پخت یکی از سنتی ترین روش های طبخ غذا است. اگر زمانی را در آشپزخانه گذرانده اید، احتمالاً در برخی زمان ها چیزی پخته اید. اما شاید با استفاده از عسل در پخت و پز آشنا نباشید؟ این شیرین کننده طبیعی در واقع یک همراه عالی برای پخت است. این دستور العمل های آسان را بررسی کنید و بدهید پخت با عسل تلاش!
استفاده از عسل خام در پخت و پز

عسل خام بدون فیلتر و پاستوریزه است. این یکی از بهترین غذاهای طبیعت است که اکثر مردم می توانند مستقیماً از کندو مصرف کنند. تو می توانی لانه زنبوری خام بخورید و از عسل در خالص ترین شکل آن لذت ببرید اما اکثر مردم با انواع مایع آن آشنا هستند.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
در واقع چندین نوع مختلف عسل وجود دارد که باید امتحان کنید. شبدر، چوب ترش، توپلو، عسل شکوفه پرتقال همه محصولات طبیعی در برخی مناطق هستند. منابع شهد مورد بازدید زنبورها طعم های متفاوت و یکنواختی را به همراه دارد عسل با رنگ های مختلف یا سایه ها
اما برای استفاده از عسل در پخت، هر نوع به خوبی کار می کند. نیازی به صرف هزینه اضافی برای یک برند فانتزی نیست. من ممکن است یک تنوع رنگ روشن را پیشنهاد کنم زیرا طعم آن کمتر پررنگ است و طعم سایر مواد شما را پنهان نمی کند. در اینجا برخی از ساده های عالی وجود دارد دستور العمل های استفاده از عسل در محصولات پخته شده برای شروع
1. مرغ عسلی سرخ کن هوا
این دستور را دریافت کنید

2. مناقصه مرغ عسلی پخته
این دستور را دریافت کنید

3. مافین بلغور جو دوسر عسل بلوبری
این دستور را دریافت کنید

4. اسکون بلوبری ساخته شده با عسل
این دستور را دریافت کنید

5. کوکی های زغال اخته عسلی
در این دستور تهیه شیرینی ساده از طعم عسل خام، کرن بری و شکلات سفید لذت ببرید. افزودن زغال اخته خشک شده با سایر مواد ترکیب می شود تا به جوانه های چشایی شما کمک کند. یک دستور غذای خاص که برای هر روز به اندازه کافی ساده است – در عین حال به اندازه کافی خاص برای تعطیلات.
این دستور را دریافت کنید

6. شیرینی ترد زنبور عسل
این دستور را دریافت کنید

7. کیک زنبور عسل
این دستور را دریافت کنید

8. کوکی های عسلی کره بادام زمینی
این دستور را دریافت کنید

نکاتی برای جایگزینی شکر با عسل در محصولات پخته شده
عسل توسط زنبورهای عسل درست می شود اما هنوز شکر است. شیرین و خوشمزه است اما کالری دارد، بنابراین اجازه دهید همه چیز را در حد اعتدال نگه دارید.
هنگام جایگزینی عسل در دستور غذای خود به یاد داشته باشید که این عسل مایع است. بنابراین، هنگام اضافه کردن یک فنجان عسل، ایده خوبی است که سایر مواد مایع را حدود 1/4 فنجان کاهش دهید. این به حفظ تعادل بین مواد مرطوب و خشک کمک می کند.
حتماً دیگری را امتحان کنید دستور العمل هایی با استفاده از عسل برای میان وعده ها، خوراکی ها و غذاهای خاص مانند عسل خامه ای – با دارچین یا بدون دارچین لطفا!
عسل را در انباری آشپزخانه خود نگه دارید
غذای خوب ارزان نیست، اما عسل یک سرمایه گذاری عاقلانه است و همه باید یک شیشه در دست داشته باشند. علاوه بر این، هر از چند گاهی یک قاشق غذاخوری میل کنید. عسل استفاده می شود برای خیلی چیزها
بهترین از همه، زمانی که به درستی ذخیره شود – عسل هیچوقت بد نمیشه. این بدان معنی است که شما لازم نیست نگران بیرون ریختن آن باشید. سرمایه گذاری غذایی شما بی خطر است.