هانی بی لاته {کمال شیرین}


درست کردن قهوه طراح خود در خانه می تواند بسیار سرگرم کننده باشد. و بدون شک، بسیار ارزان تر از خرید هر روز آنها است. شما همچنین این آزادی را دارید که مواد تشکیل دهنده را آزمایش کنید و بدانید در آن فنجان چه می گذرد. استفاده از عسل برای شیرین کردن نوشیدنی های قهوه راهی عالی برای افزودن مقداری شیرینی طبیعی است. سعی کن اینو درست کنی هانی بی لاته در آشپزخانه خودتان و ممکن است یک مورد علاقه جدید داشته باشید.

درست کردن هانی لاتس در منزل

لاته زنبور عسل خانگی با دارچین در یک تصویر فنجان تم زنبور عسل.

هیچ چیز مانند یک نوشیدنی قهوه خوب نیست که شما را از خواب بیدار کند و صبح به آنجا بروید. اما، وای – این چیزها گران هستند. و چه کسی می داند واقعا چه چیزی در آنجا می رود؟ برخی از افراد از استفاده از عسل در نوشیدنی های قهوه خود به جای شکر معمولی لذت می برند – من نیز.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.

عسل یک شیرین کننده طبیعی است. بله، شکر است و بنابراین کالری دارد. با این حال، از آنجایی که عسل شیرین‌تر از شکر گرانول معمولی است، ممکن است بتوانید کمتر از آن در دستور العمل‌های خود استفاده کنید.

ساخته شده توسط زنبورهای عسل از شهد گیاهیاین غذای مخصوص برای استفاده زنبورها در ماه های سرد زمستان در کندو نگهداری می شود. خوشبختانه، این حشرات سخت‌کوش می‌توانند بسیار بیشتر از نیاز خود تولید کنند.

زنبورداران عسل اضافی را برداشت کنید در پایان فصل عسلی که به درستی ذخیره شده باشد تقریبا برای همیشه ماندگار است و می توان از آن به طرق مختلف استفاده کرد.

مثل تو لاته زنبور عسل خود را درست کنید، باید کمی در مورد مقدار مواد آزمایش کنید. چیزی که برای یک نفر شیرین است، ممکن است برای دیگری بی مزه به نظر برسد. ذائقه همیشه از فردی به فرد دیگر کمی متغیر است.

راه دیگر برای ایجاد تنوع در قهوه، استفاده از آن است انواع مختلف عسل. طعم هر کوزه ای یکسان نیست زیرا از منابع مختلف شهد می آید.

اگرچه همیشه درست نیست – رنگ عسلی می تواند اشاره ای به طعم مورد انتظار بدهد. عسل تیره تر قوی تر است در حالی که رنگ های روشن ملایم تر هستند.

پیدا کردن بهترین عسل برای شما نیاز به کمی آزمون و خطا دارد. اوه نه، شما باید یک قهوه دیگر بنوشید تا ببینید آیا این قهوه بهتر است؟ من فکر می کنم شما این را دارید – می توانید آن را انجام دهید.

مواد و مواد مورد نیاز برای ساخت تصویر لاته عسلی.

عناصر

اسپرسو: شات اسپرسو شروع اساسی برای تقریبا هر لاته است. انواع مختلفی در شات ها وجود دارد، اما در ابتدایی ترین شکل آن، هر نوشیدنی یک شات اسپرسو دریافت می کند. این مقدار کمی مایع است که بسیار قوی است.

البته، اگر می‌خواهید می‌توانید دو یا سه شات اسپرسو اضافه کنید، اما بدانید که هر چه نوشیدنی قوی‌تر باشد، شانس بیشتری برای غلبه بر ته‌رنگ‌های گلی عسل دارد.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعاتی درباره زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

دستگاه های اسپرسو به قیمت هزاران دلار به فروش می رسند یا می توانید با قیمت زیر 30 دلار در یک فروشگاه محلی خریداری کنید. کاری را انجام دهید که توانایی مالی دارید، همیشه می توانید بعدا ارتقا دهید.

برخی از علاقه مندان به قهوه فقط از دانه های قهوه قوی برای اسپرسو استفاده می کنند. برو جلو، من نمی گویم.

شیر: شیر بخار پز مناسب مهم است جزء لاته زنبور عسل من. شما انتخاب های زیادی دارید که باید در نظر بگیرید. برخی از مردم شیر کامل معمولی را ترجیح می دهند، اما 2٪ مورد علاقه دیگران است. برخی از مصرف کنندگان قهوه از شیر سویا یا شیر بادام در نوشیدنی های خود لذت می برند.

عسل: من همیشه ترجیح می دهم استفاده کنم عسل خام در هر یک از دستور العمل های من این فقط یک اولویت شخصی است، بنابراین شما می توانید از هر نوع که ترجیح می دهید استفاده کنید. عسل اصلی اغلب به نام “گل وحشی” نامیده می شود زیرا ترکیبی از بسیاری از منابع شهد است.

اگر می خواهید واقعا خلاق باشید، با آن یک لاته زنبور عسل درست کنید شکوفه پرتقال، عسل شبدر یا توپلو (فقط به نام چند مورد.)

دارچین: دارچین یک تاپر محبوب است که به بسیاری از دستور العمل ها اضافه می شود. پاشیدن مقداری دارچین آسیاب شده روی کف لاته زنبور عسل ظاهر و طعم خاصی به آن می دهد. با این حال، اختیاری است – ممکن است جوز هندی را ترجیح دهید یا اصلاً هیچ.

این تنها یک راه کوچک برای افزودن عسل به رژیم غذایی شماست. و اگر کسی هستید که به طعم عسل اهمیت نمی دهید (اوه من!) – خوب این یک راه خوب برای اضافه کردن مقداری به منوی خود است.

دیگر چیزهای عسل به جفت

عسل به چای اضافه شده است یا قهوه تمرینی است که قدمت آن به قرون قبل باز می گردد. بیایید با آن روبرو شویم، این یکی از اولین راه ها برای شیرین کردن هر نوشیدنی یا غذایی بود.

در نوشیدنی های سرد نیز عالی است – این را امتحان کنید دستور تهیه لیموناد عسل. در اینجا نیز طعم عسل استفاده شده بر طعم پایانی لیموناد شما تأثیر می گذارد.

یکی دیگر از خوراکی های جالب درست کردن است بستنی های عسلی خانگی با ماست یونانی و انواع توت های دلخواه. من ماست را دوست ندارم – اما با توت ها و عسل کافی … آنقدرها هم بد نیست.

اگر برای همراهی نوشیدنی قهوه خاص خود به یک غذای پخته با تم عسلی نیاز دارید، اینها را چطور؟ اسکون زغال اخته عسلی?

یا اگر چیزی سبک تر و تردتر برای شما جذاب است.. کوکی های عسلی ترد خوب کار کنید. و اگر واقعاً می‌خواهید لبخند را به صورت کودک بیاورید، اینها را شلاق بزنید کیک زنبور عسل پاپ می کند.

اما فراموش نکن، عسل کاربردهای زیادی دارد داخل و خارج از آشپزخانه نگه داشتن آن در انبار چیز خوبی است.

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

لاته زنبور عسل خانگی با دارچین در یک تصویر فنجان تم زنبور عسل.

دستور العمل زنبور عسل لاته

شارلوت اندرسون @ Carolina Honeybees, LLC

با این دستور غذای لاته زنبور عسل از درست کردن لاته خود لذت ببرید. اسپرسو، شیر بخار پز، عسل خام – چه چیزی را دوست ندارید.

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

زمان کل 15 دقیقه

دوره نوشیدنی

غذا آمریکایی

خدمات 1 خدمت کردن

کالری 399 کیلو کالری

  • 1 شلیک کرد اسپرسو (می توان از 2 یا 3 استفاده کرد)
  • 8 اونس شیر 2% (بخار پز)
  • 3 قاشق غذاخوری عسل (خام 2-3 قاشق غذاخوری)
  • 1 خط تیره دارچین آسیاب شده (یا جوز هندی)
  • 1 خدمت کردن خامه زده شده (اختیاری)

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

خدمت: 12اونسکالری: 399کیلو کالریکربوهیدرات ها: 65gپروتئین: 8.3gچربی: 13.9gفیبر: 0.4gکلسیم: 300میلی گرم



سفارش فوری عسل ♥