
یک پیلزنر به سبک آلمانی از چمبرزبورگ، پن. در مسابقات آبجوی عسل امسال، نقره را به خانه برد و رایان ریچاردز، مدیر آبجوسازی شرکت آبجوسازی روی پیتز با ما در مورد این دمنوش صحبت کرد که هر سال شروع بهار را جشن میگیرد. با رایحه و طعم عسل شکوفه پرتقال، میخک، خامه، پرتقال و وانیل، داوران با این پیلزنر که واقعاً با عشق ساخته شده بود، به دماهای گرمتر و نسیم های خنک منتقل شدند.
ما را به ابتدای Honey Sucker Pils برگردانید. اولین بار در سال 2013 منتشر شد، درست است؟
ریشههای دستور پخت و ایدهی Honey Sucker Pils به سالی برمیگردد که در ژوئن 2013 با همسرم سارا ازدواج کردم. من از طرفداران پر و پا قرص لاگرهای تابستانی قابل نشستن هستم (فکر میکنم لاگر تابستانی سیرا نوادا و ویکتوری ترو بک لاگر در آن زمان مورد علاقه من بودند) و درست کردن یک لیگر ساده با مقداری عسل خوشمزه به نظر میرسید. بنابراین ما تصمیم گرفتیم که آبجو را به افتخار روز عروسی خود عرضه کنیم و Honey Sucker در آن روز در بین همه خانواده و دوستانمان محبوب شد.
چگونه مواد تشکیل دهنده، به خصوص عسل شکوفه پرتقال، Honey Sucker را اینقدر خاص می کند؟
Honey Sucker Pils با مالت آلمانی، رازک آمریکایی و آلمانی و دوز سالم عسل شکوفه پرتقال دم میشود. یک دسته گل از رایحه پیچ امین الدوله، طعم عسل پرتقال با تلخی جزئی که منجر به پایانی آسان میشود، غرغر میکند. ما تمام عسلی را که از عرضهکننده خود تهیه میکردیم چشیدیم و به این نتیجه رسیدیم که شکوفه پرتقال مورد علاقه ما است و در یک لیگر بهار/تابستان عالی است. طعمها/رایحههای سبک، تازه و شیرین عسل پرتقال مکمل مخمر خامهای آلمانی است و تضاد خوبی با تلخی رازک دارد.
به نظر شما نیروی محرکه که چرا داوران در مسابقه به سمت این آبجو گرایش پیدا کردند چیست؟
- سبک هیبریدی منحصر به فرد: بسیاری از کارخانه های آبجوسازی، یک آبجو به سبک آلمانی با عسل درست می کنند. ما از همه مالت ها، رازک و مخمر آلمانی برای دم کردن این آبجو قبل از افزودن عسل به محصول استفاده می کنیم.
- قابلیت نوشیدن: تعادل کاملی بین تلخ و شیرین وجود دارد و طعم عسل پرتقالی در پایان باقی مانده است که باعث میشود بیشتر به سراغتان بیایید. در 5% ABV این یک آبجو جلسه عالی است.
- طعم: این آبجو یک تن طعم پرتقال، آب نبات و عسل را در ابتدا بسته بندی می کند که از مالت، مخمر و عسل سرچشمه می گیرد، اما در قسمت پشتی به دلیل ریزش آبجو و سویه مخمر تمیز می شود.

با نحوه استفاده از عسل در این آبجو همراه باشید. می خواستی عسل چه نقشی در آبجو بازی کند؟
عسل را در زمان تخمیر اولیه محصول اضافه می کنیم. ما می خواهیم طعم و عطر عسل شکوفه پرتقال بدرخشد و در خط مقدم جوانه های چشایی قرار گیرد، بنابراین در این مرحله از فرآیند به مقدار کافی عسل اضافه می کنیم. این همچنین تضمین می کند که تمام قندهای قابل تخمیر عسل توسط مخمر مصرف می شود و مخمر تخمیر را به پایان می رساند. هنگامی که مخمر قندهای قابل تخمیر عسل را مصرف کرد، طعم و عطر فوقالعادهای از عسل پرتقال در آبجو باقی میماند، بدون اینکه شیرینی اضافی از عسل باقی مانده در نوشیدنی باقی بماند.
وقتی جرعه ای از قرص های مکنده عسل می خورید، چیز مورد علاقه شخصی شما در مورد آبجو چیست؟
این یک تجربه شبیه نیروانای مایع است. در روی پیتز شعار ما “هنر مایع” است. هر برندی با یک داستان شروع می شود و سپس یک نقاشی برای برند و برچسب ایجاد می شود. Honey Sucker Pils نامی عالی و آثار هنری شگفت انگیز دارد. این هنر یک نقاشی اصیل با رنگ روغن روی بوم بود که توسط ویل همسلی از ایستون، MD ساخته شده بود. این یکی مطمئنا یکی از بهترین های اوست. من هیچ چیز دیگری مانند آن را در بازار پیدا نمی کنم. برچسب یک اثر هنری است، نام آن برجسته است، و نوشیدنی فوق العاده منحصر به فرد، قیمت مناسب، خوشمزه و نوشیدنی بسیار بالا است. آبجو مورد علاقه شخصی من که اینجا در روی پیتز با بیش از 50 دستور پخت مختلف درست می کنیم. آبجو عالی در تمام طول سال.
برای اطلاعات بیشتر در مورد مسابقه آبجو عسل به http://honeybeercompetition.com/ مراجعه کنید.