
سنت هلنا مکانی برای “زنبور عسل” برای اجلاس غذا و نوشیدنی عسل در سال 2016 بود که عملیات خدمات غذایی با حجم بالا را هدف قرار می داد. تقریباً یک دوجین شرکتکننده از چندین روز آموزش همهجانبه عسل و زمان آشپزخانه در پردیس گریستون مؤسسه آشپزی آمریکا (CIA) واقع در دره زیبای ناپا لذت بردند. این اجلاس که برای کشف تطبیق پذیری عسل، از شیرین تا طعم دار و در قسمت های مختلف روز طراحی شده است، الهام بخش متخصصان مواد غذایی و نوشیدنی است تا راه های جدید و خلاقانه ای برای برجسته کردن این ماده طلایی پیدا کنند.
شرکت کنندگان سرآشپز و میکسولوژیست از سراسر کشور آمده بودند و نمایندگی انواع رستوران های زنجیره ای و سایر عملیات ها را بر عهده داشتند. از روبیو تا تگزاس رودهاوس تا دیزنی، شرکتکنندگان دورهای تصادفی در همه چیز از انواع عسل گرفته تا ترکیب عسل و الکل با نمایش کوکتل از استاد میکسولوژیست کیم هاسارود داشتند. زنبوردار، نویسنده و تولید کننده عسل، مارینا مارچس نیز در جلسه Honey 101 رهبری گروه را برعهده داشت و پس از آن یک مزه عسل هشت گونه، همراه با عسل زده شده و لانه زنبوری انجام شد.
اما این فقط یک کندو از فعالیت در کلاس درس نبود. شرکتکنندگان همچنین میتوانستند برای یک گشت و گذار در زنبورستان، یک سفر میدانی به مزرعه زار لانگ میدو داشته باشند. مطابق با موضوع «کندو تا میز»، متخصصان غذا و نوشیدنی همچنین از یک ناهار در رستوران Farmstead با عسل Long Meadow Ranch لذت بردند، که فقط برای زمانی که بتوانند دانش جدید خود را دریافت کنند و شروع به استفاده از آن کنند، الهام بیشتری به آنها می داد. آن را در آشپزخانه
با طیف وسیعی از گونههای عسل که از بین آنها انتخاب میشد، سرآشپزها و میکسولوژیستها دو فرصت (یکی در عصر دوم و دیگری صبح روز بعد) داشتند تا خلاقیت خود را در آشپزخانه بیحساب کنند. شرکت کنندگان با هدایت پروفسور سیا، سرآشپز آلمیر دا فونسکا، هم دستور العمل های موجود شامل عسل و هم غذاهای جدید تولید کردند. از یونجه گرفته تا عسل گندم سیاه و کاری گرفته تا کوکتل، غذاهایی که از آن وعدههای غذایی به دست میآمدند، خوشمزه، الهامبخش بودند و مطمئناً تفاوتهای ظریف و طعمهای هر عسل و آموختههای جدید شرکتکنندگان را برجسته میکردند.
ما مشتاقانه منتظریم ببینیم این سرآشپزها و میکسولوژیست ها بر اساس تجربه اجلاس عسل 2016 چه دستور العمل های هیجان انگیز دیگری ارائه می دهند!