
بیش از 14000 آبجوساز و متخصص صنعت آبجوسازی در ماه آوریل برای شرکت در کنفرانس سالانه Craft Brewers به مایل های سیتی سفر کردند. هیئت ملی عسل (NHB) طی پنج سال گذشته در این نمایشگاه به نمایش گذاشته است و به آبجوسازان در مورد طعم و نقش های کاربردی بسیاری که عسل در آبجو ایفا می کند، آموزش داده است.
از ساعت 9 صبح تا 5 بعدازظهر، غرفه ما مملو از آبجوسازانی بود که علاقه مند به یادگیری در مورد انواع عسل بودند و در مورد آخرین آبجوی ساخته شده با عسل خود به ما می گفتند. ما تعداد زیادی از دوستان و فارغ التحصیلان Honey Beer Summit را دیدیم و توجه زیادی را برای مسابقه آبجو عسل آینده خود جلب کردیم (www.honeybeercompetition.com).
ما همچنین به این سه روند کلیدی اشاره کردیم که در این نمایشگاه در مورد آنها صحبت شد و بر آبجوی که در تابستان امسال و در سال 2020 می نوشید تأثیر می گذارد.
شوق IPA ادامه دارد
در صنعت آبجو صنایع دستی، IPA ها باعث فروش، حجم و علاقه می شوند. چندین سال است که همینطور بوده و هیچ نشانه ای از کاهش فروش IPA وجود ندارد. در واقع، این دسته در حال گسترش به سبکهای منطقهای IPA مانند IPAهای محبوب نیوانگلند Hazey و همچنین IPAهای بروت فوقالعاده خشک است. ما همچنین شاهد استفاده از مقدار قابل توجهی از عسل در IPA از نظر طعم و مزه و عملکرد هستیم.
به عنوان یک طعم، عسل شیرینی را به IPA ها می دهد تا لبه های تلخی که برخی رازک می توانند ایجاد کنند را متعادل کند. از جنبه عملکردی، عسل اضافه شده در مرحله جوش فرآیند دم کردن، ABV یک IPA را بدون ایجاد شیرینی افزایش می دهد، زیرا قندهای موجود در عسل قبل از ساختن آن در بطری یا قوطی تخمیر می شوند.
آبجو سبک، پایان ترد
آبجوهای سبک زمانی تنها حوزه آبجوی غیرکاردستی بودند، با آبجوسازهای غول پیکر جهانی مانند Anheuser-Busch Inbev و MillerCoors که با ایجاد آبجو با طعم، کالری و محتوای الکل سبک برای مصرف کنندگان رقابت می کردند. آبجوسازی های صنایع دستی سعی می کنند با ارائه آبجوهای کم کالری و کم الکل، اما با طعم و مزه، برخی از این مصرف کنندگان را جذب کنند.
برای بسیاری از آبجوسازان صنایع دستی، عسل راه حلی برای تهیه آبجو و آبجو با نوشیدنی آسان است. قندهای ساده موجود در عسل از این آبجوها تخمیر میشوند و عطر فوقالعادهای را القا میکنند و در عین حال بدن آبجو را سبکتر میکنند و ظاهری شفاف را ارائه میدهند.
حالا برای چیزی متفاوت… مید
در نمایشگاه آشکار بود که هر آبجوسازی به دنبال چیز یا نقطه تمایز بزرگ بعدی است. بسیاری از آبجوسازانی که در غرفه NHB توقف کردند به مید علاقه مند بودند و اینکه چگونه می توانند آبجوسازی خود را با سرو این شراب عسل تشخیص دهند. واضح است که ما از طرفداران پر و پا قرص مید هستیم و بسیار خوشحال بودیم که همه چیز را به آبجویان بگوییم که چگونه این شراب عسلی میتواند در سبکهای مختلف، از خشک گرفته تا شیرین و میوهدار باشد. ما انتظار داریم که تعداد بیشتری از آبجوسازان را ببینیم که هم مید را که نوشیدنی هایی مانند شراب و هم مید گازدار که نوشیدنی هایی مانند آبجو ارائه می دهند.
ما می خواهیم از تو بشنویم! آیا آبجوی مورد علاقه تهیه شده با عسل دارید؟ در مورد آن در نظرات زیر به ما بگویید.