حال، اگر نمی توانید مستقیماً از یک زنبوردار پیدا کنید. سعی کنید بهترین محصول خام را در خواربار فروشی پیدا کنید.

ویسکوزیته عسل متفاوت است و به دما نیز بستگی دارد. عسل غلیظ بهتر از آبریزش با عسل عمل می کند محتوای آب بالاتر.

عسل خشک شده به صورت پودر در یک شیشه شیشه ای با تصویر بسته رطوبتی.

آموزش آبگیری عسل

شارلوت اندرسون @ Carolina Honeybees, LLC

دستورالعمل گام به گام برای خشک کردن عسل به شکل پودری.

  • برای من، خشک کردن عسل با یک آبگیر قوی بهترین کار را دارد. من نمی گویم که شما نمی توانید از یک کوچک استفاده کنید – اما ممکن است روزها طول بکشد…

چگونه عسل را بدون دستگاه خشک کن آب کنید؟

اگر می خواهید کریستال های خشک شده عسل ایجاد کنید اما فاقد آبگیر هستید، گزینه دیگری وجود دارد. اگرچه گرما ممکن است برخی از جنبه های تغذیه ای این غذای خام را از بین ببرد.

از یک قابلمه روی اجاق برای گرم کردن عسل خود استفاده کنید. فضایی را برای انبساط بگذارید زیرا حباب می شود. برای رسیدن به دمای 300 درجه فارنهایت / 148 درجه سانتیگراد از یک دماسنج آب نباتی استفاده کنید. این مرحله آب نبات کراک سخت است. بیش از حد حرارت ندهید وگرنه می سوزد و مراقب باشید که خود را بسوزانید.

از روی اجاق گاز بردارید و به سرعت عسل داغ را روی ورقه های سیلیکونی (یا کاغذ روغنی) خود بریزید. بگذارید در محیط خشک و کم رطوبت خنک شود. سپس به غلظت دلخواه خرد یا آسیاب کنید.

من از این روش برای تهیه پودر عسل استفاده نکردم زیرا سعی می کنم عسل خامم را خام نگه دارم.

نکات و نکات:

اگرچه خوانده‌ام که کار می‌کند، اما آب‌گیرهای گرد با گرما در پایین برای من کار نکردند. بعد از پخش کردن عسل در یک لایه بسیار نازک، دستگاه کوچک را به مدت 4 روز در اتاقی با دستگاه رطوبت گیر کار کردم. کار نکرد.

وقتی از مربعم استفاده می کنم آبگیر اکسکالابر با حرارت پشت عسلم 2 روزه خشک شد. در ابتدا، من از صفحه نمایش زیر که با سینی های من در زیر ورقه های تفلون آمده بود استفاده نکردم – این یک اشتباه بود. به عسل اجازه داد تا در نقاطی جمع شود.

عسل رطوبت هوا را جذب می کند و در عرض چند دقیقه این کار را انجام می دهد. این باعث چسبندگی می شود که ما واقعاً نمی خواهیم.

اگر رطوبت زیاد است، در طول فرآیند خشک کردن و آسیاب کردن، یک دستگاه تهویه هوا یا رطوبت‌گیر را در اتاق راه‌اندازی کنید.

این بهترین راه برای نگهداری عسل نیست زیرا مدتی طول می کشد تا خشک شود. با این حال، برخی از کاربردها وجود دارد که داشتن پودر عسل یک مزیت است.

راه های استفاده از پودر عسل کم آب

هنگامی که یک انبار عسل خشک بسته بندی شده برای نگهداری آسان دارید، راه های زیادی برای استفاده مناسب از آن خواهید یافت. اینها فقط چند ایده برای شروع شما هستند:

  • به عنوان شیرین کننده در قهوه یا چای استفاده کنید
  • در نوشیدنی های سرد نیز به خوبی حل می شود
  • روی بستنی بپاشید
  • میوه ها را هنگام خشک کردن در آبگیر با پودر گردگیری کنید
  • به جای شکر قهوه ای در کالاهای پشته دار استفاده کنید
  • به راحتی می توانید در سفرهای کمپینگ یا پیاده روی با خود ببرید
ظرف پودر عسل ساخته شده با تصویر آبگیر.

عسل یک غذای عالی برای زنبور عسل است زیرا برای مدت طولانی بدون فاسد شدن ذخیره می شود. به این ترتیب غذای مورد نیاز برای خوردن در طول ماه های سرد طولانی زمستان را در اختیار کلنی قرار می دهد.

همین کار را برای ما انجام خواهد داد. چه از آن به شکل معمولی آن لذت ببرید، عسل خامه ای یا حتی خوردن عسل در شانه، این یک افزودنی به منو است.

سفارش فوری عسل ♥