
اعتبار عکس: Caledonia Spirits
چه راهی بهتر از نوشیدن یک کوکتل برای پایان یک ماه شلوغ ملی عسل! به ویژه، زانوهای زنبور عسل. تنها با سه ماده (جین، شربت عسل و آب لیمو)، دستور العمل این کوکتل ممکن است ساده باشد، اما تاریخچه آن پیچیده است.
A Bee’s Knees به عنوان یک کوکتل ممنوعه طبقه بندی می شود، به این معنی که این نوشیدنی در دهه 1920 اختراع و مورد علاقه بود، زمانی که نوشیدن غیرقانونی بود. جین روح پایه است، و از آنجایی که تولید الکل غیرقانونی بود، مردم و سخنرانان تمام تلاش خود را کردند تا تلاش های تقطیر خود را پنهان کنند. مشروبات الکلی خانگی، مانند جین، اغلب با آب از شیر وان حمام پر میشد، از این رو جین وان حمام نامیده میشد.
همانطور که می توانید تصور کنید، این ارواح خانگی اغلب بسیار وحشتناک بودند و برای خوش طعم کردن آنها باید به صورت یک کوکتل درست شوند. در مورد زانوهای زنبور عسل، از شربت عسل و آب لیمو برای پوشاندن طعم بد جین استفاده شد.
این کوکتل 100 ساله به لطف تعادل کامل شربت ساده عسل و آب لیمو زنده مانده و رشد کرده است. نه خیلی شیرین، نه خیلی ترش…فقط عالی. با نتهای گلی جین ترکیب میشود و شما یک کوکتل روشن و با طراوت خواهید داشت که میتوانید در تمام طول سال و بهویژه هفته آخر سپتامبر از آن لذت ببرید.
دوستان ما در Caledonia Spirits هفته زانوهای زنبور را سال گذشته راه اندازی کردند تا توجه را به اهمیت زنبورهای عسل در سیستم غذا و نوشیدنی جلب کنند. در طول هفته، بارها و رستورانهای شرکتکننده در سراسر کشور کوکتلهای Bee’s Knees سرو میکنند و بخشی از سود خود را به سازمانهایی که از سلامت صنعت زنبور عسل حمایت میکنند اهدا میکنند.
هفته زانوهای زنبور عسل امسال 24 تا 30 سپتامبر است که نزدیک به یک ماه شلوغ ملی عسل است. Caledonia Spirits نقشه ای از همه مکان های شرکت کننده ایجاد کرده است که در آن می توانید یک کوکتل عالی در حین کمک به زنبورهای عسل میل کنید.
اگر در نزدیکی شما مؤسسه شرکت کننده ای وجود ندارد، با پیروی از این دستور، زانوهای زنبور عسل را در خانه درست کنید.

دستور العمل زانوهای زنبور عسل
ارائه شده توسط Caledonia Spirits
عناصر:
- 2 اونس جین
- 75 اونس آب لیمو
- .75 اونس شربت عسل (2:1)*
- لیمو برای تزئین
- اسطوخودوس (اختیاری چاشنی اضافه شده)
آماده سازی:
به یک شیکر پر از یخ، جین، آب لیمو، شربت عسل را اضافه کنید و به شدت تکان دهید. در یک لیوان کوکتل خنک بریزید. تزئین را اضافه کنید.
*با مخلوط کردن یک فنجان عسل با نصف فنجان آب یک شربت عسل ۲:۱ درست کنید. در قابلمه را به آرامی حرارت دهید تا عسل با آب مخلوط شود. قبل از استفاده در یخچال قرار دهید.