
زمانی که ناتالی بالدوین آبجوسازی را شروع کرد، آبجوسازان زن زیادی در پورتلند، OR وجود نداشت. با تشکر از پیشگامان زن در New Belgium Brewing و به طور کلی در پورتلند، بالدوین شروع به ایجاد ارتباطات در منطقه و ایجاد بخش زنانه صنعت آبجوسازی در منطقه کرد.
ارزش آموزشی چکمه های صورتی
بالدوین گفت: «این دیگر خیلی هم یک چیز رفیق نیست. «چکمه صورتی بسیار جالب است. در ابتدا، زمانی که من شروع به کار کردم، چند آبجوساز بودند که برای فروش بیشتر و بازاریابی بیشتر به رویدادهای Pink Boots رفتند. من متوجه نشدم که آموزش چقدر در دسترس است. فکر میکردم این بیشتر راهی برای رویدادهای اجتماعی و جمعآوری پول است.»
چند سال پیش، زمانی که بالدوین برای ادامه تحصیل در خارج از کشور درخواست بورسیه کرد، دیدگاه بالدوین تغییر کرد. او بورسیه تحصیلی را دریافت کرد و این بورسیه را برای دسترسی به آموزش رایگان در دنیای آبجو گشود.
او گفت: «همه باید بفهمند که چگونه میتوانند در حرفهشان برتری پیدا کنند – این درست در نوک انگشتان آنهاست. “اگر در فصل خود پول جمع آوری کنید، در فصل شما باقی می ماند، بنابراین می توانید تعیین کنید که به کدام بورس تحصیلی می رسد.”
همکاری پوتین های صورتی و هیئت ملی عسل

هیئت ملی عسل با بالدوین تماس گرفت تا آخرین آبجوی صورتی چکمه را تهیه کند و پول حاصل از خرید آن آبجو صرف بورسیه های جدید در فصل پورتلند می شود. این آبجو در ارتباط با Breakside Brewery دم میشود، و از زمان شرکت در نشست عسل در سالهای گذشته، بالدوین گفت که آنها با درک بیشتر، آبجوهای عسل را بیشتر دم کردهاند.
ما تصمیم گرفتیم که هانی میت لاگر را با عسل اضافه شده در انتهای تخمیر درست کنیم. من به عنوان سازنده تحقیق و توسعه در یکی از آبجوسازیهای کوچکتر Breakside، سعی کردم طعم عسل و چای را قبل از دم کردن آن در مقیاس بزرگتر برای همکاری NHB و PBS توسعه دهم.
کیفیت معطر عسل موجود در آبجو یکی از امتیازات اصلی است، زیرا در این مورد خاص از عسل لزوماً برای تنظیم ضریب خشکی استفاده نمی شود. این جزء گلها، نتهای خاکی دلپذیر و ملایم در حالی که ساختار ظریف و خنک و تاننیکی دارند، بالدوین را به سوی آبجو میکشاند.
این آبجو همچنین خاص است زیرا امسال 10 سالگی آبجوسازی Breakside است و بالدوین یک بانک اطلاعاتی از تمام آبجوهایی دارد که از زمان تأسیس آبجوسازی دم شده است. این کارخانه آبجوسازی سالانه حدود 100 آبجو تولید می کند، بنابراین هزاران آبجو برای جست و جو وجود دارد.
«اگر بخواهیم از مادهای مانند عسل استفاده کنیم یا چیزی را دوباره مرور کنیم، میتوانم به آرشیو بروم. ما ارزیابیهای حسی روی همه آبجوها داریم و میتوانم به دستور العملها و یادداشتها نگاه کنم و ببینم از آخرین باری که آن را دم کردهایم چه آموختهایم.» “سپس من با یک آبجو از نظر مفهومی سالمتر از اولین باری که آن را دم کردهایم پیش میروم و همیشه بهتر و بهتر میشود.”
چه چیزی بعدی برای چکمه های صورتی
بالدوین رابط بورسیه برای فصل پورتلند پوتینهای صورتی است، بنابراین او در حال کار بر روی آشنا کردن مردم با اطلاعات و گفتن آنها در مورد بورس تحصیلی است تا به آنها دسترسی بیشتری به آموزش بدهد و تلاش سخت و ثروت خوب خود را بپردازد. در سال 2020، به دنبال فصل پورتلند باشید تا رویدادهای مرتبط با آموزش بیشتری را میزبانی کند، و البته – انتشار ماه ژانویه #PinkBootsBlend 2020.