
اعتبار عکس: مقررات Catskills
مسابقات جهانی ارواح سانفرانسیسکو بیستمین داوری سالانه معتبر خود را در ماه مارس برگزار کرد و سال رکوردشکنی تقریباً 3000 شرکت کننده از سراسر جهان را به نمایش گذاشت. Long Eddy، مستقر در نیویورک Catskills Provisions یکی از شرکت کنندگان در رده بهترین ویسکی طعم دار با ویسکی چاودار عسل نیویورک بود – و برنده شد.
مالک کلر مارین سفری کاملاً تحت اللفظی و استعاری به دنیای تقطیر با عسل و زنبورداری داشته است. زنبورداری به عنوان یک سرگرمی در سال 2003 برای رهایی از استرس ناشی از کار در شهر نیویورک به عنوان معاون ناشر هفتمین مجله بزرگ در کشور آغاز شد. مارین گفت: «من یک کیت زنبورداری به شریکم دادم و واقعاً اینگونه شروع شد. من شیفته آن شدم، وسواس زیادی به آن داشتم. زنبورداری به این ارتباط با طبیعت، به مناطق بالادستی، با Catskills تبدیل شد.
او آخر هفتههایش را «در میان زنبورها» میگذراند، که او را به مکانی خالی از استرس و شک و تردید میبرد. در سال 2010 او از شغل خود در انتشارات استعفا داد، تعدادی برچسب شیشه عسل را انتخاب کرد و زنبورداری را به یک تجارت تمام عیار تبدیل کرد و Catskill Provisions را تأسیس کرد.
در آن زمان تقطیر صنایع دستی شروع به کار کرد و Catskills مکانی عالی برای رشد چاودار است. آن را به عسل گل وحشی اواخر تابستان به عنوان ماده اصلی اضافه کنید و ویسکی چاودار عسل برنده جایزه را خواهید داشت که دارای نت های طعمی از تافی، پوست پرتقال سوخته و کشمش طلایی است.
رسیدن به محصول نهایی آزمون و خطای زیادی را طی یک دوره چهار ساله به خود اختصاص داد. مارین گفت که تمایل به استفاده از عسل سنگین است، و او میخواهد طعم متفاوتی از عسل برای این ویسکی داشته باشد. او نمی خواست آن را خیلی شیرین، و او همچنین می خواست که ویسکی 80 اثبات.
«بیشتر الکل هایی که هر طعمی دارند 70 proof هستند. من نمیخواستم آن یک نوشیدنی شیک باشد – میخواستم نوشیدنی یک نوشیدنی ویسکی باشد. اما در عین حال می خواستم آن را نرم کنم. تا سال 2017 بود که فرمولی را که فکر می کردم خوب بود به دست آوردم.
مارین سپس وارد مسابقات شد، اما فکر نمی کرد تا امسال برای سانفرانسیسکو آماده باشد. او ویسکی را در بشکه های عسل تمام کرد و چاودار را کهنه کرد.
ما حدود 20 پوند عسل را در یک بشکه 53 گالنی ویسکی استفاده می کنیم. من می خواهم طعم چاودار از راه برسد. نتهای طبیعی عسل در چاودار وجود دارد و برخی بیشتر از سایرین. چاودار نیویورکی دارای ادویه های زیادی است، بنابراین شیرینی عسل را متعادل می کند و به دلیل نت های طبیعی عسل کاملاً ترکیب می شود. شما مزه را تحمیل نمی کنید. مارین گفت. کسب دو طلا در مسابقات جهانی بسیار مهم است. هر یک از 50 داور به آن یک طلا دادند. در نهایت، عسل شایستگی خود را در ارواح بدست می آورد!»

یکی از چیزهایی که مارین در مورد ویسکی عسلی دوست دارد این است که او میتواند شکر را از دستور غذا حذف کند و به عنوان مثال، یک نوع قدیمی خشکتر درست کند. به لطف چاودار تند، پیچیده و داغ، که برای عسل عالی است، می توانید طعم ویسکی را در نوشیدنی بچشید.
من عاشق پاییز یا عسل اواخر تابستان هستم. رنگ آن تند و تیره است، مقدار زیادی گندم سیاه. Knotweed در امتداد رودخانه دلاور رشد می کند و زنبورها آن را دوست دارند. عسل پیچیده و خوش طعمی ایجاد می کند. مارین میگوید: من قبل از اینکه به این عسل که به خوبی با چاودار میآید، برسم، عسلهای فصلی زیادی را آزمایش کردم.
مارین عاشق ویسکی عسل نیویورکی با کمی آمورو و رنگ نارنجی است. در مورد مشتریان؟ مدهای قدیمی همیشه برنده هستند. چند قطره از تلخ های مورد علاقه خود را اضافه کنید، کمی پرتقال، حبه قند را حذف کنید. حتی گیلاس اختیاری است.
این یک ویسکی خوب، خوش گرد و پیچیده است. با عسلش عالیه مارین گفت: وقتی مزه میکنم، انتخابهایی را به مشتریان میدهم و آنها آن یکی را دوست دارند.
جایزه ویسکی عسل نیویورک در مسابقات جهانی ارواح اوج سالها تلاش سخت در یک صنعت تحت سلطه مردان است. مارین که در سال 2013 در دنیای تقطیر صنایع دستی تازه وارد بود، گفت که در تلاش است تا دستور پخت خود را توسعه دهد و به افراد دیگر کمک کند.
“من برای مدت طولانی خود را عقب نگه داشتم. در آن زمان، تنها سه کارخانه تقطیر صنایع دستی توسط زنان اداره می شد. این تعداد بسیار افزایش یافته است، اما ما کمتر از 1٪ از 2400 کارخانه تقطیر صنایع دستی در ایالات متحده هستیم. ما به عنوان زنان، نوآوری های زیادی را به صنعت، خلاقیت در مشخصات طعم و مزه به ارمغان می آوریم و این بسیار مثبت بوده است. من اکنون روابط بسیار خوبی با سایر تقطیرکنندگان دارم.»
مارین همچنین ودکای گرده افشان و جین گرده افشان را منتشر کرد که هر دو از ذرت و عسل غیر GMO ساخته شده بودند. او عسل را به فرآیند تخمیر اضافه می کند و بعد از تقطیر هیچ عسلی اضافه نمی شود.
“واقعا خوبه. این به آن نوعی حس ابریشمی در دهان می دهد – طعم و عطر قابل توجهی به آن می دهد.
در مورد زنبورها؟ مارین هنوز زنبورداری را دوست دارد و به حدود هشت کندوی زنبور عسل در ملکی که کارخانه تقطیر در لانگ ادی است تمایل دارد – همچنین به عنوان مکان پناهگاه گرده افشان او در حال آماده کردن است. در مجموع بیش از 300 کندو وجود دارد و مارین در سال گذشته هزاران بذر علف شیر جمع آوری کرده است.
آنها برای گرده افشان ها و پروانه های سلطنتی شگفت انگیز هستند. زنبورها عاشق این گل ها هستند و من در حال کاشت مقدار زیادی گل گرده افشان در چهار هکتار هستم. ما همچنین شبدر و گندم سیاه می کاریم. زنبورها به رفتار مهربانانه پاسخ می دهند و بهترین عسل از زنبورهای شاد بدست می آید. زنبورها محل قدرت و ارتباط با طبیعت هستند. احساس می کردم که این چیزهای زیادی در مورد من می گوید. من الان یک زنبور خوشبخت هستم، بنابراین اوضاع خیلی بهتر شده است.»
برای اطلاعات بیشتر در مورد خط تولید شده با ارواح عسل، به www.NYHoneyRyeWhiskey.com و spirits.catskillprovisions.com مراجعه کنید.