
در صنعت آبجوسازی، همکاریها امری عادی است و فرصتهای خوبی را برای دو کارخانههای آبجو فراهم میکند تا با هم گرد هم آیند و دستوری تهیه کنند که با هر دو سبک دمآوری فردی آنها صحبت میکند. با این حال، همکاری اخیر بین Ales Artisan Perennial از سنت لوئیس و Resident Culture Brewing از شارلوت، کارولینای شمالی، چیزی جز رایج نبود.
این همکاری با دعوت به اجلاس آبجو عسل 2019 در سنت لوئیس و کمک هیئت ملی عسل (NHB)، از عسل هر ایالت محل تولید آبجوسازی به عنوان بخشی از همکاری IPA عسل خشک دوبل استفاده کرد که در طول ملی عسل منتشر شد. ماه.
برای مصرف کنندگان آبجو دستی، استفاده از عسل در یک IPA ممکن است غیر شهودی به نظر برسد، زیرا این سبک از آبجو به خاطر طعم های تلخ و آبدار رازک معروف است. با این حال، نقش عسل در دم کردن به دلیل قابلیت تخمیر آن فراتر از شیرین کردن است. هنگامی که عسل قبل از تخمیر اضافه می شود، تقریباً تمام قندهای موجود در عسل تخمیر می شوند و هیچ شیرینی ایجاد نمی کنند، بلکه در عوض عمق طعم و عطر گلی را ایجاد می کنند.
در یک IPA، این عمق طعم لبه های خشن رازک را صاف می کند و نت های گلی و میوه ای را بالا می برد. علاوه بر این، استفاده از عسل در آبجو نیز باعث ایجاد آبجوی ترد و با طراوت می شود.
برای همکاری Perennial Artisan Ales و Resident Culture Brewing، این تیم عسل چوب ترش کارولینای شمالی و عسل گل وحشی میسوری را به عنوان نماینده ایالت اصلی هر کارخانه آبجوسازی تهیه کرد. این دو عسل دارای مشخصات طعمی کاملا منحصر به فرد اما مکمل بودند. عسل گل وحشی میسوری حاوی مواد معطر قابل توجهی بود که در آبجو نهایی وارد شد و عسل چوب ترش خاکی بودن و پیچیدگی را به طعم آبجو اضافه کرد.
آبجو که Honeydewdz نام داشت، یک روز پس از اجلاس آبجو عسل 2019 در سنت لوئیس دم کرد و NHB برای روز دم کردن آماده بود (ما حتی دستمان را «چسبان» کردیم و به اضافه کردن عسل به گرداب کمک کردیم!). از Chris Kinast از Perennial Artisan Ales و Chis Tropeano از Resident Culture Brewing تشکر می کنیم که طناب های اولین روز دم کردن ما را به ما نشان دادند!
روز بسیار خوبی بود و ما مفتخریم که با این دو آبجوسازی بزرگ برای جشن گرفتن ماه ملی عسل همکاری کردیم. اگر در سنت لوئیس هستید، آبجو در Perennial Artisan Ales در قوطیهای پیشکش یا در قوطیهای آماده موجود است.