
هر زمان از روز در آمریکا زمان چای است و عسل صدها سال است که یک شیرین کننده کاملا طبیعی در چای ها بوده است. بازار چای آماده برای نوشیدن (RTD) به لطف عملکرد، مزایای تغذیهای و طعمهای متفاوت که با انواع چای همراه با انواع عسل ارائه میشود، در حال رونق است.
Beverage Industry گزارش می دهد که نیمی از جمعیت ایالات متحده چای می نوشند که بالغ بر 158 میلیون نفر است. فروش چای RTD یخچالی در ماه مه به 1.6 میلیارد دلار رسید که نسبت به سال قبل 9.1 درصد افزایش داشت. یافتههای گزارش Mintel’s Tea و RTD Tea ایالات متحده در سال 2018 هنوز هم صادق است: دسته RTD «فرمتها و طعمهای مختلف محصول را ارائه میکند و برای موقعیتهای نوشیدنی و گزینههای سرو مناسب است. این تنوع برای طیف وسیعی از مصرف کنندگان جذاب است. فراتر از جذابیت گسترده، چای از فراوانی مصرف نیز برخوردار است.
Beverage Industry خاطرنشان کرد: چایهای RTD که در قفسههای فروشگاههای مواد غذایی محبوبیت پیدا میکنند عبارتند از کامبوجا، چای گازدار، عرضههای یخچالدار، و چایهایی که «به طور مداوم خواص سالم آن را میشناسند». مصرف کنندگان نیازهای خود را به سمت محصولاتی سوق می دهند که هاله سلامتی را ارائه می دهند و عسل کاملاً طبیعی یک عنصر آشنا است که برداشت های مثبت مصرف کننده را به همراه دارد.
آینده برای چایهای RTD روشن است و تا سال 2024، IBISWorld پیشبینی میکند که تولیدکنندگان نوشیدنیهایی که با روند سلامت مصرفکننده سازگار شده و به نسخههای ممتاز سریهای موجود توسعه میدهند، رشد کنند. بیایید نگاهی به برخی از چای های RTD عسلی در بازار بیندازیم که هم خوشمزه و هم کاربردی هستند.