تهیه قهوه طراح خود در خانه می تواند بسیار سرگرم کننده باشد. و بدون شک، بسیار ارزان تر از خرید هر روز آنها است. شما همچنین این آزادی را دارید که با مواد تشکیل دهنده آزمایش کنید و بدانید در آن فنجان چه می گذرد. استفاده از عسل برای شیرین کردن نوشیدنی های قهوه راهی عالی برای افزودن مقداری شیرینی طبیعی است. سعی کن اینو درست کنی هانی بی لاته در آشپزخانه خودتان و ممکن است یک مورد علاقه جدید داشته باشید.

درست کردن هانی لاتس در منزل
هیچ چیز به اندازه یک نوشیدنی قهوه خوب نیست که شما را از خواب بیدار کند و صبح به آنجا بروید. اما، وای – این چیزها گران هستند. و چه کسی می داند واقعاً چه چیزی در آنجا می رود؟ برخی از افراد از استفاده از عسل در نوشیدنی های قهوه خود لذت می برند.
عسل یک شیرین کننده طبیعی است. بله، شکر است و بنابراین کالری دارد. با این حال، از آنجایی که عسل شیرینتر از شکر گرانول معمولی است، ممکن است بتوانید کمتر از آن در دستور العملهای خود استفاده کنید.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
این غذای مخصوص که توسط زنبورهای عسل از شهد گیاهی تهیه میشود، برای استفاده زنبورها در ماههای سرد زمستان در کندو نگهداری میشود. خوشبختانه، این حشرات سخت کوش می توانند بسیار بیشتر از آنچه نیاز دارند، تولید کنند.
زنبورداران عسل اضافی را برداشت کنید در پایان فصل عسلی که به درستی ذخیره شده باشد تقریبا برای همیشه ماندگار است و می توان از آن به طرق مختلف استفاده کرد.
مثل تو لاته زنبور عسل خود را درست کنید، باید کمی در مورد مقدار مواد آزمایش کنید. چیزی که برای یک نفر شیرین است، ممکن است برای دیگری بی مزه به نظر برسد. ذائقه همیشه از فردی به فرد دیگر کمی متغیر است.
راه دیگر برای ایجاد تنوع در قهوه استفاده از آن است انواع مختلف عسل. طعم هر کوزه ای یکسان نیست زیرا از منابع مختلف شهد می آید. عسل تیره تر قوی تر است در حالی که رنگ های روشن ملایم تر هستند.
پیدا کردن بهترین عسل برای شما نیاز به کمی آزمون و خطا دارد. اوه نه، شما باید یک قهوه دیگر بنوشید تا ببینید آیا این قهوه بهتر است؟ من فکر می کنم شما این را دارید – می توانید آن را انجام دهید.

عناصر:
اسپرسو: شات اسپرسو شروع اساسی برای تقریبا هر لاته است. انواع مختلفی در شات ها وجود دارد، اما در ابتدایی ترین شکل آن، هر نوشیدنی یک شات اسپرسو دریافت می کند. این مقدار کمی مایع است که بسیار قوی است.
البته، در صورت تمایل می توانید دو یا سه شات اسپرسو اضافه کنید، اما آن را رها کنید که هر چه نوشیدنی قوی تر باشد، احتمال غلبه بر ته رنگ های گلی عسل بیشتر می شود.
دستگاه های اسپرسوساز به قیمت هزاران دلار به فروش می رسند یا می توانید یکی را با قیمت زیر 30 دلار در یک فروشگاه محلی خریداری کنید. کاری را که می توانید انجام دهید، همیشه می توانید بعداً ارتقا دهید.
برخی از علاقه مندان به قهوه فقط از دانه های قهوه قوی برای اسپرسو استفاده می کنند. برو جلو، من نمی گویم.
شیر: شیر بخارپز شده به درستی جزء مهمی از لاته زنبور عسل من است. شما انتخاب های زیادی دارید که باید در نظر بگیرید. برخی از مردم شیر کامل معمولی را ترجیح می دهند، اما 2٪ مورد علاقه دیگران است. برخی از مصرف کنندگان قهوه از شیر سویا یا شیر بادام در نوشیدنی های خود لذت می برند.
عسل: من همیشه ترجیح می دهم از عسل خام در هر یک از دستور پخت هایم استفاده کنم. این فقط یک اولویت شخصی است، بنابراین می توانید از هر نوع دلخواه استفاده کنید. عسل اصلی اغلب به نام “گل وحشی” نامیده می شود زیرا ترکیبی از بسیاری از منابع شهد است.
اگر می خواهید واقعا خلاق باشید، یک لاته زنبور عسل با عسل شکوفه پرتقال، شبدر یا گندم سیاه درست کنید (فقط به نام چند.)
دارچین: دارچین یک تاپر محبوب است که به بسیاری از دستور العمل ها اضافه می شود. پاشیدن مقداری دارچین آسیاب شده روی کف لاته زنبور عسل ظاهر و طعم خاصی به آن می دهد. با این حال، اختیاری است – ممکن است جوز هندی را ترجیح دهید یا اصلاً هیچ.

دستور العمل زنبور عسل لاته
با این دستور غذای لاته زنبور عسل از درست کردن لاته خود لذت ببرید. اسپرسو، شیر بخار پز، عسل خام – چه چیزی را دوست ندارید.
- 1 شلیک کرد اسپرسو (می توان از 2 یا 3 استفاده کرد)
- 8 اونس شیر 2% (بخار پز)
- 3 قاشق غذاخوری عسل (خام 2-3 قاشق غذاخوری)
- 1 خط تیره دارچین آسیاب شده (یا جوز هندی)
- 1 خدمت کردن خامه زده شده (اختیاری)
خدمت رسانی: 12اونسکالری: 399کیلو کالریکربوهیدرات ها: 65gپروتئین: 8.3gچربی: 13.9gفیبر: 0.4gکلسیم: 300میلی گرم
این تنها یک راه کوچک برای افزودن عسل به رژیم غذایی شماست. و اگر کسی هستید که به طعم عسل اهمیت نمی دهید (اوه من!) – خوب این یک راه خوب برای اضافه کردن مقداری به منوی خود است.
دیگر چیزهای عسل به جفت
عسل اضافه شده به چای یا قهوه، عملی است که قدمت آن به قرون گذشته باز می گردد. ولی، عسل کاربردهای زیادی دارد داخل و خارج از آشپزخانه
اگر برای همراهی نوشیدنی قهوه خاص خود به یک غذای پخته با تم عسلی نیاز دارید، در مورد اینها چطور؟ اسکون زغال اخته عسلی? یا اگر چیزی سبک تر و تردتر برای شما جذاب است.. کوکی های عسلی ترد خوب کار کنید.