یادگیری نحوه تبلور زدایی عسل به درستی بهترین راه برای حفظ تمام خواص مفید آن است. برخی از مردم از یافتن یک شیشه عسل نیمه جامد و رنده شوکه می شوند. خراب نیست. عسل شما متبلور شده است. این یک اتفاق طبیعی برای عسل است، اما شما می توانید با خیال راحت این روند را معکوس کنید.

چگونه عسل کریستالیزه را رفع کنیم
اگر از مصرفکنندگان دیرینه عسل خام هستید، مطمئنم بارهایی را تجربه کردهاید که «به شکر تبدیل شده است». این اصطلاح عامیانه رایج است عسل کریستالیزه
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
چه زمانی عسل خام متبلور می شود اغلب کریستال های بزرگ و شنی را تشکیل می دهد. این فرآیند طبیعی اکثر انواع عسل خام است.
برخی از منابع شهد این کار را به سرعت انجام می دهند و برخی دیگر ممکن است سال ها طول بکشد. این نشانه فاسد شدن عسل شما نیست.
با این حال، اگر فرم مایع را ترجیح می دهید، می توانید عسل را کریستالیزه کنید بدون از بین بردن خواص خام آن. عسل خام با آنزیم ها، آنتی اکسیدان ها، گرده گل و سایر مواد طبیعی زنده است.
گرما کریستال های شکری را که در عسل تشکیل می شود ذوب می کند. اما گرمای بیش از حد به یکپارچگی عسل شما آسیب می رساند.
ترفند این است که عسل را با استفاده از حرارت کنترل شده آهسته به حالت مایع برگردانید. هیچ بخشی از عسل نباید بیش از حد داغ شود یا بسوزد.

ذوب عسل – چقدر داغ خیلی داغ است؟
این یک بحث رایج در بین عسل شناسان است. اکثر افراد موافقند که دمای بیش از 110 درجه فارنهایت به آنزیم ها و آنتی اکسیدان های موجود در عسل خام آسیب می رساند. و هر چیزی بیش از 140 درجه فارنهایت خواص طبیعی عسل خام را به طور کامل از بین می برد.
در حالی که 110 درجه فارنهایت ممکن است کاملاً گرم به نظر برسد، به خاطر داشته باشید که عسل شما احتمالاً در کندو گرمتر یا گرمتر می شود.
در یک روز گرم کارولینای جنوبی، من نمی ترسم شرط ببندم که مناطق داخل کندو من نزدیک به آن دما هستند.
زنبورها درون کندو را تنظیم می کنند دما از طریق تهویه کندو با این حال، آنها هنوز در رحمت مادر طبیعت هستند و فقط می توانند بخش هایی از کندو را کنترل کنند.
گرم شدن ملایم عسل تا دمای مناسب به محصول آسیبی نمی رساند. این را می توان به راحتی انجام داد اگر وقت بگذارید.
معکوس کردن فرآیند عسل متبلور
ساده ترین راه برای برگرداندن عسل به حالت مایع تنها به چند مورد نیاز دارد. ما می خواهیم برای شیشه عسل خود یک “جنگ آب گرم” ایجاد کنیم.
اگر عسل را در ظروف شیشه ای بخرید، این کار راحت تر است. (اما اگر عسل شما پلاستیکی است نگران نباشید، می توانیم از روش دیگری استفاده کنیم که به زودی در مورد آن صحبت خواهم کرد.)
همانطور که فرآیند را شروع می کنیم، ایده خوبی است که یک درب روی شیشه داشته باشید. عسل باید همیشه نگهداری شود در یک شیشه با درب محکم.
برای فرآیند کریستالیزاسیون، باید کمی فضای اضافی در شیشه وجود داشته باشد تا فضایی برای انبساط فراهم شود.
آب خود را خیلی گرم نکنید آب در دمای 212 درجه فارنهایت می جوشد اما ما نمی خواهیم آب خود را آنقدر داغ کنیم!! گرما a مقدار کمی آب تا حدود 110 درجه فارنهایت تا 115 درجه فارنهایت.
بالای شیشه آب اضافه نکنید – حتی اگر درب آن را بسته باشیم.
چه مدت طول می کشد تا عسل مایع شود؟
مدت زمان لازم برای کریستال زدایی کامل عسل به عوامل مختلفی بستگی دارد:
- مقدار عسل در شیشه
- چقدر عسل جامد است
- دمای مورد استفاده برای تبلور زدایی
آیا می توان عسل را در مایکروویو گرم کرد؟
رحم کن، نه! لطفا عسل خود را در مایکروویو نزنید. مایکروویو غذا را به طور یکنواخت گرم نمی کند. همچنین، فرآیند مایکروویو ممکن است به عسل خام شما آسیب برساند.
آیا گذاشتن عسل خود در مایکروویو برای شما ضرری ندارد؟ نه، هنوز هم باید خوردن و استفاده از آن بی خطر باشد. اما، مطمئناً هیچ لطفی به عسل خام شما نخواهد کرد.

چگونه عسل را در یک بطری پلاستیکی کریستالیزه کنیم؟
اگر یک خرس پلاستیکی متبلور دارید، یک مرحله اضافی برای انجام دارید. قرار دادن خرس پلاستیکی یا هر ظرف پلاستیکی عسل در آب داغ ممکن است باعث آب شدن خرس شود.
و همانطور که قبلاً گفتیم مایکروویو نیز گزینه خوبی نیست. خرس خود را آب می کنید و ارزش غذایی عسل را از بین می برید.
شما چند گزینه دارید. اگر عسل غلیظ است اما جامد نیست، شاید بتوانید آن را به یک ظرف شیشه ای منتقل کنید. و سپس با حمام آب گرم ادامه دهید.
اگر عسل در ظرف پلاستیکی شما جامد باشد چه؟ یک حمام آبی مشابه آنچه که قبلا ذکر شد ایجاد کنید. اما، این بار دمای آب را کمتر از 100 درجه فارنهایت نگه دارید.
کمی طول می کشد، اما ممکن است بتوانید آنقدر عسل را شل کنید تا آن را از پلاستیک بریزید. سپس می توانید اولین روش حمام آب گرم را که گرمتر است ادامه دهید.
قرار دادن ظروف پلاستیکی در یک پنجره آفتابی گرم نیز راه خوبی برای هدایت کارها در جهت درست است.
گزینه دیگری برای خرس پلاستیکی
آیا ماشین داری؟ برخی از افراد نتایج عالی را در تبلور زدایی عسل در ماشین خود گزارش می دهند. اگر در منطقه ای با دمای گرم زندگی می کنید، ممکن است بتوانید عسل خود را در یک روز آفتابی (نه گرم) داخل ماشین گرم کنید.
گرم شدن فضای داخلی خودرو به فصل و مکان شما بستگی دارد. نظارت بر دمای داخل خودرو برای جلوگیری از آسیب رساندن به عسل خام بسیار مهم است.
تبلور زدایی عسل فله
زنبورداران اغلب برداشت عسل خود را در سطل های 5 گالنی در بسته نگهداری می کنند. جامد شدن عسل در سطل غیرعادی نیست.
این وضعیت مختص زنبورداران نیست. دیگرانی که از ذخیره سازی مواد غذایی فله استفاده می کنند ممکن است عسل دانه بندی شده را تجربه کنند.
برای مصارف خانگی، مقدار عسلی را که فکر می کنید به زودی برای تبلور زدایی استفاده خواهید کرد بردارید. سپس به روش حمام آب گرم ادامه دهید. این به شما این امکان را می دهد که از قرار دادن کل سطل عسل در معرض حرارت غیر ضروری خودداری کنید.
یکی دیگر از گزینه های ذخیره سازی فله عسل است بخاری بسته بندی سطلی. این محصول دور سطل قرار می گیرد و عسل را گرم می کند. حتی استفاده از آن روی سطل های پلاستیکی بی خطر است. عسل داخل با گرم شدن آهسته آسیب نمی بیند.
زنبورداران اغلب عسل را قبل از فروش در شیشه ها می ریزند. سخت است بدانید که مشتریان شما چه اندازه ظرفی می خواهند.
ممکن است در نهایت با یک مورد از شیشه ها مواجه شوید که به سرعت مورد نظر فروخته نمی شود. و این عسل ممکن است متبلور شود.
مشکل این است که اکثر مصرف کنندگان عسل دانه بندی شده یا کریستالی را درک نمی کنند. آنها می ترسند که عسل به نوعی آسیب ببیند. عسل کریستالیزه به اندازه عسل مایع مغذی است اما فروش خوبی ندارد.
آ ساخت کابینت گرم کننده آسان است و استفاده کنید. وقتی چندین شیشه عسل برای گرم کردن دارید معجزه می کند.
چند بار می توانید عسل خود را مایع کنید؟
این روند می تواند بارها و بارها تکرار شود. با این حال، به یاد داشته باشید که هر بار که عسل را گرم می کنیم – حتی با دمای پایین تر، ممکن است آسیب بسیار جزئی ایجاد کنیم. به خصوص زمانی که چندین بار تکرار شود.
لطفاً به یاد داشته باشید که عسل کریستالیزه هنوز خوب است – آن را بیرون نریزید. با این حال، اگر به عسلی که میریزد نیاز دارید یا ترجیح میدهید، هر یک از این روشها باید کارساز باشد عسل خود را تبلور زدایی کنید بازگشت به مایع