
عسل به دلیل تطبیق پذیری و طعم خالص و طبیعی، افزودنی فوق العاده برای هر وعده غذایی است و به لطف مهمان سه بار سرآشپز جیمز بیرد، راب کورلیس، ترفندهای این حرفه را آموخته ایم. سرآشپز کورلیس به طور منظم از عسل استفاده می کند، بنابراین ما او را به چالش کشیدیم تا راه های جدیدی برای استفاده از عسل در کاربردهای مد روز ایجاد کند. در نتیجه، او احساس کرد که به طرز باورنکردنی #Inspired By Honey احساس می کند و می خواهد همین کار را برای شما انجام دهد.
پخت و پز با عسل می تواند اثرات متفاوتی داشته باشد، بنابراین خوب است بسته به نوع پختی که انجام می دهید، آن را در زمان های خاصی اضافه کنید یا به روش های خاصی از آن استفاده کنید. سرآشپز کورلیس در آشپزخانه خانه خود نکاتی را ارائه کرد که برای آشپزها در هر سطحی از تجربه عسلی مفید است.
نکات سریع برای پخت و پز و پخت با عسل:

با حسن نیت از راب کورلیس، برای هیئت ملی عسل
ایده های خلاقانه برای نحوه ترکیب عسل در سس ها، اسپری ها و کره ها.
تطبیق پذیری سس ها، روغن ها، کره ها و مخلوط های عسل منحصربفرد باعث می شود که به راحتی احساس الهام کنید و غذاها را بدون تلاش زیاد وسوسه انگیز نگه دارید. ترکیب عسل با مواد روزمره که قبلاً در انبار یا یخچال وجود دارد، یک راه خلاقانه برای اضافه کردن طعمی خوشمزه به یک غذای سنتی است.

با حسن نیت از راب کورلیس، برای هیئت ملی عسل
نکته برای میزبان – چگونه بشقاب های پنیر فراموش نشدنی درست کنیم.
درک نحوه جفت کردن پنیرها همیشه آسان نیست. خوشبختانه، سرآشپز Corliss یک برگه تقلب برای نحوه جفت کردن انواع مختلف عسل با انواع پنیر برای بهبود بافت و طعم هر یک از مواد ارائه کرده است.


با حسن نیت از راب کورلیس، برای هیئت ملی عسل
دستور پخت:
سرآشپز کورلیس با الهام گرفتن از سراسر جهان، ده دستور العمل الهام گرفته از عسل را ایجاد کرد. این خلاقیت های لذیذ نه تنها به روندهای نوظهور ضربه می زنند، بلکه برای آشپزهای خانگی با هر سطح مهارتی نیز ساخته شده اند.
ما می خواهیم از تو بشنویم! هنگامی که این نکات و دستور العمل ها را امتحان کردید، در زیر نظر دهید یا با ما در اینستاگرام به اشتراک بگذارید – @NationalHoneyBoard – و به ما بگویید کدام دستور #InspiredByHoney مورد علاقه شماست. دستور العمل ها و الهام بیشتری می خواهید؟ از honey.com/recipes دیدن کنید.