
اعتبار عکس: Teakoe
بازار نوشیدنی های آماده در حال رونق است و ما نتوانستیم در مقابل عسل خام لیمویی چای سیاه گازدار از Teakoe مقاومت کنیم. چایهای متعدد این شرکت با عسل درست میشوند، و این تنوع کاملاً منحصربهفرد است، از مفهوم سرد دم گرفته تا چای سیاه ارگانیک و طبیعت گازدار که در شیرینکنندهای (البته عسل) در هم تنیده شدهاند. Teakoe چگونه برجسته است؟ عسل گل وحشی چه چیزی به این نوشیدنی اضافه می کند؟ چگونه Teakoe به زنبورها پس می دهد؟ پاسخ این سوالات و بیشتر از مصاحبه ما با پیت جوکیش، بنیانگذار و مالک است.
به نظر شما چه چیزی چای سیاه گازدار Teakoe را از رقبا متمایز می کند؟
Jokisch: ما تقریباً 12 سال است که در تجارت چای فعالیت می کنیم، وقتی به فرصت های بازاریابی برای خود نگاه می کنیم، با داشتن تجربیات زیادی در مورد چای به طور کلی، فرصتی برای به نمایش گذاشتن مزایای سلامتی چای در ارتباط با پروفیل ها را طعم دار کنید و با مولفه گازدار آن را به یک تجربه واقعا سرگرم کننده تبدیل کنید. تجربه خود را با چای و نحوه ارائه آن به مصرف کنندگان ترکیب کنید و اینگونه بود که ما یک فرصت بزرگ را در این فضا دیدیم. همیشه از ما می پرسند: “تو چی هستی؟” آیا شما یک چای سنتی هستید؟ آب گازدار؟ نوشابه صنایع دستی؟ ما سعی می کنیم از طریق چای سالم و خوش طعم، عادات روزانه سالم را ایجاد کنیم.
عسل گل وحشی از نظر طعم، عملکرد و فواید کلی به چای سیاه گازدار چه میافزاید؟
Jokisch: یک هم افزایی طبیعی بین چای و عسل وجود دارد. آنها برای چندین سال مترادف بودند، و ما میخواستیم نگاهی تازه به آن داشته باشیم. من شخصا عاشق عسل هستم. هنگامی که به ترکیب مواد در ترکیبات خود نگاه می کنیم، عسل نه تنها مشخصات طعم را بهبود می بخشد، بلکه مردم کاملاً متوجه می شوند که محصول چیست. ما سعی می کنیم چند تاکتیک مختلف بازاریابی را در آنجا ترکیب کنیم تا افراد بیشتری را وارد معادله کنیم و آنها را در مورد آن هیجان زده کنیم. طعم عسل نیز طعمی است که مردم به آن عادت دارند.
یک درصد از درآمد حاصله صرف کمک به گرده افشان ها در منطقه دنور می شود. آیا می توانید در مورد این ابتکار و مشارکت خود با کمک به زنبورها بیشتر صحبت کنید؟
Jokisch: این یک ابتکار جالب است – در واقع سال ها پیش ما کندوهایی برای باغ های شهری محلی ساختیم. ما متوجه شدیم که باغهای شهری لزوماً روشهای گرده افشانی سنتی را دریافت نمیکنند، بنابراین برای ما به یک چالش تبدیل شد. وقتی متوجه شدیم که تخصص ما در این زمینه نیست، با غرفه پروانه برای کمک به حفاظت و آموزش همکاری کردیم. ما فقط یک محصول را با عسل نمی فروشیم. ما می خواهیم به درک اینکه از کجا می آید و چقدر می تواند برای اکوسیستم ما مفید باشد کمک کنیم. اگر میخواهیم از مادهای استفاده کنیم، میخواهیم به منبع آن ماده کمک کنیم و سیاره را بهتر از جایی که آمدهایم ترک کنیم. من فکر میکنم برای ما که از عسل استفاده میکنیم، مهم است که در جایی که اعتبار لازم است اعتبار دهیم – آگاهی را افزایش دهیم و نه تنها این کار را انجام دهیم، بلکه شیوههای گرده افشانی بهتر را هم درک کنیم. زنبورها برخی از کارآمدترین موجودات روی این سیاره هستند.
برنده شدن جایزه انتخاب ملکه در رده RTD برای Teakoe به چه معناست؟
جوکیش: یعنی همه چیز صادق بودن با شما. وقتی تصمیم به استفاده از عسل میگیرید، فراتر از استفاده از آن به عنوان یک شیرینکننده است، چیزی که بسیاری از مردم آن را به عنوان استفاده از آن تصور میکنند. این به ایجاد بافت کمک می کند و فواید بسیاری را برای میز به ارمغان می آورد. [The award] همچنین نشان می دهد که ما از عسل به درستی استفاده می کنیم. ما از آن برای نمایش عسل گلهای وحشی و کمک به زنبورها تا حد امکان استفاده میکنیم و این نشان میدهد که در مسیر درستی هستیم. اعتباربخش و تشویق کننده است. ما به استفاده از آن به عنوان یک محصول در چای سیاه گازدار ادامه خواهیم داد و سه محصول دیگر نیز داریم که از آن استفاده می کنیم. به رسمیت شناختن تلاش های شما برای تیم ما به طور کلی بسیار مفید است.
من از کاری که هیئت ملی عسل انجام می دهد قدردانی می کنم. این یک منبع عالی برای زمانی است که مردم می خواهند در مورد عسل، زنبور عسل و استفاده از عسل در سلامت شما اطلاعات بیشتری کسب کنند. شما در حال تعیین استانداردی برای منبعی هستید که افراد بتوانند در آن بیاموزند. وقتی مردم خود را وقف کاری مهم می کنند، قدردانی می کنم. من از کاری که انجام می دهید بسیار قدردان هستم.