
سپتامبر اینجاست که به این معنی است که پاییز نزدیک است. این زمانی از سال است که همه به آن طعم های خوشمزه پاییزی فکر می کنند، مانند سیب، گلابی و کدو تنبل، اوه من! و چه چیزی بهتر از عسل با همه بهترین طعم های پاییزی جفت می شود؟
آیا می دانستید که علاوه بر آغاز ماز ذرت، وصله کدو تنبل و فصل دم، شهریور ماه ملی عسل نیز هست؟ درست است؛ ما در تمام ماه شیرین کننده مادر طبیعت را جشن گرفته ایم!
هیئت ملی عسل (NHB) همیشه اهمیت زنبورهای عسل را برای تامین غذای ما و فواید عسل در رژیم غذایی ما تشخیص داده است. بنابراین، در سال 1989، NHB با وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) همکاری کرد تا عسل و زنبورهایی را که آن را تولید می کنند، ستایش کنند و به این ترتیب، سپتامبر رسما ماه ملی عسل در نظر گرفته شد. ما مطمئن هستیم که برخی از شما میپرسید: “چرا سپتامبر؟” پاسخ کاملاً مناسب است، به این دلیل که بیشتر عسل ایالات متحده ما در این زمان برداشت می شود.
در حالی که زنبورهای عسل به خاطر طلای مایع خوشمزه همنام خود شناخته شده اند، کار گرده افشانی آنها بسیار ارزشمند است (اما اگر شما داشته است ارزش آن تقریباً 17 میلیارد دلار برآورد شده است. زنبورهای عسل بیشتر سال را با گرده افشانی 35 درصد از عرضه جهانی غذا می گذرانند. در واقع، 90 محصول مختلف برای گرده افشانی به زنبورداران و زنبورهای عسل متکی هستند، از جمله بسیاری از میوه ها، سبزیجات، آجیل و حبوبات مورد علاقه ما. از سیب و گیلاس در واشنگتن و زغال اخته در غرب میانه گرفته تا کدو تنبل و زغال اخته در امتداد ساحل شرقی، زنبورهای عسل محصولات زراعی را در تمام 50 ایالت گرده افشانی می کنند که بسیاری از آنها در طول فصل گرده افشانی مسیرهای مختلفی را طی می کنند. در اینجا می توانید درباره سفرهایی که آنها انجام می دهند بیشتر بدانید.
اکنون بیش از هر زمان دیگری، مردم به دنبال مواد طبیعی هستند و به سختی می توان چیزی خالص تر و طبیعی تر از عسل یک ماده ای را تصور کرد. عسل یک ماده اولیه است که افراد می توانند با استفاده از آن در هر دو کاربرد آشپزی و همچنین یافتن راه های جدید و ابتکاری برای استفاده از آن احساس خوبی داشته باشند. خواه اضافه کردن شیرینی اضافی به پای سیب مورد علاقه شما، افزایش ماندگاری نان کدو تنبل معروف شما (امیدواریم با پنیر خامه ای در وسط) یا متعادل کردن پیچیده ترین دستور کوکتل شما، تطبیق پذیری عسل در آشپزخانه باعث می شود پاییز اصلی که هرگز نمی دانستید که دارید.
به افتخار ماده مورد علاقه خود، ما 12 دستور غذا داریم که نه تنها برخی از بهترین محصولات و طعم های فصل را برجسته می کند، بلکه فواید و تطبیق پذیری عسل را نیز برجسته می کند. این دستور العمل ها مطمئناً قلب شما را گرم و شکم شما را سیر نگه می دارند.
ما می خواهیم از تو بشنویم! غذاهای پاییزی مورد علاقه شما چیست؟ قطع صدا در زیر قسمت نظرات. و به قول معروف، “پاییز مبارک، شما!”