
وقتی چیزی «به اندازه پای سیب آمریکایی» است، اغلب به عنوان معیاری از میهنپرستی ذکر میشود، اما آیا میدانستید دسری که این کشور را تعریف میکند در واقع ریشه در سراسر جهان دارد؟ از پوسته گرفته تا ادویه ها و ستاره اصلی – سیب – تعداد کمی از مواد اولیه بومی ایالات متحده هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آغاز فروتنانه یکی از پای های مورد علاقه ما، این مقاله آموزنده خوشمزه توسط Reader’s Digest را بررسی کنید.
اکنون که روز یادبود، چهارم ژوئیه، و تابستان نزدیک است، پای سیب بسیار در ذهن ماست، و ما اینجا هستیم تا به شما نکات شیرینی را ارائه دهیم که چگونه پای خود را به سطح بعدی برسانید. لوازم اصلی آشپزخانه مورد علاقه ما – عزیزم!
نه تنها عسل به میزان مناسبی شیرینی اضافه می کند (حقیقت خنده دار: عسل کمی شیرینتر از شکر است، بنابراین میتوانید کمتر از آن برای رسیدن به همان شدت شیرینی استفاده کنید)، همچنین به عنوان یک مرطوبکننده عمل میکند و رطوبت را جذب میکند و آن را حفظ میکند تا اطمینان حاصل شود که پوسته پای شما با طعمی عالی از اجاق بیرون میآید و خرد میشود. . این کیفیت مرطوب کننده همچنین ثابت شده است که به افزایش ماندگاری محصولات پخته شده شما، از جمله پای ها کمک می کند.
تازه برای پخت با عسل؟ نگران نباشید، این ترفندهای چسبنده به شما کمک می کند:
- هنگامی که در دستور العمل ها، عسل را به جای شیرین کننده دانه بندی شده جایگزین می کنید، با جایگزینی عسل با حداکثر 1/2 شکری که در دستور تهیه شده است، شروع کنید.
- هنگام جایگزینی شکر به جای عسل در محصولات پخته شده:
- به ازای هر فنجان عسل استفاده شده، مایع موجود در دستور غذا را 1/4 فنجان کاهش دهید.
- به ازای هر فنجان عسل استفاده شده حدود 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید.
- دمای فر را 25 درجه کاهش دهید تا زیاد قهوه ای نشود.
- برای اندازه گیری و تمیز کردن آسان، قبل از افزودن عسل، فنجان یا قاشق را با اسپری آشپزی بپوشانید.
- یک شیشه 12 اونسی عسل برابر با یک فنجان اندازه گیری استاندارد است.
هنوز آماده تبدیل دستور العمل های خود نیستید؟ خوبه؛ ما دستور العمل آزمایش شده و واقعی خود را برای خود به اشتراک می گذاریم پای سیب ملکه زنبور عسل!
عناصر:
- 6 فنجان – سیب سبز، خرد شده و ورقه شده
- 2 T – آب لیمو
- 1 1/4 فنجان – آب سرد
- 1/3 فنجان – نشاسته ذرت
- 1 قاشق چایخوری. – دارچین
- 1/4 قاشق چایخوری – جوز هندی آسیاب شده
- 1 فنجان – عسل
- 1 کیلوگرم (15 اونس) – 2 عدد پوسته پای 9 اینچی را باز کرده و بپزید
- 1/4 فنجان – گردو، درشت خرد شده
- 1/3 فنجان – کشمش
جهت ها:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
سیب و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ بریزید. کنار گذاشتن
در یک قابلمه کوچک، آب سرد، نشاسته ذرت، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید. اضافه کردن عسل؛ خوب مخلوط کنید. روی حرارت متوسط به جوش بیاورید و مدام هم بزنید. به پختن ادامه دهید و هم بزنید تا مخلوط غلیظ و شفاف شود. مخلوط عسل داغ را روی مخلوط سیب بریزید. به طور مساوی بپوشانید.
مخلوط سیب را به بشقاب پای 9 اینچی با روکش شیرینی تبدیل کنید. گردو و کشمش را روی سیب بپاشید. پوسته دوم را روی فیلینگ قرار دهید. لبه های مهر و موم و فلوت. برای خروج بخار، شکاف هایی را در پوسته بالایی برش دهید. 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید. روی توری سیمی کاملا خنک کنید.
ما می خواهیم از تو بشنویم. چگونه از پای سیب خود لذت می برید؟ همه چیز را در نظرات زیر به ما بگویید!