چگونه عسل را به طور ایمن کریستالیزه کنیم


یادگیری نحوه تبلور زدایی عسل به درستی بهترین راه برای حفظ تمام خواص مفید آن است. برخی از مردم از دیدن یک شیشه مواد نیمه جامد و شن در انباری تا کابینت آشپزخانه خود شوکه می شوند. هرگز نترسید، خراب نمی شود. عسل شما متبلور شده است و این یک اتفاق طبیعی است. اما، می توانید با خیال راحت روند را معکوس کنید.

چگونه عسل کریستالیزه را رفع کنیم

شیشه عسل که به دلیل رشد بلورهای قند در داخل تصویر به زودی نیاز به تبلور زدایی خواهد داشت.

اگر از مصرف‌کنندگان دیرینه عسل خام هستید، مطمئنم بارهایی را تجربه کرده‌اید که «به شکر تبدیل شده است». این اصطلاح عامیانه رایج است عسل کریستالیزه

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.

چه زمانی عسل خام متبلور می شود اغلب کریستال های بزرگ و شنی را تشکیل می دهد. این یک روند طبیعی است و به این معنی نیست که چیزی اشتباه است.

اگرچه تنها عوامل دخیل نیستند – سطوح بالای مولکول های قند گلوکز و فروکتوز مسئول این تغییر هستند.

زنبورها این غذای فوق العاده را از منابع مختلف تهیه می کنند شهد گیاهی. همه شهد در ترکیب کمی متفاوت است. این به این سوال پاسخ می دهد که “چرا مقداری عسل متبلور می شودو انواع دیگر آن را ندارند.

منابع شهد و سطوح قند آنها می تواند منجر شود عسلی که متبلور می شود به سرعت. شبدر مثال خوبی از آن است که به سرعت تغییر شکل می دهد. اما، شرایط نگهداری نیز نقش دارد.

عسل را می توان به صورت منجمد نگهداری کرد برای جلوگیری از تبلور، اما اکثر مردم زحمت انجام این کار را ندارند.

بازگشت به مایع

اگر فرم مایع را ترجیح می دهید، می توانید عسل را کریستال زدایی کنید بدون از بین بردن خواص خام آن. این غذای خام با آنزیم ها، آنتی اکسیدان ها، زنده است. گرده و سایر مواد طبیعی

حرارت باعث ذوب شدن کریستال های شکری می شود که در شیشه یا ظرف تشکیل می شوند. اما گرمای بیش از حد به یکپارچگی عسل شما آسیب می رساند. ترفند این است که با استفاده از حرارت کنترل شده آهسته آن را به مایع برگردانید. هیچ یک از آن نباید بیش از حد گرم یا سوخته شود.

عسل خامی که در شیشه متبلور شده و عسل تبلور زدایی شده در کوزه کوچک تصویر.

ذوب عسل – چقدر داغ خیلی داغ است؟

این یک بحث رایج در بین عسل شناسان است. اکثر آنها موافقند که دمای بیش از 110 درجه فارنهایت به آنزیم ها و آنتی اکسیدان ها آسیب می رساند. و هر چیزی بیش از 140 درجه فارنهایت خواص طبیعی را به طور کامل از بین می برد.

در حالی که 110 درجه فارنهایت ممکن است بسیار گرم به نظر برسد، به خاطر داشته باشید که احتمالاً در کندو گرمتر یا گرمتر می شود. در یک روز گرم کارولینای جنوبی، من نمی ترسم شرط ببندم که مناطق داخل کندو من نزدیک به آن دما هستند.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعاتی درباره زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

زنبورها درون کندو را تنظیم می کنند دما از طریق تهویه کندو. با این حال، آنها هنوز در رحم مادر طبیعت هستند و فقط می توانند بخش هایی از کندو را کنترل کنند.

گرم شدن ملایم تا دمای معقول به آنزیم های مفید آسیب نمی رساند. این را می توان به راحتی انجام داد اگر وقت بگذارید.

معکوس کردن فرآیند کریستالیزاسیون

ساده ترین راه برای برگرداندن آن به حالت مایع تنها به چند مورد نیاز دارد. ما می خواهیم برای شیشه عسل خود یک “جنگ آب گرم” ایجاد کنیم. همچنین اگر می خواهید آن را از ظرف خارج کنید، می توانید آن را به یک کاسه با اندازه متوسط ​​منتقل کنید.

اگر عسل را در ظروف شیشه ای بخرید، این کار راحت تر است. (اما اگر عسل شما پلاستیکی است نگران نباشید، می توانیم از روش دیگری استفاده کنیم که به زودی در مورد آن صحبت خواهم کرد.)

همانطور که فرآیند را شروع می کنیم، ایده خوبی است که یک درب روی شیشه داشته باشیم. عسل باید همیشه نگهداری شود در یک شیشه با درب محکم.

برای فرآیند تبلور زدایی، باید کمی فضای اضافی در شیشه وجود داشته باشد تا فضایی برای انبساط ایجاد شود.

آب خود را خیلی گرم نکنید آب در دمای 212 درجه فارنهایت می جوشد اما ما نمی خواهیم آب خود را آنقدر داغ کنیم!! گرما a مقدار کمی آب تا حدود 110 درجه فارنهایت تا 115 درجه فارنهایت.

بالای شیشه آب اضافه نکنید – آب فقط باید تا سطح عسل بالا برود. اجازه ندهید آب وارد عسل شود.

همچنین می توانید آب را در یک قوری چای گرم کنید و سپس آن را در یک کاسه بزرگ بریزید – شیشه عسل خود را در آب قرار دهید.

چه مدت طول می کشد تا عسل مایع شود؟

مقدار زمان مورد نیاز برای عسل خود را کاملاً کریستالیزه کنید به عوامل متعددی بستگی دارد:

  • چقدر عسل در شیشه
  • چقدر محکم است
  • دمای مورد استفاده

آیا می توان عسل را در مایکروویو گرم کرد؟

رحم کن، نه! لطفا عسل خود را در مایکروویو قرار ندهید. مایکروویو غذا را به طور یکنواخت گرم نمی کند. همچنین، فرآیند مایکروویو ممکن است به برخی از خواص تغذیه ای آسیب برساند.

آیا آن را به شما صدمه دیده است که خود را قرار دهید عسل در مایکروویو? نه، هنوز هم باید خوردن و استفاده از آن بی خطر باشد. اما، مطمئناً هیچ لطفی به آن نخواهد کرد.

مایکروویو و شیشه عسل بدون تصویر نماد.

چگونه عسل را در یک بطری پلاستیکی کریستالیزه کنیم؟

اگر یک خرس پلاستیکی متبلور دارید، یک مرحله اضافی برای انجام دارید. قرار دادن خرس پلاستیکی یا هر ظرف پلاستیکی در آب داغ ممکن است منجر به آب شدن خرس شود.

و همانطور که قبلاً گفتیم مایکروویو نیز گزینه خوبی نیست. خرس خود را آب می کنید و ارزش غذایی آن را از بین می برید.

شما چند گزینه دارید. اگر ضخیم است اما جامد نیست، شاید بتوانید آن را به یک ظرف شیشه ای منتقل کنید. و سپس، حمام آب گرم را ادامه دهید.

اگر عسل در ظرف پلاستیکی شما جامد باشد چه؟ یک حمام آبی مشابه آنچه که قبلا ذکر شد ایجاد کنید. اما، این بار دمای آب را کمتر از 100 درجه فارنهایت نگه دارید.

کمی طول می کشد، اما ممکن است بتوانید آن را به اندازه ای شل کنید تا از پلاستیک بریزید. سپس می توانید با اولین روش حمام آب گرم که گرمتر است اقدام کنید.

قرار دادن ظرف پلاستیکی در یک پنجره گرم و آفتابی نیز راه خوبی برای هدایت کارها در جهت درست است.

گزینه دیگری برای خرس پلاستیکی

آیا ماشین داری؟ برخی افراد نتایج عالی را گزارش می دهند کریستال زدایی عسل در ماشینشان. اگر در منطقه ای با دمای گرم زندگی می کنید، ممکن است بتوانید ظرف شیشه ای خود را در یک روز آفتابی (نه گرم) داخل ماشین گرم کنید.

گرم شدن فضای داخلی خودرو به فصل و مکان شما بستگی دارد. نظارت بر دمای داخل خودرو برای جلوگیری از آسیب رساندن به عسل خام بسیار مهم است.

تبلور زدایی عسل فله

زنبورداران اغلب برداشت خود را ذخیره کنند در سطل های مهر و موم شده 5 گالن. غیرعادی نیست که برخی از آن در سطل جامد شوند. این وضعیت مختص زنبورداران نیست. دیگرانی که ذخیره سازی مواد غذایی فله ای را انجام می دهند ممکن است عسل دانه ریز را تجربه کنید.

برای مصارف خانگی، مقداری را که فکر می کنید به زودی برای تبلور زدایی استفاده خواهید کرد، بردارید. سپس به روش حمام آب گرم ادامه دهید. این به شما این امکان را می دهد که از قرار گرفتن بی مورد کل سطل در معرض حرارت جلوگیری کنید. اگر مخلوط را به صورت دوره ای هم بزنید، به تسریع روند کمک می کند.

یکی دیگر از گزینه های ذخیره سازی فله ای است بخاری بسته بندی سطلی. این محصول در اطراف سطل قرار می گیرد و محتویات آن را گرم می کند. حتی استفاده از آن روی سطل های پلاستیکی بی خطر است. با گرم شدن آهسته که محتویات را به حالت مایع برمی گرداند، هیچ چیز آسیب نمی بیند.

زنبورداران اغلب بطری می کنند عسل در شیشه ها قبل از فروش. سخت است بدانید که مشتریان شما چه ظروفی را می خواهند. ممکن است در نهایت با یک مورد از شیشه ها مواجه شوید که به سرعت مورد نظر فروخته نمی شود. و آن شیشه ها ممکن است متبلور شوند.

مشکل این است که بیشتر مصرف کنندگان عسل دانه بندی شده یا کریستالی را درک نمی کنند. آنها می ترسند که به نوعی آسیب ببیند. در حقیقت، به همان اندازه مایع مغذی است – اما به همان اندازه هم نمی فروشد.

آ ساخت کابینت گرم کننده آسان است و استفاده کنید. وقتی چندین شیشه برای گرم کردن دارید معجزه می کند.

لطفاً به یاد داشته باشید که عسل کریستالیزه هنوز خوب است – آن را بیرون نریزید. با این حال، اگر به چیزی که می ریزد نیاز دارید یا ترجیح می دهید، یک فرآیند تبلور زدایی را انتخاب کنید و آن را امتحان کنید.

آیا باید نگران تبلور مجدد باشید؟ بله، ممکن است دفعه بعد با سرعت کمتری اتفاق بیفتد. شیشه های خود را از دمای سردتر که باعث ایجاد کریستال می شود محافظت کنید، یک مکان گرم خوب در نزدیکی اجاق گاز آشپزخانه عالی است.

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

سوالات متداول در مورد کریستال زدایی عسل

چند بار می توانید عسل خود را مایع کنید؟

این روند می تواند بارها و بارها تکرار شود. با این حال، به یاد داشته باشید که هر بار که عسل را گرم می کنیم – حتی با دمای پایین تر، ممکن است آسیب بسیار جزئی ایجاد کنیم. به خصوص زمانی که چندین بار تکرار شود.

آیا کریستالیزاسیون باعث تغییر طعم عسل می شود؟

بله، فرآیند تشکیل کریستال‌های شکر می‌تواند طعم، مزه یا عطر را تغییر دهد اما برای اکثر انواع آن به‌طور قابل توجهی تغییر نمی‌کند. برخی افراد آن را به این شکل و عمد ترجیح می دهند عسل خامه ای درست کنید.

آیا نگهداری عسل من در یخچال باعث تاخیر در تشکیل کریستال می شود؟

نه، در واقع یخچال بدترین مکان برای نگهداری عسل خام است. این دمایی است که تبلور را تشویق می کند.

چرا نمی توانم عسل را در تابه ای بریزم و آن را گرم کنم؟

بدون تکنیک دیگ دوبل و حرارت ملایم – عسل خود را بیش از حد گرم می کنید و به آن آسیب می رسانید. با این حال مراقب باشید که از ریختن آب در شیشه خود جلوگیری کنید.



سفارش فوری عسل ♥