پخت آسان با دستور العمل های عسل


پخت یکی از سنتی ترین روش های طبخ غذا است. اگر زمانی را در آشپزخانه گذرانده اید، احتمالاً در برخی زمان ها چیزی پخته اید. اما شاید با استفاده از عسل در پخت و پز آشنا نباشید؟ این شیرین کننده طبیعی در واقع یک همراه عالی برای پخت است. این دستور العمل های آسان را بررسی کنید و بدهید پخت با عسل تلاش!

استفاده از عسل خام در پخت و پز

ویترین دستور العمل های مختلف پخت با استفاده از عسل به عنوان یک ماده.

عسل خام بدون فیلتر و پاستوریزه است. این یکی از بهترین غذاهای طبیعت است که اکثر مردم می توانند مستقیماً از کندو مصرف کنند. تو می توانی لانه زنبوری خام بخورید و از عسل در خالص ترین شکل آن لذت ببرید اما اکثر مردم با انواع مایع آن آشنا هستند.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.

در واقع چندین نوع مختلف عسل وجود دارد که باید امتحان کنید. شبدر، چوب ترش، توپلو، عسل شکوفه پرتقال همه محصولات طبیعی در برخی مناطق هستند. منابع شهد مورد بازدید زنبورها طعم های متفاوت و یکنواختی را به همراه دارد عسل با رنگ های مختلف یا سایه ها

اما برای استفاده از عسل در پخت، هر نوع به خوبی کار می کند. نیازی به صرف هزینه اضافی برای یک برند فانتزی نیست. من ممکن است یک تنوع رنگ روشن را پیشنهاد کنم زیرا طعم آن کمتر پررنگ است و طعم سایر مواد شما را پنهان نمی کند. در اینجا برخی از ساده های عالی وجود دارد دستور العمل های استفاده از عسل در محصولات پخته شده برای شروع

1. مرغ عسلی سرخ کن هوا

مرغ سرخ کن هوا که ترد و خوشمزه است. این غذا با یک سس عسل شیرین و تند پوشانده شده است تا طعم عسل را بدرخشد. می توانید آن را در یک تابه درست کنید یا تکه های مرغ را با هوا سرخ کنید و غذا را روی اجاق بگذارید. طعم های مختلف عسل مانند شکوفه پرتقال یا شبدر را امتحان کنید تا طعم آن متفاوت باشد. حتی بچه ها آنها را دوست خواهند داشت!

این دستور را دریافت کنید

تصویر مرغ برنج و عسل در بشقاب.

2. مناقصه مرغ عسلی پخته

مرغ پخته شده طلایی با استفاده از عسل و خرده نان برای یک پوشش ترد ساخته شده است. استفاده از تنها 1 تا 2 قاشق غذاخوری عسل باعث طعم و مزه می‌شود و رطوبت را حفظ می‌کند. مرغ را در پوشش خوش طعم بریزید و در صورت تمایل مقداری چاشنی ایتالیایی اضافه کنید تا طعم بیشتری به آن ها بدهید. مرطوب و خوشمزه.

این دستور را دریافت کنید

تصویر مرغ عسلی پخته شده با پوسته نان روی بشقاب.

3. مافین بلغور جو دوسر عسل بلوبری

به یک میان وعده سالم یا یک صبحانه سریع «در حال حرکت» نیاز دارید؟ این کلوچه های عسل بلوبری فقط بلیط هستند. این مواد با استفاده از مواد سالمی مانند زغال اخته، عسل خام، بلغور جو دوسر و ماست یونانی ساخته شده‌اند، بدون اینکه شما را سنگین کنند. اگر زغال اخته ندارید – تکه های سیب نیز کار می کنند. یک دسته را هم بزنید و مواد اضافی را برای استفاده در آینده منجمد کنید.

این دستور را دریافت کنید

مافین زغال اخته عسلی پخته شده با اسنک بلغور جو دوسر.

4. اسکون بلوبری ساخته شده با عسل

جوانه های چشایی خود را با این دستور العمل آسان اسکون عسل که دارای زغال اخته است لذت ببرید. افزودن عسل به محصولات پخته شده رطوبت می بخشد. می توانید از زغال اخته تازه یا منجمد استفاده کنید – راهی عالی برای استفاده از برداشت شما. طعم های ترکیبی عسل خام و زغال اخته باعث می شود این غذای «نه خیلی شیرین» چیزی خاص باشد. اگر شیرینی بیشتری می خواهید، وقتی خنک شد با لعاب پودر قند بپاشید.

این دستور را دریافت کنید

اسکون زغال اخته عسلی خانگی روی بشقاب آبی با تصویر زنبور عسل.

5. کوکی های زغال اخته عسلی

در این دستور تهیه شیرینی ساده از طعم عسل خام، کرن بری و شکلات سفید لذت ببرید. افزودن زغال اخته خشک شده با سایر مواد ترکیب می شود تا به جوانه های چشایی شما کمک کند. یک دستور غذای خاص که برای هر روز به اندازه کافی ساده است – در عین حال به اندازه کافی خاص برای تعطیلات.

این دستور را دریافت کنید

پشته کوکی های زغال اخته عسلی در یک تصویر کاسه زرد.

6. شیرینی ترد زنبور عسل

وقتی این کلوچه های عسلی ساده را از فر بیرون می آورید، هیجان را تصور کنید. بچه ها در هر سنی به دلیل شکل های سرگرم کننده به سمت آنها کشیده می شوند.آنها از نظر بافت شبیه به شیرینی های شکری هستند اما به جای شکر دانه ریز با عسل درست می شوند. اگر می خواهید طعم آن را افزایش دهید، با دارچین بپاشید. به راحتی درست می شود و برای بعد فریز می شود. طعم ملایم کوکی که با قهوه یا چای نیز به خوبی هماهنگ می شود.

این دستور را دریافت کنید

کوکی‌های عسلی با تم زنبور عسل روی تصویر بشقاب زرد.

7. کیک زنبور عسل

این دستور العمل کیک عسلی قطعاً باید در بالای لیست دسرهای شما باشد. گاهی اوقات کیک ممکن است خشک و بی مزه شود. در این دستور العمل از عسل گل وحشی برای اضافه کردن طعم و رطوبت به خمیر کیک شما استفاده می شود. یک انتخاب فوق العاده برای صحرای بعد از شام شما – از آن به صورت ساده یا با لعاب شیرین لذت ببرید. زنبورهای فوندانت یک تم زیبا به کیک عسلی شما اضافه می کنند. ایده آل برای یک مهمانی عاشق زنبور عسل.

این دستور را دریافت کنید

کیک زنبور عسل خانگی با زنبورهای فوندانت در تصویر بالا.

8. کوکی های عسلی کره بادام زمینی

کوکی های خوشمزه کره بادام زمینی که با عسل و آرد گندم کامل تهیه شده اند. کوکی‌هایی که با کره بادام‌زمینی درست می‌شوند، مطمئناً مردم را خوشحال می‌کنند و هیچ چیز با یک فنجان قهوه بهتر نمی‌شود. اما، گاهی اوقات ممکن است کمی چرب به نظر برسند.این دستور غذا به دلیل داشتن گل خاص و عسل اضافه شده، ارزش غذایی بیشتری نسبت به یک کلوچه کره بادام زمینی دارد.

این دستور را دریافت کنید

بشقاب بزرگ زرد پر از کوکی های عسلی کره بادام زمینی.

نکاتی برای جایگزینی شکر با عسل در محصولات پخته شده

عسل توسط زنبورهای عسل درست می شود اما هنوز شکر است. شیرین و خوشمزه است اما کالری دارد، بنابراین اجازه دهید همه چیز را در حد اعتدال نگه دارید.

هنگام جایگزینی عسل در دستور غذای خود به یاد داشته باشید که این عسل مایع است. بنابراین، هنگام اضافه کردن یک فنجان عسل، ایده خوبی است که سایر مواد مایع را حدود 1/4 فنجان کاهش دهید. این به حفظ تعادل بین مواد مرطوب و خشک کمک می کند.

حتماً دیگری را امتحان کنید دستور العمل هایی با استفاده از عسل برای میان وعده ها، خوراکی ها و غذاهای خاص مانند عسل خامه ای – با دارچین یا بدون دارچین لطفا!

عسل را در انباری آشپزخانه خود نگه دارید

غذای خوب ارزان نیست، اما عسل یک سرمایه گذاری عاقلانه است و همه باید یک شیشه در دست داشته باشند. علاوه بر این، هر از چند گاهی یک قاشق غذاخوری میل کنید. عسل استفاده می شود برای خیلی چیزها

بهترین از همه، زمانی که به درستی ذخیره شود – عسل هیچوقت بد نمیشه. این بدان معنی است که شما لازم نیست نگران بیرون ریختن آن باشید. سرمایه گذاری غذایی شما بی خطر است.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعات در مورد زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

سفارش فوری عسل ♥