در حالی که فرو بردن میوه در لعاب عسل یا شکر مقداری کالری اضافه می کند، اما راهی عالی برای طعم دادن و طولانی کردن زمان نگهداری است. ساده ترین راه برای تهیه میان وعده های سالم و خوش طعم با استفاده از میوه، دستگاه آبگیری است. وقتی یاد گرفتی چگونه آناناس را کم آب کنیم – اضافه کردن یک لعاب عسل سبک – هرگز نباید از یک میان وعده میوه ای عالی بی بهره باشید.
کم آبی آناناس

آناناس خشک یک میان وعده عالی برای نگه داشتن دست است. به خوبی ذخیره می شود و ماه ها در فریزر دوام می آورد. سرشار از فیبر رژیمی، خوردن میان وعده آناناس کم آب می تواند به حمایت از دستگاه گوارش سالم کمک کند و به شما کمک کند بین وعده های غذایی احساس سیری کنید.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
با این حال، هنگامی که میوه کم آب می شود، آب آن خارج می شود اما قندها باقی می مانند. به همین دلیل، شما آناناس خشک لعاب دار عسلی باید به عنوان یک تقویت کننده انرژی یا میان وعده کوچک در نظر گرفته شود و در حد اعتدال مصرف شود.
یک غوطه ور شدن عسل چند کالری به وعده غذایی آناناس خشک تمام شده شما اضافه می کند؟ خوب، این تا حدی به مقدار عسلی که روی میوه باقی می گذارید بستگی دارد. به همین دلیل، برس زدن یک لایه نازک عسل روی هر تکه میوه، کالری کمتری نسبت به غوطه ور شدن دارد.
زمانی که آناناس تازه خود را برای کم آبی انتخاب میکنید، حتماً یک آناناس رسیده تهیه کنید – اما همچنان سفت باشد. یک تکه میوه نرم کارایی خوبی نخواهد داشت.
استفاده از عسل برای درمان میوه های خشک
عسل یکی از آن لوازم اصلی انبارداری شگفت انگیز است. چه زمانی اگر به درستی نگهداری شود، عسل هرگز فاسد نمی شود – برای همیشه ادامه دارد. علاوه بر اینکه یک خوراکی شیرین است، از عسل در دستور العمل ها استفاده می شود در ترکیب یا به جای شکر معمولی.
هنگام انتخاب یک نوع عسل برای استفاده برای پیش تصفیه میوه برای کم آبی، تنوع واقعاً مهم نیست. البته ما همیشه خرید عسل خام را در صورت امکان مستقیماً از زنبوردار توصیه می کنیم.
برخی از دستور العمل ها پیشنهاد می کنند، با استفاده از 1 فنجان عسل تا 3 فنجان آب داغ، یک خیساندن آب عسل ایجاد کنید. پس از همزدن خوب، میوه ها برای چند دقیقه خیس می شوند – سپس خارج می شوند و اجازه می دهند تا آبکش شود.
در ساخت این برشهای عسل آناناس کمآب، به جای استفاده از روش خیساندن، ترجیح دادیم مقدار کمی عسل را مسواک بزنیم. هنگام ساختن حلقه های سیب خشک عسلی در دستگاه خشک کن – من از روش خیساندن عسل استفاده می کنم.
آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

دستور تهیه آناناس کم آبی
برش های خوشمزه ای از آناناس خشک را با لعاب سبک عسل ایجاد کنید تا طعم و طراوت را افزایش دهید.
- 1 قطعه آناناس رسیده
- 1/2 فنجان عسل
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
خدمت رسانی: 1gکالری: 81کیلو کالریکربوهیدرات ها: 22gپروتئین: 1gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 1gسدیم: 1میلی گرمپتاسیم: 90میلی گرمفیبر: 1gقند: 19gویتامین A: 44IUویتامین سی: 36میلی گرمکلسیم: 11میلی گرماهن: 1میلی گرم
نگهداری برش های آناناس خشک
بعد از اینکه اجازه دادید آناناس خشک شده خنک شود، آن را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. شیشه های شفاف (با دهانه پهن) ظروف نگهداری فوق العاده ای برای میوه های خشک هستند. اگر آناناس را به اندازه کافی خشک کرده باشید، در داخل یک ظرف شیشه ای، تراکم رطوبت نباید مشکلی ایجاد کند.
با این حال، اگر نگران کپک یا جذب رطوبت محصول هستید، چند تا از آنها را بردارید بسته های ژل سیلیکا درجه غذایی در آنجا.
اگر قصد دارید ظرف چند روز آن را مصرف کنید، یک شیشه روی پیشخوان خوب است. همچنین برای چند هفته در یخچال نگهداری می شود یا برای ماه ها در یخچال نگهداری می شود. اگر می خواهید مقداری اضافه کنید
صادقانه بگویم، من همچنین دوست دارم از کیسه های مهر و موم خلاء برای نگهداری مواد غذایی فله استفاده کنم. راحت تر در انبار چیده می شوند و در صورت تمایل می توانم آنها را باز کرده و به شیشه منتقل کنم.
آموزش کم کردن آب آناناس یک راه عالی برای نگهداری میوه برای استفاده در آینده است. ماندگاری طولانی است و فضای زیادی را در فریزر یا انباری اشغال نمی کند.
کم آبی به عنوان روشی برای نگهداری مواد غذایی کاربردهای زیادی در آشپزخانه دارد. اگر واقعاً می خواهید خلاق باشید، می توانید دست خود را امتحان کنید عسل کم آب. اما، لازم نیست نگران باشید زیرا عسل در حالت طبیعی خود ماندگاری بسیار طولانی دارد.